Csecsemő félrenyelés (beszélgetés)
Bizony, abban hittek :-)
Tuti meg van a doki győződve róla, hogy a "varázslatos" tápszer miatt nem fuldoklik a lányom, pedig én tudom, hogy nem így van, de így majd eladhatják a tápszert erre a problémára is.
Más kérdés, hogy semmit sem ér.....
Tejfehérje érzékeny babáknak biztosan segít, de nálunk nem ez volt a helyzet.
Persze, hogy nem, de miután tejmentes tápszert kapunk és állandóan vinni kell a háziorvoshoz a javaslatot ami alapján ő felírhatja ezt a tízezer forintos tápszert 90%-os kedvezményre.
Szerintem a tejmentes tápszernek sincs semmi hatása, de majd csak májusban - egy egész napos orvosi felügyelet mellett - kezdjük meg a tejes táplálást.
Egyébként már 2 hónapos korában tejes tápszert evett, semmi baja sem volt. Nem bukott semmivel sem többet, mint a tejmentestől.
Na de legyen meg az orvos öröme:-)) Én meg ne unatkozzak már annyira és taxizzak be a gyerekkel több ezer forintért......
Én is remélem.....
Elméletileg 8 hónapos koráig bármennyit vissza bukhat, ez "normálisnak" mondható, mivel Bius szépen fejlődik. 64 cm és 7,25 kg :-)
Szóval nem egy refluxos eset az biztos:-)))))
Nemrég voltunk kontroll vizsgálaton a gasztroenterológusnál, májusban megyünk ismét.Addigra már nem kellene, hogy bukjon.
Szia!
Köszönjük jól, bár tudod a fogzás..éjjel nem sokat aludtunk emiatt, no és késő este ismét tele szaladt Bius orra a kajával...de szerencsére nem volt gond, csak sírt.
Vannak napok amikor alig bukik vissza valamit, de ez a fogzás nem tesz jót és az sem , hogy állandóan a szájában van valami :-(
Egyébként szerintem sincs semmi köze a táplálkozáshoz, meg egyáltalán semmihez.
Van olyan baba, akinek hamar kinő a foga, van akinek később..
Nekünk ez jutott :-(((((
Nálam sem....mindenki szörnyülködve nézett rám!
És az volt a legborzasztóbb, hogy a húgom, azt mondta erre, amikor panaszkodtam, hogy nem dohányoztam terhesség alatt, inni soha nem ittam, miért van ez a gyerekkel? "hát nem vagytok fiatalok"....nahhh szóval....
Szia agnes!
Szerencsére már nálunk sem kell készenlétben állnom, de még mindig bennem van az aggódás, soha nem hagyom egyedül a kislányt még alvás közben sem , pedig már semmi okom sincs rá.
Nem könnyű, én a kínok kínját álltam ki hónapokig!
Moonlight tartotta bennem a lelket, hogy egyszer vége lesz, már nem sok van...
Köszönöm szépen, aranyos vagy:-)
Szép is, rossz is, édes is:-))))
Köszönjük:-)
Bizony és emlékszem, amikor írtad: már jó ideje levelezünk, telik az idő:-)))
Persze, hogy nem az, hiszen mi mondhatni a gyerekünk életéért küzdöttünk nap, mint nap, az orvos meg csak legyint..majd kinövi..
Valóban kinövi, ha elég éberek vagyunk ....
Na de ez már a múlt, ma vagyunk 5 hónaposak:-)))
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Mostanában állandóan rekedt vagyok, félrenyelek és elmegy a hangom. Szerintetek mi lehet ez?
- Mostanában alvás közben gyakran félrenyelek.Mitől lehet ez?
- Ha félrenyel a kisgyermek....