Csecsemő félrenyelés (beszélgetés)
Ó ez is borzasztó :-(
És mint látod, még 20 év múlva sem találtak erre megoldást. Csak gondolom, hogy mi lehetett az oka, de nem vagyok benne biztos 100%-ig, hiszen csak külső szemlélői vagyunk az esetnek. Hogy mi zajlik odabent...hmmm
Nekem az első akkor történt, amikor fürdetés után az ágyon feküdt. Éppen készítettem a tápszert, ő meg sírt és közben visszajött a szinte már vízszerű előző etetés maradványa :-(
Soha nem fogom elfelejteni, annyira megijedtem:-(
Huhh nem gondoltam, hogy szoptatásnál is volt ilyen, azt hittem "csak" utána.
Én sajnos nem tudtam szoptatni, így nincs ebben semmi tapasztalatom.
A többiben annál nagyobb :-(((
Az én kislányom is ezt csinálta, csak ő ébredés után attól, amit vissza bukott.
Szerintem a falánkság miatti félrenyelést úgy tudnád megoldani, ha kisebb lyukú cumival etetnéd.
Egyébként nálunk amikor ilyen volt, akkor függőleges helyzetben tartottam és picit megpaskoltam a hátát.
De nálunk soha nem evés közben fordult elő.
Egyébként félrenyelést okozhat az is, hogy a gégefedő még gyenge. Ha csak a mohóság miatt van ez, szerintem próbálj ki másik cumit.
Köszönöm, lehet, hogy élek a lehetőséggel.
Valóban mindig jön valami új probléma...most éppen fogzás van....
Örülök, hogy végre Te is túl vagy ezen a rettenetesen nehéz időszakon! Csak az tudja, aki átélte!
Nem akarlak vígasztalni, de mindig jön más megoldandó probléma! :) De azért azok is megoldódnak, reméljük!
Vége a rémálomnak:-) Legutóbb Bius orrán-száján jött egy nagy büfi kíséretében a kaja.
Ő végre nem fuldoklott, szépen lenyelte és végre a száján vett levegőt:-))))
HOGY EZT IS MEGÉRTÜK, MEGNŐTT A KICSI LÁNYOM!!!!
SÍRNI TUDNÉK ÖRÖMÖMBEN ÉS MIVEL EZT KÉRTEM KARÁCSONYRA, ÍGY EZUTÁN JÓL ÁT KELL GONDOLNOM MIT KÉREK, MERT VALÓRA IS VÁLIK:-)))))
Köszönöm Moonlight13, hogy velem voltál ezekben a nehéz időkben és bíztattál, hogy egyszer vége lesz:-)
Most fogzás volt pár hétig, ami hasfájást, sokkal több bukást, hasmenést eredményezett, de már kibújt mindkét kis szemfoga hegye, már jobb a helyzet, de még mindig rág mindent :-)
Köszönöm szépen:-)
Puszi
Bocsánat, de magas labdának éreztem.
Amennyiben az lett volna a fórum címe, hogy Félrenyelés csecsemők esetében nem tudtam volna semmiféle humoros hozzászólást írni.
Igen, egyre jobban tapasztalom,hogy mindenben igazad volt/van.
Ráadásul tényleg nincs megoldás, csak az idő.
Na de már telik:-)
Békés, Boldog Ünnepet Kívánok!
Nah azért tegnap ismét volt egy kis fuldoklás, de előtte felsírt, én felvettem, jött a büfi és az orrán a kaja.....
Ettől szegénykém teljesen besokkol:-(((((
Hogy miért nem vesz a száján ilyenkor levegőt...mert figyeltem, hogy még össze is szorította :-(((
:)
Akkor mindegy! Ez legyen a legnagyobb gondotok, hogy még többet mosol! :)
Ó az nálunk nem olyan egyszerű:-)
A kisasszony mindent kivesz a nyakából és betuszkolja a szájába:-) Most ez az időszak van, de olyan édes amikor mindent rág, mint a nyuszi:-)
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Mostanában állandóan rekedt vagyok, félrenyelek és elmegy a hangom. Szerintetek mi lehet ez?
- Mostanában alvás közben gyakran félrenyelek.Mitől lehet ez?
- Ha félrenyel a kisgyermek....