HA egyedül vagyok itthon, magam miatt nem igen megyek a konyha környékére sem. És milyen érdekes, éhes sem vagyok ilyenkor. Serintem ezzel a melegszendóval elleszek míg Bence hazaér:-)Bezzeg ha Ricsi itthon van, délben menetrendszerűen korog a gyomrom:-)))
DDDDDDDDDDDDDDDDDD Téged is így kell etetni??? hívnak enni, és mondom, hogy nem vagyok éhes ez úgy már 17 óra körül van, és még semmit nem ettem. Fogják és behozzák tálcán, de utána olyan hányingerem van...((
Ha egyedül vagyok itthon, kétszer is meggondolom, csináljak-e valamit magamnak:-)))Most viszont ettem egy melegszendvicset, de szerintem csak azért, mert Ricsi hívott, és a konyhapulton volt a telefonom:-)
Jó reggelt mindenkinek.Visszajöttem.Túl vagyok a szülinapon, a névnapon.A gyerekek elmentek az iskolába,most letudok ülni a gép elé.De olyan lassu, hogy nem igazán tudok most irkálni.Norbi fiam valamit tölt lefele.Majd délután megnézlek ujra benneteket.
Már csak egy keveset köhög, reggel elmasírozott iskolába:-)) Egyedül vagyok itthon, ebben a borús hideg időben még az unalom is a nyakamra telepszik:-)