Bevettem egy csomó altatót már, de nem segít, nem tudok aludni. Mit tegyek? (tudásbázis)
Lányok! Nem látjátok, hogy bakfity csak szivat benneteket! Elolvassa az együttérző soraitokat és jókat röhög otthon a markába.
Lehet, hogy ő egy érzelmi vámpír :-)
most méh nektekirogatok, és vátommaználmositómhatást. ennek előjeemnálamakettős látás,meg a gyakorlatilakgmolvashatatlannirásomm.
Ténmylegnnem akarokmmeghalni,csak alduni, aludi
A lakás már öres 5 óra ota készitem a reggeliket, uzzonáat, huhákatm bevásárlást.
És mivel éjszaka is csak altatóval álszom valamicskét ezrté az aláv utáni vágym már betges.Nem beszélve arról, hogyha alszom, legalébb nincsenek feadataim, felelőségem ...elmenekülés a mindennapok elől.
Iszonyatos mennyiségban eszem altatót. , szervezetem már megszokta, de azért nagyon nem szeretnék túllőni a célon, Illtve szeretnék, de vavvak körülötte emberek akik számitanak rán akik szeretnej, őket nem szabad feldolgozhatatlan élmény elé állltanom mint tette vele édesanyám 17 éves koromban.
Ez amolyan onrsorsrrontás is: meddig mehetek
igen, nem vagyok a szó köznapi értelméban 100-as, de elmeteteg sem.
Én most ezektpl a bogyóktól azt várom, hogy legalább 4 órat tudjak aludni.
köszi az eddigi válaszokat is.
Szia!
Ilyen helyen dolgozom ahol az ilyesmi dolgokat kezelik.Kérlek minnél hamarabb keress orvost,korházat!Ha ezt elakarod kerülni,igyál nagyon-nagyon sok folyadékot lehetöleg teát,jó édeset.Ki kell mosatni a gysz-t minnél kevesebb szívodjon fel.Ja, és örülj neki h semmi maradandó agyi károsodásod nem lett.Minden problémát lehet kezelni megfelelő helyen!!!!!!!!Párkapcsolati bajok?!Ezekért nem SEM érdemes!
13 drb tabletta szörnyű sok!!!
Nem ismerem őket, de én fél év alatt nem eszem meg 13 tablettát.
Mentőt hívj mihamarabb, míg esznél vagy!!!
A szívnek nem fog használni az biztos! Csinálhatsz egy nagy ritmuszavart és így is bekerülsz a kórházba! De miért kell ilyet csinálni? Szerintem ha nem olyan régóta van benned, hányasd meg magad, és üríts ki annyit amennyit még tudsz!
Ha több idő telt el azóta, irány a doki!!!
te komplett hülye vagy....
nem kevés gyógyszer ez.
Nem akarok kórházba kerülni, em meghalni, csak aludni.....
Erősitsetek meg abban, hogy ezek csak ko-ra lakalmas mennyiségek. köszi
További ajánlott fórumok:
- 3 éves lányom folyton az apjával szeretne aludni, és ő nem tud nemet mondani. Mit tegyek?
- Éjszaka nem tudok aludni. Mit tegyek?
- Romokban hever a házasságom, nem tudok aludni, tegnap óta semmit nem ettem és nem is kell. Nincs kedvem élni se, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha gyermekem nem akar külön szobában aludni?
- Évekig csak altatóval tudtam aludni, napi 2 milligrammot szedtem. Néhány napja magamtól is elálmosodom. Hogy tudnám abbahagyni az altatót?
- Mit tegyek, ha olyan unalmas pasival randiztam, hogy amikor nem tudok éjjel aludni rá gondolok, hogy tudjak?