Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Képzeljétek a múltkor vihar volt,jött egy áramszünet és elszállt a gépünkről minden.Újra kellett telepiteni az egészet.
Az finom lesz!Nagyon szeretem a jó rántott zöldségeket!De jó nektek,mentek koncertre!Én még nem tudom ,lehet hogy nem megyünk most szombaton az állás miatt.Ma este kiderül mi lesz!
Minket hálisten elkerült a vihar.Dörgött ugyan,de egy 10 perces esőn kivül nem volt más.Reggel láttam,hogy esett éjjel is.
Ma nekem nem kell főznöm mert párom hozott tegnap tarhonyáshusit,és lazagnet.Szerencsém van!
Rántott cukkini az finom.Nekem tészta napom van,ugyhogy csőtésztát főzök,nekem paradicsomosan,gyerekeknek sajttal,valami ilyesmi.
Nálunk is borús,kissé hűvös idő van,ugyhogy én is kedvetlen vagyok.
Sziasztok!
Azt már nem irom,hogy jó reggelt,mert reggeli ébredések után most jutok a géphez,elég furcsán néznétek rám.
Apa dolgozik,semmi különös programm,itthoni teendők,házi munka,kenyérsütés,gyerekek,kutya,cica,stb.
Tegnap lefoglaltuk a szállást Csókakőre,apa ma megveszi a koncertjegyeket,úgy készülök,mint egy kisgyerek.
Van ott egy szép vár,annak az aljában lesz a koncert,meg sok jó borospince...
Sziasztok!Mai program?én kutyakaját főzök.Elég borús az idő errefelé...Amúgy a kedvem ma sem valami "hű,de jó!!"..talán az időt tükrözi,vagy nem tudom.puszi!
Itt sütöget a nap, de hűvös van. Nálunk is utolsó nap a suliban. Holnap táncgála, szombaton évzáró.
Jajj nekünk a nyáron. Hosszú lesz, bár az én leányzóm szeret nagyizni újabban.Mit főztök? Én cukkinit rántok.
sziasztok
jó reggelt mindenkinek
tegnap a vihar miat nem mertem jöni dörgöt vilámlot ékszakadás volt a szél is ugy fujt féltem nehogy becsapjon a villám
hali! Én ma orvost járok, keveset leszek! ÚÚÚÚÚÚgy imádom!:-(
A gyerekeknek jó vakációkezdést, anyukáknak kitartás, nem sokára szeptember lesz! :))))))))
Jó reggelt mindenkinek!hát ma eső lesz sajnos!A Jadóca meg olyan mint tornádó,néha feltűnik,aztán elviharzik.Megyek viszem a gyereket suliba.Utólsó nap!Holnap már csak évzáró!
Jó reggelt! Bocs hogy így kirohanok néha! Jött a vihar és szedtük össze mindenünket az udvaron, ablakcsukogatás, aztán pedig megmostuk egymás hátát!! Bocsika csajok.
sziasztok
itt dörög és vilámlik
Te nem különben!Mit bujkálsz,hol vagyol így néha?
Annyira aranyosak vagytok!!
Szegénykém!Most mit csináljatok,munka,vagy kihagyhatatlan koncert?
Ha valaki,hát én át tudom érezni a gondotokat,nálunk is kivételes eset,ha el tudunk menni,és csak reménykedni tudunk,hogy nem jön közbe semmi.Szeptemberben voltunk utoljára kiruccanni,akkor se volt egyszerű megszervezni...
Ráadásul a lánykámnak vannak rossz időszakai,anyuval is még csak most kezdett jobban barátkozni,mindenkitől ódzkodik egy kicsit.
itt vihar van csajok!Zajlik az élet.Most hívott a barátnőm hogy el kellene menni szombaton abba a szállodába.Ja 120 km.És főzni kellene a Gyurinak vmit.De jó most akkor hogy megyünk a koncertre.A gyereket a nagyobbikat sikerült elrakni arra az időre ismerősék örülnek is neki.Na de most akkor hova?Jajjjjj!Miért most szólnak?Hát fontosabb a munka,dehát akkor is most megint mivan:Na mindeggy!Dörög,fúj a szél!
Remélem jól sikerül a kiruccanás,és jól fogjátok érezni magatokat!Én még nem voltam nem is hallottam erről a helyről,de biztos klasz.Mi is készülünk a Gary Moore koncertre szeretnénk mindenféleképpen menni szombaton lesz motoros találkozó meg minden.A koncert kihagyhatatlan,aki nem ismeri hallgasson bele a számaiba a youtube-n és megérti miért akarunk ott lenni.Nekünk nagyon nehéz a gyerekekre megoldást találni,nem tudok megkérni senkit hogy vigyázzon rájuk.Szülők vidéken,egyik testvér se ér rá soha,babysitter drága.Állandóan ezen küszködünk,kettesbe sehova.Hát ez van.
Sziasztok!
Én is caak beköszönök,marha meleg van,apa itthon.
Szállást keresünk Csókakőre,voltatok már ott?
Júli 12-én akarunk menni,Kárpátia koncert is lesz,alig várom.Persze cak két nap,és remélem nem jön közbe semmi.
Egyébként nekem sincs jó napom,pedig semmi okom depiskedni.Lehet valami a levegőbe.
Na pusza nektek,majd jövök!
Jadoca!
Tegnap én is hiányoltalak ááám!!!
jaaaa!!küldjetek,persze!!de nem érdemlem meg,mert kijátszottam az 1000. hozzászólást..csúnya,csúnya...
az 1000. hozzászólónak, vagyis neked!
most miva????
kinek kell képilapit kűdeni??
így járt!kűggyé neki szóban
Na bumm! Erről lecsúsztam! Mind1!
Akkor lehet képilapit kűdeni, ha vóna ímélcím! He-he.De nincsen, Zsu, kimaradsz a jóból? Vagy micsudi?
na hogy lehet képest küldeni egymásnak?Nem tudok én!Ti tudtok?itt is felhősödik!995 öst olvasd el,azért merni írni
éljeeeen!!!!!1000. hozzászólás!!!!pénz jár érte?adjam a számlaszámomat??juhéjjj!itt alighanem esni fog!mit kellene merni írni??
További ajánlott fórumok: