Bevettem egy csomó altatót már, de nem segít, nem tudok aludni. Mit tegyek? (tudásbázis)
nem ismerem őt de ne szidjuk mikor semmit nem tudunk róla szerintem....
Én speciel szoktam itt ülni ha rosszul vagyok amyg birok,mert van pár ember aki nekem nagyon sokat segitett már ismeretlenül,virtuálisan is....
Átnevezném ez a topicot "NAGY HŰHÓ SEMMIÉRT".
Összecsődültünk, oldjuk a problémát, aztán ki tudja hol brekeg breki, és mit csinál. Az biztos, hogy erősen zavarodott, és mi nem tudunk segíteni.
Azt mondja, hogy ennyi dilibogyó csak egy kiscicának árthat, tehát szerintem máskor is eszegetett hasonló mennyiségeket. Mondjuk engem hazavágna. Lehet, hogy örökre.
Reméljük ő tényleg csak pihen, vagy teszi tovább a dolgát. Én, ha aludni szeretnék akkor nem a gép előtt ülnék és hoxáznék a tablettákról, mert ugye ezért indította a topicot, hogy aludni szeretne pár órát?
óra után irta az elsőt,emberi számitások szerint alszik ha valóban bevette......
ha ő nincs itt,kérdezek tőled,most időm utánnaolvasni nincs,csak frissítgetek dolgom közben...van több gyereke ahogy irtátok...hány évesek,ők napközben hol vannak?iskola,óvoda,egyebek?
márcsak azért ha alszik vagy nincs jol vagy ilyesmi....van férje?
bocsi de én nem vagyok róla képben....
:) OK, megint igazad van :))
remélem nincs semmi baj és csak pihen...
igazad van, a friss regisztrációk mindig gyanúsak.
viszont kevés olyan emberrel találkoztam, aki a gödör mélyén szívesen kiadja magát. sokan írnak ilyenkor "név nélkül"
én alapbol nem ismerem,csak a nevét de semmire nem emlékszem amit irt.....
a cím tényleg nem jol sikerült de ez lehet a zaklatottságtol...mindenestre remélem én is hogy jól van...
nem szeretnék nevesíteni, de azért volt egy-két ilyen jellegű beírás is sajnos....
tökéletesen egyetértek veled, ez nem megoldás, főleg a gyerekek miatt. én soha nem voltam ilyen helyzetben és nem is leszek, a gyógyszereket főleg a nyugtató/szedáló hatásúakat elvből elutasítom, de elfogadaom ha valaki ezzel él (bár meggyőzni senki fog ezek "jótékony" hatásáról, mert én a saját erőmben hiszek)
nem ismerem személyesen brekikét, de az alapján, ahogy itt írt nem olyannak ismerem, akik szimplán csak feltünősködni akarna..., ezért nem értem, hogy ha már segíteni nem tud valaki, akkor miért kell cinikusan beírni
Breki!!
Legalább tégy annyit légyszíves, hogy mondasz valamit. Van értelme annak, hogy itt csőrözünk neked? Itt vagy még egyáltalán? Vagy most mi van veled?
Szerintem mind segíteni szeretnénk neked, de így nem tudunk.
Rossz következtetést vonsz le!
Amit itt elmondtak a többiek, nem a másikkal nem törődést mutatja, nagyon rosszul fogtál neki a dolognak! Ha segítséget vártál a portál tagjaitól, nem így kellett volna hozzáfogni!
Ezek a gyógyszerek nem olyanok, amikhez csak úgy hozzá lehet jutni, orvos kell, hogy felírja! Kérdezem én, miért nem konzultálsz az orvosoddal, hogy adjon valami olyat, ami használ??? Miért kutyulod a gyógyszereket önkényesen??? Nekem ez -és szerintem másoknak is - többfelől gyanús, nyilvánvaló, hogy egy ilyen címmel, az ember nem arra gondol először, hogy valakinek tényleg szüksége van segítségre, és kívülről nézve, ezt te sem vennéd be!
Akárhogy is, pszichiátriai segítség kell neked! És azt nem értem, ha ezt te is elismerted, akkor miért nem teszel érte???
sokat vagyok vacakul,de most volt valami az életemben egy nagyon rossz dolog,ami ráébresztett véglegesen hogy meg kell gyógyulni teljesen nincs más út ha egésszéges családot akarok.....
viszont nem hiszem hogy itt aki nem értett egyet az bele akart rugni,de gyerekek mellett ez nagyon rossz döntésd,átmenetei pár órás alvásért.....
másrészt ahhoz hogy végleg elmenjen valaki sok bogyó kell,ilyen hülyeséggekkel max ottmarad agysérülten aztán pelenkázhatják vagy más ilyesmi dolog.....ha csak aludni akar akkor arra vannak konkrétan altató szerek....
én pl azért nem mentem bele az altató szedésébe pedig akarták,szakorvos,mert dféltem hogy nem hallom meg a fiúkat éjjel....a doki mondta hogy de észreveszem ha ébrednek de nem mertem,sima orvos aáltal felirt altatót sem.
De te legalább küzdesz ellene. Tiszteletem:)
Nem mindig a bogyók jelentik a megoldást...
Vannak szituk amikor semmit nem ér egy jó futás és egyebek,sem ha elfoglalod magad és hasonló tanácsok.....
tudom hogy jó szándékbol irjátok de vannak ehylezetek mikor nem segít.
Brekike Kedves!
Szerintem fuss egy nagyot a jó levegőn, attól vagy feltöltődsz, vagy úgy elfáradsz, hogy tudsz majd aludni! Egyébként szoktál levegőre menni? Nálunk gyönyörűen süt a nap, élvezd addig amíg, nem jönnek a hosszú sötét napok!
Lehet, ha a temetőbe kisétálsz, viszel virágot anyukád sírjára és MEGBOCSÁJTASZ neki, neked is jobb lesz.
Ha nincs kedved kimozdulni, akkor válassz egy jó (vidám, érdekes) könyvet, vagy filmet.
Nincs semmi hobbid? Hímzés, gyöngyfűzés, főzés, bármi amivel alkotsz? Az alkotás öröme is terápia!
Kívánom, hogy megtaláld magad a világban és a gyerekeid (nem tudom hány évesek) egy bóldog Anyukát ismerjenek meg benned :)!
További ajánlott fórumok:
- 3 éves lányom folyton az apjával szeretne aludni, és ő nem tud nemet mondani. Mit tegyek?
- Éjszaka nem tudok aludni. Mit tegyek?
- Romokban hever a házasságom, nem tudok aludni, tegnap óta semmit nem ettem és nem is kell. Nincs kedvem élni se, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha gyermekem nem akar külön szobában aludni?
- Évekig csak altatóval tudtam aludni, napi 2 milligrammot szedtem. Néhány napja magamtól is elálmosodom. Hogy tudnám abbahagyni az altatót?
- Mit tegyek, ha olyan unalmas pasival randiztam, hogy amikor nem tudok éjjel aludni rá gondolok, hogy tudjak?