Családi pótlék és gyes utalásának időpontjai 2010-ben (beszélgetés)
Köszönöm a jeleket csajok!!!!!!!!!!Kedvesek vagytok!!!!!!
Na baxák meg a jó nénikéjüket a 6 órával.Pénz még most sincs sehol sem,most néztem
6 óra elmúlt kiváncsi vagyok lesz-e valami belöle amit igértek.
vkj77 Köszönöm a jelet viszonoztam.Mert nem is tudtam hogy van ilyen,igaz még nem is kaptam soha ez az első
Már csak 9.............
Istenem ezt kell az embernek a becsületes munka mellett megérni.
Tiszta szégyen.
Sziasztok.Bocsi hogy leléptem de akisfiam nem igen maradt el apával.
Már nekem is nagyon elegem van az egészböl.Én már kinomban tényleg csak nevetek ezen az egészen.Mert ez tényleg röhejes,hogy egy ekkora bank nem tudja ennyi idő alatt helyre hozni a problémát.Már ha egyáltalán van probléma és nem pedig csak azért mert használják az ember pénzét.
Tisztelt Varga Dávidné!
Elnézést kérünk a felmerült kellemetlenség miatt.
Technikai probléma miatt késik a bejövő és kimenő
tételek feldolgozása. Jelenlegi információnk szerint
még a mai nap meg fog történni, de közelebbi időpont
nem áll rendelkezésünkre. Megértését kérjük és
köszönjük!
Tisztelettel:
Garamhegyi Mara
K&H BankTisztelt Varga Dávidné!
Legfrissebb információnk szerint 18 óra után folyamatos
bedolgozásra kerülnek az átutalások. Természetesen a
felmerülő kártérítési igényét, amennyiben jelzi Bankunk
felé továbbítjuk az illetékes területünk részére.
Tisztelettel:
Garamhegyi Mara
K&H Bank
Édes istenem,most áldom csak hogy a párom a Haasnál dolgozik.Így legalább pudingpor van itthon,az egyik haver meg hozott friss házi tejet.Nem a legjobb vacsora,de 4 liter tejből tudnak enni a gyerekek.
És olyan nagyon mérges vagyok,amilyen csak ritkán.Azt hiszem megköszönöm az eddigi együttműködést.A párom OTP.-s volt,most tak szövetkezetes,ott is voltak leállások.Na de ilyen............ez felháborító.
Na ezt a választ kaptam.....
No comment
"Tisztelt Kovácsné Horváth Andrea!
Jelenlegi információink alapján 18h körül várhatóan
megtörténik a jóváírások feldolgozása. Ezt követően
érhető el a pénz bankkártyával.
A mai nap érkező átutalásokat a mai nappal könyveljük a
számláján, emiatt kamatveszteség nem éri Önt.
Köszönjük a türelmét és elnézését kérjük a
kellemetlenségért!
Tisztelettel:
Cséby Katalin"
Szia Én is hasonló választ kaptam épp most.
Tisztelt Hölgyem
Legfrissebb információnk szerint 18 óra után folyamatos bedolgozás
keretében még a mai nap jóváírásra kerülnek az átutalások.
Természetesen az alábbi csatornák bármelyikén a kártérítésre vonatkozó
igényét benyújthatja a felmerülő költségekkel kapcsolatban:
Rohadtúl elegem van,hazudoznak össze vissza.Elöször délután 2-re utánna du-án 4-re most meg este 6 órára
na ezt figyu:
írtam én ezt:
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Többszáz kismamával egyetemben szeretném megkapni a gyermekem után járó támogatásokat. Ma délelőtt azt az információt kaptam, hogy 14 óra környékén már hozzá tudok férni a pénzemhez. Elhiszem, hogy komoly problémáik vannak, amiket ezidáig nem sikerült megoldaniuk, de könyörgöm, valaki mondja már meg, hogy mikor juthatunk a pénzünkhöz!! Nem azt szeretném olvasni, hogy legyek türelmes, megértő, mert ezidáig az voltam, hanem, hogy mikorra tudják kijavítani a problémájukat?? Sem az elnézésre, sem a megértésemért kenyeret nem fogok tudni venni a boltban, mint ahogy a kisgyerekemnek sem tudom elmagyarázni, hogy az önök technikai hibája miatt ma elmarad a vacsora! Megköszönném, ha valaki olyan válaszolna a kérdéseimre, aki tud is valamit, mert a sablonválaszokból elég volt!
Ma még számíthatunk a pénzünkre? Milyen módon kívánnak kártalanítani bennünket??
Üdvözlettel:
Válasz:
Tisztelt Hölgyem!
Legfrissebb információnk szerint 18 óra után folyamatos bedolgozás keretében még a mai nap jóváírásra kerülnek az átutalások.
Természetesen az alábbi csatornák bármelyikén a kártérítésre vonatkozó igényét benyújthatja a felmerülő költségekkel kapcsolatban:
- személyesen bármelyik K&H Bankfiókban,
- Tpinnel történő beazonosítást követően a (1/20/30/70) 335 3355 TeleCenter számán,
- e-bankon keresztül, az alsó menüsorban található Postaláda funkció segítségével,
- postai levél útján (aláírás bejelentő kartonnal megegyező aláírásával ellátva) a
1081 Budapest levelezési címen.
Köszönjük megértését!
Tisztelettel:
Garamhegyi Mara
K&H Bank
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki a 2011-es Gyes és Családi pótlék postai, illetve a banki utalás időpontjait?
- Lehet-e befolyásolni a menses időpontját?
- Lassan eljön a különköltözés időpontja. Miért néz rám rosszul mindenki ez miatt?
- Kutya helyes étkeztetésének időpontja
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?
- 2010-ben 2 gyermek után mennyi gyes-t és családit kellett volna kapnunk?