Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
azta!
mennyi eszed van, kereshetnél ezzel egy kicsit,
jönnének az emberek, elmondanák mitől félnek, esetleg mit nem szeretnek,
Te jó pénzért elmondanád,hogy mik voltak előző életükben :))
utána felezünk, a jó tipp miatt :DDDD
a Tokaji aszu, gyógyszer is, nem láttad még, hogy csinálnak belőle valamilyen borpárlatot és úgy árulják, hogy gyógyszer ? :D
az egyik debreceni orvos kutatta régen :D
maga a látvány szép is :))
hm, hm, de régen is jártunk arra :((
nah, majd most ha lesz időnk, elszaladunk egy hétvégén :)
hétvégén, dehogy , itt a család mindig :)
akkor majd egyszer :DDD
Az fél a tűztől, éjszakától is ha jól tudom, bizonyára az autókat sem kedveli, lehet elütött előző életedbe egy járgány.
És a gyümi, magvasok bizti mókus voltál.
Hát akkor figyuzz! :D
Ha a mogyorót szereted, akkor mókuska voltál.
Félsz a tűztől, mert meggyulladt éjjel az erdő...elszaladtál, de elütött egy tűzoltóautó.
Bocsi, de csak összeraktam, amit írtál. :(((((
mesélj, akkor én mi voltam előző kis életemben?
félek a tűztől, a sötéttől, (még ma is)
közlekedésnél, már ha egyedül, vagyok, megvárom a 200 km-re, nem vicc, közeledő autót is, mert biztos ami zicher :))
szeretnék aludni, sokat, sokat, imádom a mogyorót és a gyümiket :D
nah,ezt add össze kispajti :D
Ha már az ivás szóba került, hát mi vonzaná Tokajban? A finom, illatos tokaji bor! :)
De megnyugodhatsz, ha előző életében alkesz lett volna, akkor bármelyik kocsma tetszene neki, de így!
Amikor kirándulni mentünk, autóbusszal főként, akkor minden kocsmánál meg kellett állnia a busznak, és a férfiak rohantak be. Na ezek előző életükben (is) alkoholisták voltak. :)
mi mindig kifogtuk az osztálykirándulással, :(
akkora sár volt éppen, előző éjszaka esett,hogy csak a sárban dögönyöztünk, akkor még nem volt ilyen szépen kiépítve a környék, stb.
biztosan van a hegyben valami olyan, ami kell a szervezetének,
nézz utána a gugliban :), hogy miből áll a hegy maga :)
jáj, annyit jártunk Tokajba, meg Miskolcon, hogy ha mondták hova megyünk, a Hortobágyról nem is beszélve, már el is ment a kedvünk :(
bár annak örültünk, hogy nem lesz aznap suli :DDD
ügyesek a gyerekek :)
matekot ki nem állhattam, de ha jobban megnézem, minden arról szól az életben,még szerencse, hogy azóta valahogy megkedveltem :)
na nem akarok lediplomázni belőle, annyira azért nem szerettük meg egymást, de jobban,mint eddig.
Csak továbbra is erre, ezen az úton, mond Neki :D
Szia Nucifülke! Még nem iszunk, csak kitárgyaljuk, hogy mit ihatnánk, ha alkeszek lennénk. :)
A fórum legelején hívott valaki téged "Nuci"-nak, aztán lett belőle "Nucifül", de még mindig nem volt elég kedveskedő, ezért lettél "Nucifülke". Bocsi, ezért hívlak így.
nahát!!!
ezt a neveletlenséget :!!!)))
nem is tudom, hogy tudtam eddig beszélgetni Veled :DDDD
szia csillag :))
korán?
hol itt a korán édesem, 10 óra múlt :DD
ja,
meg a környékről a gyerekek ide járnának csodálni a kicsikéket :))
osztálykirándulásokra éppen jó a környék, van szép park, játszótér, nem kerül semmibe a szülőnek, mi meg mutatjuk a piciket,
egér???? az nemmmmmm!!!
méghogy neki?! eszednél vagy? megártott a hűtőbeli itóka, ne nézegesd annyit :)))))
Itt még jó idő van, de a napom nem úgy kezdődött ahogy szerettem volna. :(
Ami nem jó a napomban, azt sejtettem azért csak rosszul esett. :(
szia csillagocska,
jól aludtál?
kifutottad már ma magad?
szépet ott is, de itt bár nincs hideg, de nap sincs. :(
pedig eddig a mai napon mindig napfényes, meleg idő volt :(
olyan kár, nagyon sajnálom :(
hátha kisüt még ma délután, délben kellene, úgy fél egy tájban :D
De ügyes! Gratulálok neki!
Már két számot sem bírok néha összeadni, úgy tele az agyam minden hülyeséggel. :(
helyes :))
amilyen iszósak mi vagyunk :DDD