Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szép estét, és a továbbiakban jó éjszakát kívánok minden Csevisnek!
Délutánra szép idő lett, unokát sikerült elvinni a Mátrába. Nagyon élvezte. Én is, a kalandparkban amiért nyáron egy vagyont kellett fizetni most ingyen játszott a kisfiú. :)
Jó éjszakát, én is megyek alvóba, további jó beszélgetést !!!!!!
Szép álmokat, rózsás csókokat !
Naaa, jól kifáradtál !
De biztosan nagyon finomra sikeredett minden .
Szerintem a fügének fajta szerint lehet más más színe, a barátnőmé sárgás zöld mint a körte amikor megérik, az enyém olyan bordós, barnás színű, és belül fehér-piros .Na holnap felvágok egyet, megnézem, és lefényképezem azt is.
Küldök !
Lehet dugványozással, vagy egy lehajtott ág gyökereztetésével szaporítani !
A mogyorót is lehet dugványozással, de az magról is kikel. Nekem is magról kelnek a kertben a mogyoróbokor alatt, meg ahova elkerülnek a szemek.
Szia, Te kis kirándulós.....
Máris itt hagysz bennünket???
Ezt vesszőről lehet szaporítani??
De jó lett volna abból amit lemetszettél......
Nagyon kíváncsi vagyok, tudom hamar megöregszem, de már megvagyok....)
na jó, jöhet az is!!DDD
én is megyek az ágyamba, fáradt vagyok és reggel 4.30kor csörög a vekker.
jó éjt nektek.
hát nálunk a családban van,
a barátnőmnek úgy adtak, hogy egy kisebb oldalhajtást levágtak és máris vihette, otthon elültette és nagyon szépen kihajtott :))
mogyoró hasonképpen működik?
húúúú, befejeztem erre a hétvégére, a sütést,.
legközelebb péntekre kell készülnöm :))
de addig még pihenhetek :D
olvasom, hogy ettetek, ittatok, filmeztetek, sétáltatok, unokáztatok és tv-t néztek most, gondolom sokan a csillagok háborúját :))
Nuci, hogyne maradna meg, főleg ha a kert aránylag védett, napfényes helyén van.
De nem olyan kinézetre, mint ahogy megszoktuk, olyan barna, hanem zöld és belül pirosnak mondanám.
Azért nagyon finom, ha kellően érett :)))
Lassan nyugovóra térek...kezd fájni a derekam a sok üléstől...ma sokat ültem itt.
De először keresek egy kis nassit :-))))
Jó éjt mindenkinek :-)
Szia!
éhes nem vagyok, csak nassolnék valamit, bár nem kéne...
Szia :-)))
én csak lenyúlt palacsintával tudok szolgálni...valahol megtalálod , ha visszaolvasol :-ĐĐĐĐ
Sziasztok!
nemrég jöttünk haza,,,kinyúltam..
kérek én is fügét, nagyon szeretem.DDD
Holnap lefényképezem, és felteszem, Balatonnál voltam, és ismerősök adtak néhány vesszőt, kigyökereztettem, és ebből lett.
Most nagyon visszavágtam, barátnőméknek akkora a bokor, hogy négyen nem érjük körbe, és rengeteg füge van rajta.
Kivit is ültettem, már virágzott, de nem terem, pedig már van vagy 8 éves.
Az "Egy csodálatos elme".
Egy skizofrén története, naggggggggyon jó!
Megnéztem a filmemet:)
Itt vagyok kicsit még:)
Ahogy megnyitom, üzenek Bandiért:-)
Viccet félre téve, szorítok neki nagyon, és puszilom!!