Bevettem egy csomó altatót már, de nem segít, nem tudok aludni. Mit tegyek? (tudásbázis)
Szia!
Lépj szépen vissza az eredeti nevedre. Ha tényleg megtetted, amit írsz, akkor a saját neveddel állj a többiek elé! Ha pedig nem, akkor haladéktalanul hagyd abba ezt!
Hoxa
Merőben téves.
nem akarok meghalni!Édesanyám tee számomra megbocsájthatatlan
semmiféle anyavhoz nem gyüjtük semmit.
dipoláris depresszióval kezelnek immá 4 éve és istendudja mikortl inszomniáva.
Rosszabb passzainban semmit mást nem akarok, mint átaludni az agész éeteme, ami persze enekülés. Jobb napjainban mev ezerrelpörgöo
Szerintem aki meg akar halni,az nem fórumozik.Aki meg a figyelmet szeretné felhívni magára,az meg hagy infót magáról,hogy megtalálhassák.
Bakfity szerintem tanulmányt akar írni arról,hogy miként reagálnak az emberek egy ilyen témára fórumkeretek között.
Sok sikert hozzá,majd ajánlhatod a fórumnak az előszóban:)
dormikumom a 15 mg-os most pomt nincs,a ma kapnak a patikánban. Abbőlha beveszek 4 fb-t akkor alszom vle 4-5 órát. Másnak egy tabletta is egy lórugás.
Más: enem a merestin eljsen bekábít, másra meg semmilyen haással nincs.
D iazagok van erfőt kell vennem magamon és az áterem segítaégével legalább két hétre befeküdni. tulajdonképpn várom is, de lelkiismerefurdaláso van.
Dehogynem, most hol a kettőslátásodból való írászavarod? :D
Kapcsold ki a gépet és aludj egyet!
Egyetértek, bár hozzáteszem nemigazán hiszem el a történetet!
A nagymamám is Gerodormot szedett, napi 1-et írt fel neki az orvos, de később rájöttünk a fél is bőven sok! 18 órakor megkapta, 20 óra körül elaludt, és másnap 13-14 óra körül úgy kellett kirángatni az ágyból!
1 tablettától úgy beállt, hogy másnap sem bírt még - nemhogy lábra állni - az ágyba felülni sem, mert nem volt magánál!
Fölösleges ennyiféle gyógyszert bevenni, 5 gerodorm is elég lett volna, ha meg akarsz halni!
Ha meg poénnak szántad - márpedig szerintem ez nem volt több annál -, szimplán fölösleges volt!
Ha a figyelmet akarod felhívni magadra, akkor fordulj egy pszichiáterhez! Vagy kettőhöz...
További ajánlott fórumok:
- 3 éves lányom folyton az apjával szeretne aludni, és ő nem tud nemet mondani. Mit tegyek?
- Éjszaka nem tudok aludni. Mit tegyek?
- Romokban hever a házasságom, nem tudok aludni, tegnap óta semmit nem ettem és nem is kell. Nincs kedvem élni se, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha gyermekem nem akar külön szobában aludni?
- Évekig csak altatóval tudtam aludni, napi 2 milligrammot szedtem. Néhány napja magamtól is elálmosodom. Hogy tudnám abbahagyni az altatót?
- Mit tegyek, ha olyan unalmas pasival randiztam, hogy amikor nem tudok éjjel aludni rá gondolok, hogy tudjak?