Családi pótlék és gyes utalásának időpontjai 2010-ben (beszélgetés)
Szia!
Semmi,pedig sokan már megkapták.
Szia! Én is a cégtől kaptam a gyedet, de ők nem küldtek semmit, államkincstárba személyesen voltunk bent! Na mindegy! ismerősöm azt mondta, hogy szerinte az áprilisi, májusi, júniusi gyest, egyszerre kapom meg júliusban. Mostmár csak úgy lesz szerintem.
Köszi! Jó "baba". Szeptemberben megy bölcsibe, 2 éves múlt áprilisban.
Ezt most találtam:
Az ellátás az igény benyújtásának időpontjától jár, feltéve, hogy a benyújtás időpontjában a jogosultsági feltételek maradéktalanul fennállnak. Késedelmes igénylés esetén az ellátást visszamenőleg legfeljebb két hónapra lehet megállapítani, de természetesen csak akkor, ha a kérelmező személy a jogosultsági feltételeknek megfelel. Az ellátást utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10., fizetési számlára utalás esetén 3. napjáig kell folyósítani. §
Az ellátás igénybevételével kapcsolatos valamennyi eljárás illeték- és költségmentes. §
Sziasztok! Tudna valaki segíteni?
Április 7-én járt le a GYED-em,sajnos későn igényeltük a GYES-t.
Május 4-én igényeltük a GYES-t és akkor ott azt mondták, hogy 1 hónap, mire "intéződik". Eltelt majdnem 2 hét, jött a levél Ceglédről,hogy küldjem meg az adókártyám másolatát. :-( Megtörtént és rákérdeztem,hogy még mennyit kell akkor várni(mivel már 2 hét eltelt) és ismét 1 HÓNAPOT mondtak!!! :-( :-( :-(
Pedig igénylésnél minden rendben volt,meg volt, gondolom elkutyulták ezt az egyet! DE MIÉRT MÉG 1 HÓNAP!!! ??? Akkor visszamenőleg 2 hónapot hoz a postás vagy hogy??? Annyi dátumot írtatok már, akkor 10, 11, 12, 13, 14, 15 én hozhatja a postás, jól értem?
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki a 2011-es Gyes és Családi pótlék postai, illetve a banki utalás időpontjait?
- Lehet-e befolyásolni a menses időpontját?
- Lassan eljön a különköltözés időpontja. Miért néz rám rosszul mindenki ez miatt?
- Kutya helyes étkeztetésének időpontja
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?
- 2010-ben 2 gyermek után mennyi gyes-t és családit kellett volna kapnunk?