Beleszerettem egy nős férfiba én a férjes asszony... (beszélgetés)
Mármint az a kérdés, hogy lehetséges-e hogy boldog leszel, vagy az, hogy lehetséges-e, hogy beleszerettél egy nős férfibe?
A válaszom a következő:
1/ Rajtatok múlik
2/ Valószínű lehetséges, mert már mással is történt hasonló.
Elkezdtem olvasni egy könyvet, ami tulajdonképpen arról szól (nem hókuszpókusz, szakirodalom) hogy hogyan lehetne megmenteni a házasságot.... Bután hangzik amit írok ? Szerintem lehet inkább meg kellene oldani a házasságod problémáid, amennyiben az lehetséges, mint inkább még több bajt csinálni.
Persze benne van a pakliban hogy jó lesz a vége a te mesédnek.
Gondolod nem ér meg a házasságod még egy próbát?
Kölcsönös a dolog? Úgy értem már csaljátok a házastársaitokat? Vagy csak ábránd?
Egyébként szerintem minden lehetséges, de azért gondold át alaposan, reálisan is (tudom, nehéz levenni a rózsaszín szemüveget) :)
31éves vagyok két kicsi(7 és 4 éves) kisfiú anyukája.
A házasságom gyakorlatilag a második gyerek születése óta nem működik.Beleszerettem egy szintén két kisgyermekes nős férfiba,annyira szeretnék boldog lenni...... vajon lehetséges?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Egyik barátnőm beleszeretett Schiffer A.-ba
- Segítség, a főnököm kikezdett velem...én meg beleszerettem!!!
- Nekem egy film címe kellene. Sajnos nem jut eszembe, egy japán lányról szól, aki beleszeret egy amerikai férfiba.