Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
nagyon szeretném, én igyekszem hinni ebben, bár néha kicsit húzós, de fontos a hit.
Ha másban nem, de az élet csodájában, a feltétlen szeretetben, a segítségben, a saját erődben, a család összefogásában, szóval van itt miben hinni, ha másban nem megy. :)))
nem lehet mindig vihogni, néha kijön az emberből a kellemetlenségek miatt, hogy .......
de utána megy majd minden tovább, szépen, csendesen.
Neked is jó éjt,
legközelebb egy pohár mézes langyos tej és máris alszol, mint a bunda.
nem vagyok gyógyipárti,csak nagyon fontos esetben :(
hajaj, szinte mindenhol vannak gondok.
na de mutassatok nekem mostanság egy olyan családot, ahol nincs baj :(
le is fekszem,bevettem egy nyugtatót, hogy tudjak aludni.
Jó éjt nektek.
egyenlőre még van férje... papiron.
nem is vágyik most senkire.
ez is úgy készül, abba a millió lekvárba, jó ha fél kg van összesen :DD
de annyira finom is :)
ügyes vagy, nekem az erkélyen teremne, de hát nem terem :))) esetleg miniben:DDDD
megvan!! zanzásítani fogok majd gyümiket :DDD
szia,
de hiszen itt ez természetes :)
láthatod, mindenki tud a másikról, gondjáról, bajáról mindent :)
hogy nem tudunk tevőlegesen segíteni? az biztos, de itt vagyunk és meghallgatjuk :)
az sokszor nagy segítség :)
sajnálom, hogy ilyen sok dolgod lesz és kevés pihenés vár rád, meg az a millió idegeskedés, hát :(
a lánykád megtalálja a párját, mint mindenki az életben, ki előbb, ki utóbb :)
én főztem szilvalekvárt, és cukor nélkül csináltam, de finom, édes,,
meg sok gyümölcsöt raktam.
Megtermett a kertbe, jó lesz majd télen.
Sziasztok!
Annyira meghatódtam hogy figyeltek rám....tényleg, pityergek.
A férjem ma volt vissza controlon és hétfőtől megy dolgozni.Kell az a piszkos anyagi is..
a a bütyök úját még egyszer meg kell műteni, de nincs kerete a kórháznak, majd decemberbe talán.
hosszu napom volt, és a holnapi is ilyen lessz.
a hétvégém sajnos idegeskedéssel meg utazással fog telleni. megyek a gyerekemhez megint.
vannak még hiányoságok a lakásába és segiteni megyünk.válófélbe vannak, és nehéz egyedül két pici gyerekkel.a multhéten pakolásztunk,meg most is azt fogjuk.
kikészültem már idegileg rég, csak próbálom tartani magam,de néha nem megy.....
ma nincs jókedvem...bocs...
Jó éjszakát Mindnyájatoknak !
Holnap is nap lesz ! Még pedig anyás !
Aludjatok jól, álmodjatok szépet !
majd ültetsz másikat, ott, ahova mégy és lesz ismét diód :)
bár kell pár év, míg ismét terem, de van időd :DDD
Majd, ha elköltözök innen, ezt a dió fát azért sajnálni fogom.
Végül is itt minden gyümölcsfát, bokrot, én ültettem, és jó bizony kimenni a kertbe, a termést leszedni, nem a boltba venni.
mindenkinek kellemes Fábryzást :)
a kedvenc rádióm lehet bezár, mert osztják ismét a csatornákat és aki nem elég hallgatott, vagy tudomisén, az kiesik a pikszisből, sajnos.
Több jó adó van, de mindenkinek akad ezekből kedvence.
azt hiszem kellene segíteni őket, valahogy :)
minden nap eszemben vagy, mert ma vettem éppen diót, igaz gyönyörű és háztól, úgymond bio, az egyik kolléganőm anyukája szokta küldeni minden évben, igaz fizetésért, de akkor is, tudom friss :)
na és finomságos szilvalekvárt is vettem, ami üstben készül, alig cukorral :DD
bár ez nekem csak annyi munkát ad, míg hazahozzuk és fel az emeltre, meg míg megfőzzük, sütjük, stb, de aki a saját kiskertjében fáradságos munka után eszi, összehasonlíthatatlan,
az övé :)
még mindig a győzködésnél tartunk? :(
meg kellene az embernek becsülni az egészségét és nem tönkre tenni, mert abból egy van és megfizethetetlen és nem vásárolható még egy, sajnos.
Jó lehetett kint a finom napfényes levegőn, még ha dolgozni kellett ezért, legalább szép lett az udvarkád :))