Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Céklasaláta almával recept

Céklasaláta almával recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Céklasaláta almával hozzávalói:
70 dkg cékla
20 dkg alma
5 dkg cukor (vagy édesítőszer)
4 dkg méz
1 db biocitrom
3 ek. almaecet
ízlés szerint kevés patikasó


A Céklasaláta almával elkészítési módja:
Először megtisztítottam a céklát, majd megfőztem. Amikor kihűlt nagy lyukú reszelőn lereszeltem. Az almát is megtisztítottam és lereszeltem. Majd összekevertem a céklát az almával. Ezután mézzel, cukorral, citromlével és reszelt citromhéjjal ízesített páclevet kevertem hozzá. Azonnal fogyasztható, de zárt dobozban a hűtőbe téve napokig felhasználható.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A céklasaláta almával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook