Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
SZia!Hát a helyi állatorvost nem tudom ,de aki kijön házhoz az igen.Kellemes hétvégét!
Nem. A veszettség kötelező, de a pneumodog és a lyme már nem.
Gondolom a kombinált oltást beadja az orvos, ugye?
Küldöm priviben a linkeket, mert itt nem engedi.
Bolha,kullancs ,legyek ellen havonta az adventixet használjuk már régóta.Milyen oltásra gondolsz? veszettség ellen?
Elfelejtettem kérdezni. A kullancs, bolha ellen ,hogy védekeztek?
És az oltások közül nálatok mit ad be a doki?
Még rendeltem:bosch biscuits&rice 1kg,krakvet jutalom falat,füstölt rágcsa.
Igen nagy testű kutyának valót 2-7 éves korig,zoofastból rendeltem,tegnap kaptam e-mailt ,hogy két napon belül hozzák,remélem holnap jön.
A nagytestű fajtáknak valót?
Rá van írva, hogy "Large Breed"?
Ha nem ,akkor sem csináltál bajt, de legközelebb ezt is figyeld. Honnan rendelted végül?
Brit Prémium Adult 15kg-ost.
Végül milyen tápot rendeltél? Jó éjt! :)
A tápot már lassan szállítják ,így SZolnokon tudunk majd szétnézni a héten:)
Köszike az útmutatást ,még jó hogy nem volt drága,olyan 1400 ft körÜl volt.Jó éjt drága segítőm:)
Lehet, hogy nem tudja, milyen a boxer. :/
Talán más fajtára gondolt.
Rendeld meg neten a táppal együtt. A legegyszerűbb. Én már többet rendeltem így, mert én nagyon sokat használom, így szeretem ha van tartalék.
Tettem fel az adatlapomra képet, hogy milyet keress.
Másikat fogunk venni,ha megyünk valamerre,mert ahol ezt vettük csak több hét múlva tudnánk kicseréltetni,bár ott minden méret ilyen vastag orr résszel van.
Merevnek nem merev elég puhi,párnázott.Igen rálóg a nózija elejére,nem is tudom ,miért mondta az eladó ,hogy jó boxinak is:( és szerintem ezért tudja letolni.
Az orr mérete az enyémnek nagyobb, de ez vékony és könnyebb anyag. Amit Te küldtél ,nem túl merev?
Mert ha igen,akkor azért tudja letúrni magáról.
Nem is értem, hogy ha ilyen vastag akkor hogy fér el a nózija mögött. Nem lóg rá a nózijára?
Párom próbálta ,nem tartotta túl lazán.
A 22-35 NYAK, 28-38 AZ ORR méret,a nyaknál és orrnál is állítható,küldtem linket ,hogy milyen.
Aha, az XXL szerintem is nagy.
Én az XL vettem tavaly Trixiből, de lehet, hogy elég lett volna L-es is. Bár azóta nem kezdte ki a nóziját.
22-35 , 28-38 ez milyen méret? A hátsó részt lehet állítani, de a kört ami a pofija körül van azt nem.
Na azt mérd le.
Na itt a doboz a neve trixi xxl-es,méretek:22-35,28-38
Lazán tartottad? Mert akkor le tudja tolni.
Ebben az a jó, hogy csak akkor feszül rá, ha húzni akarna. Különben játszani is tud benne.
Majd mérd le a körfogatát és összehasonlítom, az enyémmel, hogy nekem mekkora van.
A haltiba volt akasztva a póráz ,de az régi pórázunk ,csak halti magában vettük.bocsi ha félreérthető voltam.
Póráz volt hozzá? :O
Ha a pórázon csak egy karabiner van,akkor azt a haltiba kell beakasztani.
Ha tudod mérd le a körfogatát.
Atának tavaly én is egy számmal nagyobbat vettem véletlenül, de ez is jó, hisz ahogy meghúzod a pórázzal, már zár is, így rögtön nem tudja leszedni.
kocsiba van a doboz és párom nincs itthon ,így majd valamikor leírom vagy töltök fel képet .Póráz is volt rajta,de csak egy karabineres és ahogy a lábával piszkálta könnyedén letolta a haltit.
Milyen fajta a halti? Milyen márka és hányas számozás?
Rá volt csatolva már a póráz? Mert ha nem akkor könnyen le tudja tolni. Viszont ha benne a karabiner, akkor ahogy meghúzzátok zár.
Az sem jó ha túl szoros, mert akkor kényelmetlen neki és kikezdi a nózi tetejét is.
Atának elfér egy labda is a szájában, de ha megyünk akkor a póráz rövidebbre van húzva, így zár és szinte fogja. Amikor meg olyan a helyzet lehet lazára is engedni, olyankor meg nem feszül annyira.
Vészhelyzetben ahogy meghúzod a pórázt, máris tudod irányítani a fejét.
az orrnál túl széles szerintem a halti,pedig az eladó azt mondta boxira jó:( méret amúgy jó xxl
Na tegnap rápróbáltuk a haltit,kifejezetten utálta,de az orránál könnyen letolja:(
Igen, nagyon kíváncsiak. :DD Ismerős! ;)
Néztem a tápokat,a héten rendelek is majd,hogy még tudjam a régivel vegyesen adni.Ő mindig kint van ,van meleg szigetelt házikója,be nem jön ,ha hívod sem.Bezárni néha szoktuk csak,azért mert mindenkivel játszana(mármint idegennel),na és sokan félnek a kinézetétől is(ugyanis a kerítésen belül majd meg eszik pár embert ).De ha bejönnek semmi ugatás,csend.Vagy ha pl. gépekkel ,fűrésszel dolgozunk jönne és harapná őket és sokszor volt rá példa ,hogy a lábunk alatt van ,úgyanis ő mindent 2 centire figyel,így a veszély miatt is bezárjuk.
További ajánlott fórumok: