Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Alessandro almás répasalátája recept

Alessandro almás répasalátája recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro almás répasalátája hozzávalói:
2 db nagyobb sárgarépa.
1 db alma,
2 dl kefir,
2 gerezd fokhagyma,
2 ek. majonéz,
1 ek. szőlőmagolaj,
fűszerek ízlés szerint: patikasó, szárított snidling, őrölt színesbors,
némi édesítőszer, pár csepp citromlé vagy almaecet


Alessandro almás répasalátája

Az Alessandro almás répasalátája elkészítési módja:
Az almát apró kockákra vágjuk, majd a megtisztított répákat uborkagyalun lereszeljük.
Az egészet egy zárható keverőtálban összekeverjük a kefirrel, a majonézzel és a
szőlőmagolajat is hozzáadjuk. Fűszerezzük, majd legalább egy órára a hűtőbe
tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek.
Mindenkinek ajánlom ezt a salátát, mivel azontúl, hogy finom, nyers hozzávalókból készül
és hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez is.


Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , ápr. 6. 21:32
Az alessandro almás répasalátája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook