Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Figyu,én is találtam 2 receptet,egészséges,finom,nem túl bonyolult.Töltött krumpli,és fasirt bohócorral.
Priviben küldj emailcimet és küldöm!
Még valaki kéri?
1-ször fehr volt aztán vizsga fehéren citrom sárga csik 2-szor citrom sárgát kaptak
még nincs 2 szer lesz vizsga és citrom sárgábol narancs sárga lesz
Na ottan volt eső?Itten meg semmise!Kozmi,ez jó!Csabai a kolbász?Én sajna nem ehetek.Adjad csak a finom meggyet,édes lesz majd hogy fog fintorogni tőle,cukor nélkül adod ugye?Legalábbis én semelyik gyümölcsre nem teszek nekik,nem kell az elég édes a gyümölcsmaga.
Hali!Na,ne gondold ám,hogy mindig gyümölcsöt eszem...nem vagyok én gyümizabáló...
Ma fehérjenapom van,gombás-sajtos omlettet ebédeltem,és salit vacsizok sült rákocskával!
Nálunk is meleg volt,sült a zsirom kapálás közben....viszont jó szinem lett.....
Gratulálok,öv is van hozzá?
Hát itt gondolkozok hogy mit lehetne a gyerekeknek csinálni,mert azért 20 gyrek az nem kevés kiadással jár.És hát jót is és olcsó is legyen.Fél zsemlékből csinálnék vegyesen szendvicseket,párizsis,májkrémes,szalámis,a tetejüket úgy díszíteném hogy legyen szája paradicsom szeletből,szeme az mondjuk pici majonézpöttyben egy apró petrezselyem.Csinálnék tojáskrémet,vagy padlizsánkrémet és sajtos v. burgonya chipszel lehetne mártogatni belőle.De rengeteg féle krémet lehet csinálni,sajtkrémet,körözött stb.De lehet virslit bevágni,és egy szelet sajtot beletenni,és besütni a sütőben,ketchuppal tálalni.Ha van lehetőség bográcsozni is lehet,egy jó krumplipaprikás virslivel,tarhonyával,nagyon jó.Hamburger félét is lehet,lehet kapni mirelit hambugerhusit,megsütni,és salátával ,paradicsommal,ketchuppel készíteni.Aprósütiket tennék ki vagy venni vagy sütni piskóta tekercset,vagy csokisan fatörzset.A kajáról most ennyit hirtelen.
én a fogyokurás sékemet vacsizom
gyerekek virslit szeretnének
sikerült Ricsi karate vizsgája
Hali! Itt egész nap majd' megfulladtunk, olyan párás fülledt meleg volt kint. Ma voltam kozminál, na nem élvezkedni! Gyantázni! Már épp ideje volt! Csubakka hozzám képest.........! Aztán délután leindultunk sétálni, és félúton visszafordultunk, mert leszakadt az ég. Ilyenkor szoktunk sétálni, ma kimarad.
Mi hideget eszünk ma, a ZURAM hozott friss zsemlét, vettem jó kis kolbit, úgyhogy dőzsi! Vettem meggyet, holnap kaip a picurom!
Sziasztok!ki milyen finomságot vacsorázik ma?Tudom Tündi Te biztos gyümölcsöt.Én egy isteni tojásos lecsót készítettem rendelésre.Bírta mindenki ezt a mai meleget?Légkondik mentek ezerrel?Puszi
most épp semmi nem jut eszembe,majd gondolkodom.
tutok bulira ecerü gyerek zsuros recefteket
s gyerekeketb lekötö játékokat fiuk lányok vegyesen
igen
ma karate vizsgája lesz Ricsinek
hát még 29 -lesz a Ricsinek születésnapi bulija 20 gyerek
Az izgalmas lehet,nálunk sokszor a kettő úgy felpörgeti az életünket,hogy csuda!
szia gyere hozám is
én most bébisziter vagyok van plust 3 gyerekem igy
5 gyerek játszik kin az udvaron
Sziasztok!
Nálunk sincs mára semmi különös,apa dolgozik,én szokásos teendőket végzem,mosás,takaritás,kert,ilyesmi...Szép napot mindenkinek!
Szép reggelt!Semmi extra velünk.Mosás,szokásos edzés,közért,játszótér.Ennyi.Mindenkinek jó kis mai napot kívánok!Szegény virágok!Mondtam én hogyha kirakod az esőre őket,át kell ültetni,mert nem marad benne virágföld :D
Jó reggelt!
lassan fel sem merek jönni,mert úgy elmaradok,hogy az én egyke beírásom elvész a Ti irományaitok hosszas tengerében.Tegnap virágokat,és a szobai növényeimet ültettem át,hát volt belőlük rendesen,meg ugye egynémelyik tök nehéz...tiszta jó volt,úgy néztem ki,mint egy hajléktalan,meg egy malac,tiszta sár voltam...jajjj.ma meg takarítok.én sosem tudok megállni.lehet ezért van már kevés tejem...Ti?
sziasztok jó regelt mindenkinek
Nagyszerű!Akkor mi meg is beszéltük!
Elfogadjuk, köszönjük. Jelöltnek szuper mindegyik legény, aztán majd Luca választ! Én meg szuper anyós leszek! :))))))))))))))))) Hú, de előreszaladtunk!
nalunk délelöt tök jo idö volt most meg szakat az esö
Nálunk tök jó idő volt ma.Gyerekek medencében pancsiztak,mi napoztunk...én kapálás közben,tök jó volt.
Hali!
Mi is pályázhatunk vőlegényjelöltnek?
Erik fiam 98 cm magas,16,5 kiló,szőke,kékszemű kis dalia.
Szóval más drága képekkel díszíti a falat, ti pedig légkondival...:)... Bár tegnap láttam egy Lg légkondi reklámját, bármilyen képet lehet tenni rá.
Én már csak a Lucának való kishapsikat nézem! :-D Már van 2 vőlegénye! Igaz, nem is ismeri őket, mert aludt, amikor találkoztunk. Vagy feküdt a babakocsiban!
A klíma nálunk dekoráció!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok: