Beleszerettem egy nős férfiba én a férjes asszony... (beszélgetés)
Van két kis gyereked, akiknek ő az apjuk. Ha nem üt ver titeket akkor nem hiszem, hogy a srácok ezt érdemelnék.
Szerintem amikor megszületik egy gyerek onnantól nem én számítok és itt nem azt értem hogy ki kell nyalni a s.., hanem megadom azt ami jár a család.
Tényleg mi lesz ha a köd felszáll?
Keresel mást akit szerethetsz?
tudom bunkón hangzik, sajnálom.
Tudja jól,de homokba dugja a fejét...állandóan provokál és szekál azt akarja hogy én mondjam ki,én rúgjam fel ezt a házasságot...Ő aztán mossa kezeit..
beszélni se lehet normálisan erről vele..
Fontos dolog a szex, de ez csak az összes egy kicsi része, ami egy házasságban történik.
Ugyanúgy, mint , hogy azért sem keresnék mást, mert mondjuk a feleségem nem tudna főzni.
cöcöcöc
Le merem fogadni, az asszony sosem mondana ilyet és azért tetszik nagymellénnyel beszélni a biztonság színpadán :)
Viszont akkor el kell válni, mert ez így egy hatalmas becsapás.
Fordítva gondolom te sem éreznéd jól magad.
.... viszont könnyen lehet, hogy 89 éves korodban a fejedet vered a falba, hogy hogy lehettél olyan hülye, hogy kihagytad a hatalmas szexcsatákat a három házsarokkal arrébb lakó Pirikével...
Ez csak egy gondolat.
Topicindítónak: miért ne lehetnél boldog az újjal, és mi a fenéért kéne még a férjeddel maradni, ha már két éve könyörögsz neki és semmi változás??
Próbáld neki megmondani, hogy nem minden a pöcse, megelégszel azzal is ha más módon tesz boldoggá.
Lehet, azért keserű és dühös, mert érzi rajtad a csalódást.
No ez azért erősöcske kijelentés.
a kevés szex meg tüneti dolog és a házasság egyik lába. Nem hiszem, hogy ha szex nincs (miért nincs?), a férfi azzal szórakozik, hogy máshogy tegye boldoggá (kielégültté) a nőt (no de miért máshogy?)
Ha nekem holnaptól azt mondaná az asszony, hogy mostantól hónaponként egyszer lesz hancúr akkor sem keresnék senkit.
Mert lehet, hogy a három házsarokkal arrébb lakó Pirikével naponta vívnánk hatalmas szexcsatákat, de ugyanakkor az élet más területén elképzelhető, hogy a lila köd felszállása után nem értenénk meg egymást.
Így pedig ott tartanék ahol a part szakad....
Beleszeretne egy dolog. Hancúrozni egy másik...
Gondoskodni más gyerekeiro"l meg megint más... Ez már eléggé kijózanító...
Nekem mindig kicsit furcsa és értetlen dolog, mikor valamelyik fél azt mondja, hogy a kevés szex miatt ment tönkre a házassága.
Tudom fontos dolog a szex, de úgy gondolom ez nem tehet tönkre egy házasságot.
Illetve azt hiszem egy férfi a pöcsén kívül, még nagyon sokféleképpen tehet boldoggá egy nőt szexuálisan.
Persze ez fordítva is igaz.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Egyik barátnőm beleszeretett Schiffer A.-ba
- Segítség, a főnököm kikezdett velem...én meg beleszerettem!!!
- Nekem egy film címe kellene. Sajnos nem jut eszembe, egy japán lányról szól, aki beleszeret egy amerikai férfiba.