Családi pótlék és gyes utalásának időpontjai 2010-ben (beszélgetés)
Elözöleg amit kaptam választ tölük arra most irtam vissza nekik.
Ezt.Kiváncsi leszek milyen válasz jön majd
Üdvözlöm.Én megértő vagyok és türelmes ember is.De a gyerekem nem fogja megérteni,hogy nincs mit enni!!!
És ez már tényleg kellemetlen,de nekünk akik várjuk a pénzünket.Mert mi rohangálunk utánna fél óránként nézük a számlát vagy a telefont fogva várjuk az sms.
Du-án 15-óra van és a pénz még az ablakban sincs nehogy a számlánkon.
Köszönettel
kezd a fa..... teli lenni éhes a kislány és nem tudok neki mit adni.
miért nem csókolják meg a se.....
Nálunk du-án 16-kor bezár a bank!!!!!!!!!!!!!!
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU az ilyen embereket kéne csak pár napra a helyünkbe rakni és akkor megtudnák,hogy ennyi pénzből nem egyszerű megélni
Ez igy van,nem igen foglalkoznak a szegény emberel.Szerintem sem fog mamár helyre állni!!!!!!!!!!!!!(:@ ) ez egy dühöngő fej motivuma lenne.
pedig de-öt mikor telefonáltam azt mondták du-án 14-óráig megprobálják és helyre áll a rendszer.Meg a banknál a biztonsági őr is ugyanezt mondta a páromnak.
Hogy mért nem kapják már beeeeeeeeeeeeeeee
Na igen!!!sak az a baj,hogy bocsánatkérésért meg elnézésért nem adnak semmit a boltban.
Durr bele bumm,mostmár én is nagyon mérges vagyok.Ha ma nem lesz holnap mehetek 4 hónapos gyerekel vásárolni,mert nem lesz itthon a párom.Megy a dokihoz és az egész napos program neki
Hát vettem a fáradságot és irtam én is nekik.Most kaptam a választ.
Tisztelt cimzett:
Elnézését kérjük a felmerült kellemetlenségek és problémák miatt!
Illetékes területtől kapott válasz alapján egy Bankon
belüli technikai hiba lépett fel, melynek kijavításán
folyamatosan dolgoznak, teljes helyreállítást délutánra vagy holnapra várható.
Köszönjük megértését türelmét és együttműködését!
Tisztelettel:
Kellner Regina
K&H Bank
Bocs az offért!
Tina rákukkantottam az adatlapodra.Az én nagyobbik fiam is Milán Máté:))))))))))
Hát nekem is délután van.Sőt nagyon.Annyira hogy egy óra múlva mehetek begyűjteni a fiaimat.
Engem is totál ki tudnak akasztani ezekkel a sablonos dumákkal.Annyi pénzért amennyit ők kapnak odabenn igazán igyekezhetnének.
Szia.Hát baxák meg a türelem kérést és az elnézést szöveget.Nem tudom mi a f.........szt szólna hozzá egyes bankos dolgozó ha neki késne a fizetése és annyi pénzből kellene élnie mint mi itt lévők élünk.Akkor biztos nem irkálgatna ilyen leveleket.
Nekem még most sincs semmi most néztem a net bankon
Szép délutánt ettöl függöen mindenkinek
Na írtam nekik a netbankon a jó előbb egy levélkét.Ez volt a válasz:
"Tisztelt Kovácsné Horváth Andrea!
Elnézését kérjük a felmerült kellemetlenségek miatt!
Illetékes területtől kapott válasz alapján a
rendszernyitás
később történik meg, ezért a beérkező átutalások
időpontja,
a jóváírások is késnek.
Megértését, türelmét köszönjük!
Tisztelettel:
Némethné Ivancsó Tünde
K&H Bank"
Én megértek,türelmes is vagyok(3 gyerek mellett kell) csak a pénzemet szeretném:)
Köszi az infót.
Akkor ma már csak gyors itteni tűzoltó bevásárlás lesz.Mert fél 5-re szülői az oviban,amit el sem bilccelhetek,mert az iskolaérettségis papírokat osztják.Remélem legalább vacsit tudok hazahozni a kölköknek.Ha nem akkor puding lesz mert tej még van.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki a 2011-es Gyes és Családi pótlék postai, illetve a banki utalás időpontjait?
- Lehet-e befolyásolni a menses időpontját?
- Lassan eljön a különköltözés időpontja. Miért néz rám rosszul mindenki ez miatt?
- Kutya helyes étkeztetésének időpontja
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?
- 2010-ben 2 gyermek után mennyi gyes-t és családit kellett volna kapnunk?