Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Közben láttam a plakátot a centerben. Tényleg van. Akarok járni, majd ebben a hónapban valamikor elkezdem :).
Jupii, megvan az új szemüvegem, képzeljétek annyira jól látok, hogy el se merem hinni :).
Majd két hét múlva én is ügyesebb leszek :). Olyan rossz, hogy most nem tudunk menni.. De itt a régen várt keresztelés ideje :).
Szombaton sütigyár lesz a konyhában :). Bár már elment a kedvem az egész hacacárétól néhány kedves rokon miatt...
sziasztok Lányok, hogy vagytok?
Fiúk?
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás Ági.
Ancsa, hát igazság szerint totál elbénáztam a dolgot Én is mert Kendémre koncentráltam nagyon mert ugye 2 alkalmat kihagytunk és vissza kellett zükkennie.
De nem volt gond.
Észre sem vettem mikor elmentetek:(
egyszer biztosan összejön :)
az én autóm jövőre nagykorú lesz :)
Biztos szupi volt a nyaralás a leírás alapján, kár hogy Nándi beteg lett a végén.
A digitális lázmérőktől én is a falra mászok... Sajna eltörtem még télen a higanyosunkat, apa meg nem engedi, hogy vegyek másikat, bizonyos oldalakon lehet ugyanis kapni, nem is túl drágán. Volt egy digitális lázmérőnk alapból, és míg vártuk Olit, vettünk két másik fajtát is. Megmértük a hőnket mindhárommal, természetesen mind a három eltérő értékeket mutatott..
Tegnap voltunk a 4 hós oltásokért és most az egyik lázmérő szerint hőemelkedése van. A többivel meg se merem nézni, nehogy feldühítsem magam. Beadtam neki egy kis szirupot, most alszik, remélem rendbe jön, mire felkel.
A fülhőmérőre mindenki azt mondja, hogy egy kalap sz.rt se ér, nem értem miért használnak olyat egy ügyeleten...
Az autóvezetés is jó hír :). Én nagyon szeretek vezetni :). Kár, hogy az autóm mostanában nem nagyon van itthon, mert szülinapomra karosszéria javítást kaptam, az másfél hét alatt meglett, de még hátra van a festés... Remélem hamar hazaér a kis drágám :).
Sziasztok!
A nyaralást Dunakeszin kezdtük szombaton egy ismerős családnál voltunk. Elmentünk és felültünk a HÉV kivételével mindenre amit Nándikám nagyon élvezett :-) Voltunk a közlekedési múzeumba is. Aztán hétfő délelőtt indultunk tovább Ajkára keresztanyukámhoz. Neki van ott egy lakása amit csak ritkán használ. Kedden kimentünk a helyi strandra ahol jól megáztunk, de mindegy volt hiszen vízbe voltunk. Szerdán elautóztunk Siófokra ahonnan Nándi meg az apja elmentek nosztalgia vonatozni én meg várost néztem Levikével. Bementem a Sió Plázába is ami igen csak felejtős hiszen kong az ürességtől. Csütörtökön Balatonalmádiba látogattuk meg a párom unokatesóját. Pénteken szintén autóval elmentünk a keszthelyi strandra. Az a kedvencünk, mert van egy nagy rész ahol homokos a vízpart és nagyon sokáig sekély a víz. Nándit simán beengedtem egyedül is a vízbe. Aztán szombat kora hajnalba olyan 3 körül Nándit vinni kellett az ügyeletre, mert belázasodott és nem volt nálunk lázcsillapító. Egy darabig vizes törölközővel próbáltam csillapítani, de annyira nyugtalan volt, hogy be kellett vinni. Ott azt mondták, hogy a gyereknek nincs láza viszont a mandulája be van gyulladva és a vizes törölköző hülyeség, olyan nincs, hogy az csillapítaná a lázat. Ja és a lázát úgy mérték meg, hogy valamit bedugtak a gyerek fülébe kb 1 másodpercre. Ennyi idő alatt kizárt, hogy pontos értéket mutatott volna egy olyan gyereknél akinek lángolt a homloka. Mindeközben én otthon vártam a híreket és megtaláltam a lázmérőt. Mikor hazaértek, és mondta a párom, hogy nincs láza Nándinak rögtön megmértem és láss csodát 38 fokot mértem 6 perc alatt a régi higanyos mérővel. Szóval ennyit a modern drága 1 mp-es vackokról. Aztán úgy volt, hogy szombatos is megyünk strandolni Almádiba, de így azt lefújtuk, csak sétálni mentünk el miután lement Nándi láza. Aztán vasárnap reggel indultunk haza. Szerencsére minden autóút eseménytelen volt. Most meg az a terv, hogy én is megtanulok vezetni :-) Jelenleg a Pozsár van a listám élén, de még 1-2 véleményt meg akarok hallgatni.
Szia!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :)
Amint tudsz, gyere mesélni :).
Sziasztok!
Hazajöttünk a nyaralásból :-) Nagyon jó volt, a gyerekek nagyon élvezték a Balcsiba való pancsolást. Holnap sok dolgom lesz, de majd még mesélek. Puszi
szia
Majd ha Oli is nagyobb lesz majd biztos Ő is fog ugrálni.:) Gondolj ilyenkor erre:)
Most már tuti megyünk Mi is. Többet nem szeretnénk kihagyni.
Ma is jó volt az uszi, 5-ször merültünk és nem volt sírás :). Elég sokan is voltunk, az előző két alkalomhoz képest. Oli mindig olyan fáradt, majd leragad a szeme, mert olyankor még aludni szokott. A héten felkelünk minden nap 7-kor, hátha jobban bírná.
A vízbe ugráló gyerekeket nem szeretem.
Mondta tegnap a dokinéni, hogy van egy ilyen járvány
mindenképp megyünk mert most sok marad ki:(
Kár, hogy nem tudtok jönni megint :(. Remélem gyorsan meggyógyul a Kislegény, és jövőhéten már tudtok jönni!
Nem tudtam, hogy járvány van, remélem nem kapja el Oli, de emiatt nem maradunk itthon :). Mások sem hozzák betegen a gyerekeket remélhetőleg.
Mi jól vagyunk amúgy. Punnyadunk :).
sziasztok
Ancsám, holnap sem talizunk, ez már biztos. Hívtam ma az úszásoktatót, hát nem örült, hogy nem megyünk megint mert így is kevesen vagyunk, de mondtam, hogy egyrészt Kendém is beteg még mindig a másik meg, hogy a többi gyerek is ki van téve a fertőzésnek.
Most állítólag lázzal és hasmenéssel járó betegség van, szóval nem is viszem nagyon közösségbe csak ha muszáj. De már kimenőben vagyunk szerencsére.
Hogy vagytok egyébként?
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?