Csak csajokban volt szó egy diétáról, amivel havi 10 kg-ot lehet fogyni, melyik lehet az? (beszélgetés)
Ne nekem írd, én tisztában vagyok vele. :-D
Én átlag havi 5kg-t fogytam, volt hogy kicsit többet/kevesebbet, nekem ez nem terhelte meg a szervezetemet, se a bőrömet. Én a havi 10 és afeletti fogyásokon azaz azt ígérő reklámokon csak nevetek.
az rtl honlapján nézd vissza a riportot.elmondják,h nem annyira jó.nem is szociális,mert az emebre lehellete acetonos büdös lesz.
teljesen megvonja 5 napig a szénhidrátot,utána 2 napig lehet.asszem ilyesmi volt.de ha visszanézed,rájössz a fickó mondataiból és mimikájából,h nem annyira jó dolog ez...lehet,h fogyaszt,de...:-/
...hjaaaaaaaaaaa, a ne egyél semmit, csak vizet igyál... és 0-24 óráig szex? .... ahammm, működik, nyugodtan kipróbálhatod!
:DDD
igen!
Ez volt a neve! mindjár utánna is olvasok
Nem természetszerű hogy visszahizol. Ha figyelsz az étkezésedre egy elért cél után!! Csak a célt nehéz elérni :-))
Ketogén diétára gondolsz,amit epilepsziásoknál fejlesztettek ki?
ÉN csak hallottam róla,hasonló az Atkinshez szénhidrát megvonáson alapul.
Sziasztok!
Tudja valaki mi ennek a diétának a neve?
Esetleg próbálta már valaki ?
Tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnék...mit tudtok ajánlani?vmi sikeres sztori kellene, egy jó diéta, amivel aránylag hamar sikerülne leadni kb 8 kilót.
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!
- Létezik olyan tea, amivel fogyni lehet?
- Tudna nekem valaki egy olyan személyre szabott diétát írni, amivel nyárig 10kg-ot letudnék fogyni?
- Melyik az a diéta, amivel "jól" lehet fogyni, és mellette nem kell sokat sportolni?
- Melyik az a módszer vagy DVD, amivel a leghamarabb le lehet fogyni fenékből és combból?