Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Van bizony, sügeres, 270 literes. Szegényeknek hiába ment az a vízhűtő valami, (nagyon értek hozzá), 30 fokos volt a vizük, ami a férjem szerint kritikus. De jól vannak, virgonckodnak, élnek, mint hal a vízben!!:-D
Halak vize??? Van akváriumotok?
Köszi, majd kipróbálom. :)
Jaja,egy kis depi.Itt is süt a nap,de hüvi van.Most alszik a kicsi,és most megyek gyorsan leedzem az adagomat.Aztán még jövök.Pusz
Drága már írom is.Meggyes lepény:20 dkg liszt,20dkg margarin,4 tojás,15 dkg cukor(por),80dkg meggy,vagy amennyit akarsz,és még 10 dkg cukor....A vajat habosra kevered a cukor felével,majd egyenként a tojás sárgákat hozzá dolgozod.A tojásfehérjét felvered habnak,és hozzá adagolod a cukor másik felét.A vajas kulimajszot elkevered a hab felével ovatosan,és szórod hozzá a lisztet,majd a végén a többi habot is keverd hozzá hogy ne törjön annyira ,óvatosan.Ezt a masszát,kivajazott kilisztezett,fóliázott kistepsibe öntöd.A kimagozott meggyet a maradék cukorral kevered el,és jól ki kell nyomkodni a levétől amikor a süti tetejére szórod,mert ha nem elázik tőle a tészta.Sütőben 5 fokozaton ,hát kb 30-40 perc,villával ellenőrizve.....Elég részletesen leírtam hogy én hogy csinálom.Kb olyan mint a piskóta tészta csak sokkal finomabb,és omlósabb a margarintól.Isteni!Nálunk el is fogyott!Puszi
Csövi régi banda!
Kinek miért ven rossz kedve? Depi csak úgy? Én se vagyok valami hej, de jókedvű, mintha a búrám is fájna picit, de az lehet, hogy a kialvatlanságtól van! Itt sütöget a Nap, meleg van. A halak vize kicsit lehűlt, talán túlélik a 30 fokos traumát. Csőőőőőőőőőő!
Sziasztok! Mi a baj csajok? Ne legyetek mmmááááááá rossz kedvűek! :)
Edina! Nekem nincs meg a szakácskönyv, ezért érdekelne a recept, úgyis van rengeteg meggy itthon.
Helló!Már én senem tudom követni a listát.És az én kedvem se jó,de majd megoldódik remélhetőleg.Hát vannak ilyen napok is néha,fő a változatosság!Biztos szétfutottad a bucidat az a baj.Pusz
Sziasztok!itt nem lehet tartani a frontot!!:-)
gépeltek,mint állat!
úgyhogy csak beköszönök,szép napot mindenkinek,elvégre a nap már süt...kedvem az rossz.de ez van!pussz
Hajjaj, azt hiszem, "'kicsit" lemaradtam. Nagyon benne voltatok a pletyiben! Most megyek szunyni, aztán majd látjuk, milyen lesz az éccaka! :-D
Pusszancs!
Jó éjt mondenkinek!
Finom volt a rosé,lassan ittam. Közben megejtettem egy pedikűrt.
Nálam a fiam lassabb. A lányom giga mega gyors volt mindenben. 8 éves, még a szöveges bizijében is benne van,hogy a nagyvilági tájékozottsága kort jóval meghaladja. Nehezen érti meg magát a saját korosztályával. Mindig azt mondja:anya ezek olyan gyerekesek. Nem tudom hogy jó e ez, de én élvezem. Komolyakat tudunk dumcsizni. A fiam 8 hónapos és az ülésnél tart. Még a süti-sütit sem bírom megtanítani neki. A lányom ilyenkor már hol járt,atya ég. Szobatiszta éjszakára 2 évesen lett, egy este azt mondta, hogy ne húzzak rá pelust, nem fog bepisilni és így volt. Nem is tudom hogx ha ez a dolog ennél bonyolultabb, akkor hogy kell majd csinálni.
Az ovit a lánykám nagyon bírta,mert a bölcsiből úgymond átmenekült. Na most mindenhez hozzászóltam egy kicsit.Pussz!
Na,lányok mindenkinek szép álmokat!
Holnap bekukkantok majd,de apa itthon lesz övé lesz a gép,meg dolog is van,puszi nektek,megyek!
ez teljesen igaz.Én nem is erőltettem volna,ha nem látom rajta,hogy menne neki,csak szándékosan nem akarja....kijelentette,hogy kéri a tiszta pelust,mert ő abba fog pisilni.Én meg mondtam hogy NEM.De most már megtanulja lassan.
minden gyerek más
hol a fiu ügyeseb hol a lány
igaz csak azt mondták a lányok ügyesebbek nekem fiaim voltak és elhittem,de nem így van!
Juli nem vagytok semiröl lekésve édes aranyos gyerek
hova siessen?minden gyerek más szerintem.
a bilizésre rákel álni a kis agyuknak nem szabad erötetni
sok ojat tudok ki alig tanul meg ülni biliztetik
Nekem Szaffi a leg lustább!
Erik fiam meg mindent sokkal később kezd.19 hónaposan kezdett járni,2 évesen beszélni,most kezdtünk bilizni,márciusban mult 3 éves.
Gergö is késön kezdet beszélni
nekem előbb Áki is Bálintom is!Ez a cafka meg nem akar!
igen,izgulok,főleg a betegeskedés miatt
izgulsz mi lesz ?
az elsö idöszak nagyon nehéz lesz de utána hid el jol fogja érezni magát nekem gergö 3,5 éves idén mentünk oviba
További ajánlott fórumok: