Családi pótlék és gyes utalásának időpontjai 2010-ben (beszélgetés)
Az automata rendszer elvileg működik munkaidőn kívül is.
Kaptam már internetes utalást este 8-kor, és kicsipogott az sms is.
Merthogy minden kerületben, vagy nagyvárosban van olyan otp ami szombaton is működik.
Elvileg a giro-rendszer is működik nem ?
Ahha.
Köszi, megvan.
Akkor elképzelhető hogy szombaton számlán van?
Ha nézted a 372.-es hozzászolásomat ott fejtegettem ezt a dolgot.
Szia!
A honlap alján van Tájékoztató az ellátások kincstári utalásairól oda kattintasz és ott lehet látni.Pénteken utalják és hétfőn kapjuk meg!
Néztem a MÁK honlapját, de nem találtam meg az utalás dátumokat.
Most akkor szerintetek lesz pénteken pénzünk, vagy nem ?
No most jobban ráérek. Eddig csak bele-bele jöttem főzés, szaladgálás közben. :D
A következőt akartam irni már reggel óta.
Előfordul, hogy a Nyugdijintézettől jövő árvaellátás hétfőn reggel csipog ki a telefonon. Akkor ezt pénteken utalják. No de valaki itt lentebb azt irta, ha pénteken utal a MÁK akkor szombaton az a számlán van. De ha nincs internetes elérésed, akkor nem tudsz róla, mert az sms csak hétfő reggel jön. Miért nem jön sms szombaton???
Tudja valaki???
A másik dolog, hogy akinek nagyon kell, kajára hétvégére, az várjon szombaton arra, hogy vagy van pénz vagy nincs?
Nemrég belefutottam az interneten hétfőn reggel negyedhétkor a folyószámlámba, rajta volt a pénz.
Viszont az sms 7 óra után csipogott.
No erre varrjatok gombot.
Mondjam azt a közértben, hogy majd hétfőn fizetek?
Vagy a két gyereknek azt, hogy drágáim majd hétfőn eszünk.?
Mi erről a véleményetek???
De lesz e vajon pénteken?
Gondolom, nemcsak nekem kell :D
Hali!
Legyen igazad!!!!! :DDD Én is várom!
Szia!
Szerintem sem, mert ha 1-jén utalnak, az 2-án van a számlán. Az pedig most szombatra esik és az nem munkanap.
Sziasztok anyucik.....
Szerintetek pénteken megjön a gyes annak aki utalással kérte? 3.-ig kell utalni.
köszi
Akinek a postás hozza az hogyan kapja eddig nekem számlára érkezett most jön postán elsőnek??
Mert a mák honlapon a postai kifizetés utalási időpontja most szept 2 akkor az elvileg 3.án van a postán vagy hogyan van ez???
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki a 2011-es Gyes és Családi pótlék postai, illetve a banki utalás időpontjait?
- Lehet-e befolyásolni a menses időpontját?
- Lassan eljön a különköltözés időpontja. Miért néz rám rosszul mindenki ez miatt?
- Kutya helyes étkeztetésének időpontja
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?
- 2010-ben 2 gyermek után mennyi gyes-t és családit kellett volna kapnunk?