Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg! (beszélgetés)
Tünde még iszik is?
Nah egyéb sem kell...
Van huzata,ahogy Sylvi is mondja...
"Nem nekem csinálod, de velem ülsz a kádban."
(Fördős Zé)
De dinka vagy!:)
Miért utálod őket ennyire? :)
Még fizetni is hajlandó lennél...
Ki esik ki?
Nincs tippem.
Remélem, hogy nem Zsófi vagy Sylvi,mert akkor csak egy lány maradna...Lacit vagy Aut tudnám nélkülözni,de őket úgysem ejtik ki...
Minden celebet otthagyok ahol van.
Még fizetek is érte!
Tényleg nehéz meg mondani hogy kinek mekkora a tábora
én azt hittem hogy Bea tovább marad
Mivel akik előtte estek ki úgy gondolom nem voltak annyira ismertek
a mai tippem: Madár vagy Sylvi
nincs velük a műsoron belül semmi bajom, sztem nincs akkora táboruk, hogy szavaznának rájuk.
Tippelni nem tudok :-D
sose az megy haza akire én gondolok!
de azért meg próbálom: Zsófi
Észrevettétek,hogy Bea kizárólag Győzővel beszél tájszólással,egyébként,tud normálisan is?! :)
Amúgy,szerintem is kellemes csalódás volt most a műsorban.
Mai kieső tipp? Szerintem Zsófi,vagy Laci.
Én csípem Beát, jól áll neki ahogy osztja Győzit! :-D
itt a celebvagyokban mutatta meg azt az arcát hogy milyen ha nincs a közelében a férje
nyugis volt ...
Inkább u, mint Gáspár- ha már e kettő közül kellene választani, de csak nem ennyire hülyék a nézők. :)
Laci nagyon nagyképű és suttyó. Ismerősömék céges bulira hívták néhány éve, 50 perces playback 600 e lett volna (no zenekar), a Demjén meg elment neki 250-ért.
Hát ebben teljesen igazad van.
Nekem is ez a véleményem.
Milyen alapon kritizál?Mert mindenkit lehúz, lenéz, lefitymál...és ő? Ő mit tud felmutatni?Nincs alapja a kritizáláshoz.Ez tényleg borzasztó ellenszenvessé tudja tenni.
Taktikázás? Szerinted van hozzá elég sütnivalója?Mert nekem inkább ösztönlény nek tűnik, "ami a szívemen,a számon" típusnak.
Remélem, nem ő nyer,vagy GL,az rettenetes lenne...bár nagyon efelé hajlik a dolog.
Köszönöm,Ildi,a mellettem való kiállást!
Nagyon köszönöm,nem tudok elég hálás lenni.
Igen,ezt a fórumot én nyitottam,az én szellemi gyermekem.
Lehet,néha kicsit túlzásba vittem a megjelenést,de belátom,hogy hibáztam.De amit írsz,nagyon igaz,ha valami nem tetszik,akkor nem olvassuk...ahelyett,hogy belekötnénk a létrehozójába.
Ilyen vagyok,amilyen,de folyamatosan változom.És ha a milyenségem miatt rúgnak belém,az nem engem minősít,szent igaz.
Igen,elég rosszul fogalmaztam.De velük nagyon rossz viszonyban vagyok...hosszú mese ez,és nem is idevaló.
Aurélió leginkább a viselkedése miatt lenne méltatlan hozzám,ilyen emberrel nem mennék végig az utcán.Túl durva,túl közönséges.De az is igaz,hogy abból a kisebbségből soha,semmilyen körülmények között sem kezdenék senkivel.Tudom,milyenek,és egyszerre undorodom tőlük,és ráz ki a hideg.
Azt értettem "nem jogi" alatt,hogy nem vagyok sem ügyvéd,sem bíró,sem ügyész,sem ilyesmi.
Nocsak,ugyanazt tanuljuk?Üdv a klubban!
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!