Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Csak nem a cserépkályháról beszéltek ???
Gyerekoromból emlékszem rá :-))))
hello Kuni,
húúú de régen fűtöttem ilyennel és akkor is életemben először,
könnyű megtanulni, és képes egy napon át tartani a meleget, ha jól meg van pakolva.
Minden nap ki kell üríteni a hamut és a farakás alá egy kis papírt rakni, hogy gyorsabban meggyulladjon :)
juj és gondolj bele,
azt írja ahogyishívják :)), hogy a héten még 0 fok körül is lesz a hőmérséklet :(((((
Sziuska! Köszike megvagyok,nincs még fútésünk...a 7 végére hozzák a kályhát,addig csak nem fagyunk meg.Remélem befüt azert egy kicsit./gáz nincs sajna/.Nem tudom kinek van tapasztalata ilyen kályhákkal?cserép az oldala fatüzelésú.
remélem te sokkal jobban vagy és nem fázol... puszika
de csak kicsit, jöhet azonnal, imádom nagyon, :))
lehet már meséltem, a fiam kicsi korában nagyon szerette a rakott krumplit, hát a férjem anyukája csinált is neki, vagyis vele együtt, mire a fiú boldog volt, de rossz étvágyú.
Kész a krumpli, anyuka kiszedte, addig nem is volt baj, de mikor meglátta a tányéron a gyerek, nagyon határozottan eltolta magától és közölte :nekem ez a rendetlen krumpli pedig nem kell :))))
holnap, rendben :))
én nem annyira, de a fiúk imádják, hát rajta :))
beszállok kis tanítványom,
küldök, Te is dobhatod :))
észia,
és mióta tart ez az egész?
lehet bújkál benned valami?
Szia :-)
Én kérek szépen :-)
Küldök neked is egy kis rakott krumplit :-)
Siti tesómmal már bejött a kaja csere-bere program :-ĐĐ
Szép estét,
kér valaki egy kis toros káposztát?
Holnap az lesz az ebéd, de adok nagyon szívesen :)
szép estét :-)
Nálunk már fűtenek :-))))
Puszi! Igen, mikor kijöttem kérdezték a többiek: fájt? Mondtam: nem nagyon. Erre azt mondták, hallották:DDDD
Enni nincs is kedvem. Nem baj, úgyis fogyózom:)
Szia !
Nagyon megkínzott ????
Fájt ????
Akkor most nem tudsz enni sem.:-(((
Nem kedv kérdése:(
Most leveleztem Tatával:)
Felvidított kicsit:)