Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
és eddig ki vezet?
kinek van a legtöbb arany micsodája?
azt már tudom, hogy naponta, de úgy összességében hogy kinek mennyi van, azt mindenki magának könyveli, vagy valaki összesíti?
Szép éjszakát, már amennyi megmaradt még! Pihenjetek jól!!
Igen, minden este összesítik, most is benne van.
nos én beszedtem a bogyóimat, na nem az egészet amit felírt az orvos, mert akkor szerintem már nem élnék. Minő kár lenne értem. :DDDDD
Valaki írja is ki hogyan áll? Könyvelve van?
Van a Kis Ildinek egy fóruma Így dominózom címmel, és ott meg lehet tippelni az első, és az utolsó órát.
Ha mind kettőt eltaláltad aranydominót kapunk, ha csak az egyiket aranytojást, persze jelképesen.
akkor tedd be, legfeljebb reggel teregetsz :DD
látom Te is gyógyszerekkel dőzsölsz, süti helyett :DDD
aranydominót értem, az a sárga,
de az aranytojás honnan van?
van külön tyúkotok ? ?? :DDDDDD
Megyek a gyógyszeredagomért, én meg azon gondolkodtam beteszek egy adag ruhát még mosni most se alattam se fölöttem nincs itthon senki, de azért már mégse akkor.
lehet, ezt nem érthetem, de ha mondod, az úgy van :)
gratulálok :DDD kiskerekecske :))
Igen, és nekem aranytojim lett..
Tegnap meg aranydominóm..DDDDDD
hhúúú már 500 megint, nem semmi...
Köszönöm! :)) a gyógyiaimat sem vettem be azért szédelgek én akkor, nem a foci csak a hibás :D
Jesszusom, azt hittem 22 óra van. Csak nézem mi ez a dominó...hiszen azt írta ma már nem lesz több dominó és már ma van..
Gratula, kis kerek...DDDDD
Közben majdnem odaégett a májacska, meg ki is kellett teregetnem
Külhonban Magyarabbnak érzi magát az ember.
Ez is igaz, de azért nagyon köszönöm, hogy gondoltál ránk!!!!!♥
ennyire elkeseredett Ő is?
de miért?
mondjuk nem nézem, pont emiatt
kis ország, kis foci
nagy ország, nagy pénz, nagy foci,
ez így működik :D
Szegények, de ez már csak így van..((
drágám, soha többé nem lennének gondjaitok :DD
de hát nem én vittem :(
majd legközelebb :DDD lehet nem lesz annyi, de akkor is jó lesz, ez túl sok nekünk, csak félhetnénk :(
Most írt a lányom is, az egész képernyő tele lett könnyező arcocskával.:(
Ez elég comojú, már kezdtem örülni, hogy hátha...((
További ajánlott fórumok: