Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szia !
Azért egy pár kilót átadnék Neked szívesen !
Ne fogyjál már jobban, enni muszáj !
Szia !
Lehetnénk egy kicsit jobban is,de fog még sütni a napocska !
Ne is hagyd magad !
Hűűű, akkor nálatok borzasztó idő van, volt !
Itt csak egész nap esett,ömlött, még a padláson is voltam, mert megigazítottam egy cserepet, beesett rajta az eső.
Találtam a régi képeim között, még korábban fényképeztem a füge bokor egy részét, és a leszedett fügét le tudtam fényképezni.
Mindkettőt betettem az innen.....naplóba.
Most már egyenlőre fényképezni sem tudok , mert a lemezt amikor tettem vissza és töröltem a képeket, valamit mellé nyomhattam, mert valószínűleg mindent lezártam rajta, és se kép, se hang.
Majd a héten valamikor elviszem a fotós boltba.
Szia, de rég találkoztunk!!..DDD
Nálunk nem fúj... ne is hagyd Magadat..sajnos már ilyen várható...
Hogy vagy???
édeseim,
pihentem és most már mindennel készen vagyok, így ebéd és utána iszkiri a barátnőmhöz, meg a fodrászhoz előtte, közben a párom haza is érkezik,
szóval puszikálok mindenkit,
majd este jövök,
addig meg legyetek olyanok amilyenek :DDDD
ne is próbálkozz ezután sem Sitikém, nem fogod bírni többet, sajnos :(
én így vagyok a dióval, mindig égett tőle a nyelvem, ha laskával, vagy magában ettem, sülttésztának nem.
Kiderült a dióban fluor van, én meg arra vagyok érzékeny :(
szóval nem esztek, csak csipegettek? :DDD
nekem muszáj, mert különben annyira fájni kezd a gyomrom, meg szédülök a lecsúszott cukrom miatt, hogy nem tudok még lépni sem a lakásban :((
Nuci, Lányok, Asszonyok, Fiúk, tessék enni, ha nem is sokat, de 3-4 óránként feltétlenül.
Ha más nem megy le, de legalább egy kevés gyümölcs, aki szereti egy kis zöldség nyersen, (nyusiíííííí :DDDDD)
vagy mondjuk 2-3 szem -édes, avagy sós keksz, hogy legyen a gyomrocskátokban valami.
Attól sajnos nem lehet fogyni, ha nem eszik az ember, csak még jobban hízni :(
Tessék utánaolvasni!!!!!
Helló, majd küldök azt is, szedek ki a kertből, vannak kikelt hajtások.
Ilyen gyönyörűséges időben nem megyek ki a kertbe fotózni, mert tiszta sár leszek, majd ha nem esik az eső, jó ????????,
Drága Csibikém!
Neked is szép és jó napot kívánok, köszönöm szépen a füge dugványokat, este késő jöttem és olvastam az írásodat úgy megörültem, hogy majd kibújtam a bőrömből.Még mogyorót is szeretnék ültetni.
Szép, jó napot !
Látom volt kertészkedés, evés, ivás, én is most teázok, mert ebben a rossz időben bizony jól esik !
Mi már tegnap este befűtöttünk egy kicsit, meg ma reggel korán, de most már lehűlt a levegő.