Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
milyen diplomád van?
nem,nem nehéz :)
élvezem,mert érdekel nagyon. de én is beadom egy másik szakra is februárban
Szia!én is köszönök mert még itt vagyok,de el is búcsúzom!Mennem kell,ha maradsz velünk akkor majd dumcsizunk.Üdv köztünk!Puszi
Az jó! Másoddiplomán én is szerettem volna. De az élet közbeszólt... Nehéz?
ohh igen :)
én is 10 hónapja lakok itt,mert itt tanulok :)
még mindig imádom :)
Tündikém,ha annyira fogyózol és haladni is akarsz akkor feküdj rá a fehérje fogyasztásra délután,szénhidrátokat hanyagolni.Nézd meg itt felül van egy tápanyagtáblázat,én azt bújom,az feltűnteti pontosan,mit érdemes kajálni,miben mennyi van.Biztos találsz köztük olyan kenyérféleséget amelyben nincs annyi szénhidrát,de én azt csak délelőtt ajánlom enni.Délután hagyd el mindenképpen a pékárut.Akkor inkább a jó magas fehérjetartalmú fincsiségeket válaszd,6 után semmit lehetőleg.A délelőtti szénh.fogyasztást a szervezet estig feldolgozza,így nem hízol.Hidd el így megéri csinálni.Az biztos hogy nem egyik napról a másikra látványos,de a hirtelen fogyás az veszélyes,mert visszahízható.Ha olykor tudsz mellé egy kicsivel többet mozogni,bármit,akkor sikerülnie kell.Nekem bevált ez a módszer,én nem hiszek másban,ha megtalálod az egyensúlyt az étkezéssel akkor minden rendben lesz.Nem hiába van az a régi mondás,reggelizz mint egy király,ebédelj....Gondold át aztán várom mi a véleményed!
Most látom, Sopron!!! Még nem voltam ott, de nagyon szeretnék! KICSIT messze van!
Szia! Mondjuk semmiről, és mindenről. Kicsit le vagyunklazulva. Mármint agyilag, legalábbis én. Honnan vagy? Megnézem a lapodat!
sziasztok!
miről megy a trécs?:P
No azé'! Köszi, meg is ittam.
Nálunk szomorkás az idő, de talán azért délután le tudunk menni sétálni. Már nagyon be vagyok ide zárva a kakasülőre! És különben is mindenki elfoglalt, a barátok nem érnek rá, csak este később, nekünk meg az nem valami jó. Így hát marad a házimeló!
Jó szórak. , érezzétek jól magatokat, kapcsoljatok ki mindent és élvezzétek a szabadságot! Pusz
Édes drága aranyos barátosnőim!Puszi mindenkinek!Még egy gyors bejelentkezés,mert indulunk.Rettenetesen süt a nap,úgyhogy reméljük nem fagyunk össze este a koncert alatt.Akik otthon vannak jó babázást ,kellemes időtöltést,akik elmennek vhova azoknak meg...azoknak is!Nekem jegeskávé is jó vanília fagyival,rakd el a hűtőbe!Puszikállak mindenkit
Dehogy maradsz ki!!!!
Főztem másikat,küldtem habbal,sossok cukorral!!!
Én kimaradok???? A múltkor is én ajánlottam a vasalást kávéért, és más kapott segítséget!
Köszönöm a sütit,megkaptam!
Kérsz helyette kávét habbal?
Sziasztok!
ÁÁÁÁ,dehogy kirándulunk!
Én most szedtem össze a gyerekeimet,de már pörögnek!
Mindenki kirándul, dolgozik, gyerekezik? Puszka!
Most kikapcs. Jóccakát csajszik!
Vicc? Nem képeslapot küldtél? Vagy nem nekem írtad?
A Mátrában mi is voltunk 1 hétvégére,pont akkor hatalmas hó esett,március eleje volt és olyan gyönyörűűű volt minden.Duplán élveztük.
De mennék én is! De picivel inkább nem. Meg ugye az anyagiak! A betegségem előtt sokat jártunk ősszel a hegyekbe: Pilps, Bükk, Mátra, nagyon szerettük! Aztán inkább másra költöttünk!
Anett, írok privit!
egy kis mosoj
Nyuszi, Medve és a Varjú utaznak a repülõn.
Varjú egyszer csak odaszól a Medvének:
- Hozzál nekem egy whiskyt!
Medve el, vissza, felszolgálja.
Erre Nyuszi is odaszól a Medvének:
- Hozzál nekem egy whiskyt!
Medve el, vissza, felszolgálja.
Varjú odamegy a Medvéhez megcsípi. Semmi reakció.
Nyuszi odamegy belerúg. Még mindig semmi. Varjú ráönti a whisky-t. Semmi. Nyuszi elnyomja a Medve kezén a szivarját.
Medve feláll, kinyitja az ajtót, és kivágja mindkettõt. Zuhannak lefelé. Varjú:
- Mondd Nyuszika! Tudsz te egyáltalán repülni?
- Nem.
- Akkor mit szemétkedsz a medvével?
Naná,hogy menjetek a koncertre!
Nekünk sincs ám egy vasunk se,de most azt mondtuk,hogy muszáj elmennünk erre a 2 napra lazitani!
Semmi exra,csak egy kis nyugalom,séta,beszélgetés,a koncert meg a hab a tortán.
hu nagyon klasz lesz neked jo szorakozást
További ajánlott fórumok: