Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Mi van lányok!Mindenki jól van?Én sajnos érzem hogy beteg leszek,fáj a torkom.
Nincs vmi rokonod,hozzátartozód aki segítene neked?Elhiszem hogy nehéz,de nem szabad kétségbe esned,biztos van megoldás!
teljesen el vok keseredve ki az aki tudna vmit javasolni apukám hazajár hétvégenként bécsből de nem igazán tud eltartani a mamám meg a balti tengeren él nem is tudok vele beszélni mit javasoltok apám azt mta h nem visz ki bécsbe de számomra a halált jelenti az egyedüllét a sulit semn tudom befejezni
árvasági jár ha meghal egyik szülőm
sziasztok az a helyzet h meghalt egyik szülőm ilyenkor mi a teendő kapok árvaságit
Sziasztok!
Ma nállunk gyönyörűen süt a napocska! Ennek örömére fullosan kipakoltam a sájzomat most felmostam domesztosszal aztán jönnek a polcok azokat lemosom,de hogy hogyan fogom visszapakolni őket meg a hűtőt?! Majd kiderül! Még nem pöttyösödik a kiscsajom és a nátha sem mult el viszont egyáltalán nem köhög így valószínű allergia sajna!:S Holnap viszem oviba.
Sziasztok!remélem ma is olyan szép idő lesz mint tegnap volt!
Ajaj!Akkor vigyázz nagyon babócára!Jobbulást a kis cukinak!
Sziasztok! Benne vagyunk a betegség közepében! Pénteken mentünk dokihoz, orrfolyással, eldugult nózival. Gondoltam, nem megyek így neki a hétvégének. Azóta volt láz, átvirrasztott éjszaka, hányás, hasmenés. És ez még csak az első fog!
Nemá!legalább fél napi járásnyira laksz tőlünk!
Ha feladnám a diót akkor több lenne a leves mint a hús...Jobb ötlet vane?
Nem rég értem haza a dolgozóból..Nincs időm szarvakat keresgélni,na!Egyébként se raknám ki őket,de ha neked kell akkor szerzek ,aztán az lesz a lakásod legszentebb dísze jó?Itt is szép idő lett délutánra,még a teraszon is ücsörögtek.Naná hogy a forraltbor volt a sláger!
okés!küldd el postán,segítek megpucolni,és akkor pucoltan visszaküldöm,jó?:-D
itt zért sütöget a nap,szép idő van!szarvasagancs?
Sziasztok!mára jó időt mondtak,de itt még eléggé be van borulva.Viszont most nincs annyira hideg.Tegnap diót szedtem,annyi van mint a szemét.Süssek zserbó szeletet?Az nagyon finom!De akkor vki segítsen megpucolni hozzá a diót,az a nem egyszerű!
hát magisztrált kenőcsök ezek,úgy keverték ki,elég kemények állítólag..de talán jobb tőle most..egyemlőre visszaálltam húsmentes főzikre,meg visszacseréltem az öblítőt..igazából ez úgy volt,hogy a sparban nem volt quanto-ezt szeretem-,és silant vettünk helyette,de kár volt...na,mindegy,máshol vettünk megint quantot.remélem elmúlik neki.
sajnos tényleg az a legrosszabb az egészbe, hogy a főnöknek ő az atyaúristen!! pedig egy kis senkiházi. Még a kapanyél is kilóg a szájából.
nem is rossz ötlet...igen!! én is 78-as vagyok :) A 78-asok örök fiatalok, nem tudtad?
Nekünk is volt hasonló "pöttyösödés"és nehezen múlt el.Én is változtattam a mosószeren,öblítőn,a kajára figyeltem.Aztán a dokinő ajánlott vmi calcium injekciót,és még vmi krémet,csak nem tudom mit.Aztán elmúllott...
Kaptál kenőcsöt? Elokom krém? Ez be szokott válni!
Nekem a két pasimnak volt gyerekkori ekcémája szerencsére kinőtték! A kiscsajon még nem jött ki remélem nem is fog!
Jajj de utálom az ilyen seg...nyalókat! Akik valójában nem érnek rá igazán dolgozni hiszen mással vannak elfoglalva! Hidd el a főnök tudja ki az aki igazából jól dolgozik és ezt majd ki is fogja mutatni! Persze nehéz ezt mindennap elviselni! A férjemnek is van ilyen munkatársa aki állandóan áskálódik ,de őt nem tudta kifúrni mert a fönöke vele maximálisan meg van elégedve! És bizony sokszor ezt érezteti is vele is meg a többiekkel. Hála az égnek mert lehet ő is gondolkodna különben azon ,hogy otthagyja a munkahelyét!
most láttam, hogy te is 78-as vagy! Én is!!
Hú, jó kérdés. Ilyenkor valahogy meg kellene próbálni a "kedves" munkatárs elé vágni, vagyis többet nyújtani, mint ő. Valahogy csőbe kellene húzni, hogy látszódjon, nála mire megy ki a játék, és valójában te többet mutatsz, csak kevesebb körítéssel. De nem lehet egyszerű. Mondom én ezt, akinek igazából gőze nincs a dologhoz, nem ismerem a helyzetet.
Hát remélem, nem a husis ételektől lett Gréti pötyis, az nem lenne jó, ha arra érzékeny lenne. A doki sejt valamit, vagy csak tünetileg kezel? Valamit ki kell iktatnod az ételeiből?
szia! köszönöm kérdésed, az előbbi válaszom ide is érvényes. Te mit tennél?
szia! hosszú a sztori, de a lényege az,hogy a munkahelyen van egy fő-fő kedvenc, aki még a főnök seg----ét is kinyalja, besúgó, naplopó...stb, és nagyon rossz reggel 7-től délután 4-ig eltűrni a dolgait. Mit lehet az ilyennel tenni?
hát a husis-kajcsik jöttek be mostanában.öblítőt váltottam ugyan,de nem most,a kiütések megjelenése körül.kapott egy csomó(javarészt zsírzó,glicys)cuccot,remélem elmúlik neki.
kapja az új kajcsikat,ugye a székletet is megváltoztatja tartalmilag,állagilag is..hát nem tudni...
Nem váltottál mostanában mosóport,öblítőt? Vagy valami uj ennivaló,innivaló amit edig nem kapott?
További ajánlott fórumok: