Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Ági, mikor indultok nyaralni?
Ancsa, Kende jobban van, remélem így is marad. Holnap viszem kontrollra
nem tudom, hogy megyünk e vasárnap úszni mert a szeme még mindig picit csipázik
majd meglátjuk
Nyugi a kupi és szennyes manók még legalább 18 évig maradnak :-P Itt Csabán 1 gyerekmedence van. Van benne 1 mini csúszda meg a közepén egy gomba amiből jön a víz. A nagy medencébe meg van sodró folyosó, buborékos masszírozó, Nagy csúszda. Meg van egy uszoda és egy gyógyvizes medence. Ja és játszótér ami 6 éves kortól van, de a homokozó közepén van 2 babahinta is.
A bolt még sehol sincs, mert nincs megfelelő végzettségem :-(
Kende meggyógyult?
Hogy áll a bolt szervezése?
Itthon a férjem a héten, úgyhogy háváj van nekem :). Ma megyünk Póstelekre kirándulni, holnap meg jön anyukám és irány a strand :))).
Itt Csabán nem tudjátok milyen medencék vannak? MÉg nem voltunk itt. Megboldogult fősulis koromban csak télen voltam pancsolni és nem igazán emlékszem, milyen volt. Gyulára jártunk mindig, de most nem akarunk 40 percet elverni az utazással (most minden perc nagyon drága), így csak helyben maradunk.
Ma én is takarítgatok és mosok. Nem tudom mi van nálunk, de állandóan hegyekben áll a szennyes, akármennyit moshatok, sose fogy el.. A Kupimanók is folyton tevékenykednek, sose lesz rend :D.
Sziasztok!
Én készülődök a nyaralásra. Előtte ki akarom takarítani az egész lakást, hogy mikor hazajövünk csak a kicsomagolással keljen foglalkozni.
Hahó lányok
mizujs?
ügyesek vagytok
nem tudni, gyanús, hogy jön a foga
majd talán holnap a dokinéni mond valamit
remélem
2 napja lázas
néha picit javul de aztán újból lázas lesz
Szia!
Néztem is, hogy nem vagytok :(. Remélem gyorsan meggyógyul a Kicsike! Mi baja van szegénykének?
Jó volt egyébként, ma már merült 3-szor és nagyon ügyes volt, nem sírt :).
szia
na milyen volt az uszi?
mi most kihagytuk mert Kende beteg:(
Én most tettem el a pihiszéket mert a drága fiam kinőtte
de nem etettem benne csak 1x mert kapásból összedzsuvázza:)))))))
Ma Én is nyűgös és ingerült vagyok, de Kendém is. Vagy Én veszem át Tőle vagy fordítva, nem tudom de így semmit nem tudok csinálni.
Már alig várom, csak kettőt kell aludni :). Ma nagyon rossz napom van, egész nap csak a nyűgösködés ment, alvás csak 20 perc volt alkalmanként, a többi vernyogás és sírás. Grrrrr.
Amúgy csak sima pihi széket keresek, amibe csak bele lehet tenni a babát és elvan, lóg róla pár kütyü, van mit nézni :). Van már egy, de anyáékhoz macerás mindig vinni, így kitaláltam, hogy veszek egyet oda is. Használtakat néztem először, de aztán úgy döntöttem, hogy veszek újat. Találtam is megfelelőt, 18 kg- jó, mint ami van, csak jobban tetszik, így a meglévő kerül haza, az új meg marad itthon.
Etetőszék meg ráér :). Két és fél hónapig remélem :).
hahó csajok
Ancsa, nemsoká vasárnap:)
Remélem sikerül talizni:)
Én pár hete vettem egy peg pére.o prí.a papa etetőszéket
"akciós" volt a bren.onban
Kendém nagyon szereti
nem súlyra van hanem, hogy tud e már ülni
Mi egyébként napokon belül elérjük a 9 kg-ot szóval változó, hogy meddig tudja használni a baba
Köszi az infót :).
Én is örülök, hogy kellemesebb lett az idő, bár így is megfőttem, mire hazaértünk a piacról. Árnyékban kellemes a levegő, de a napon..
A 29 fok az pont jó kiránduláshoz is, meg strandhoz is szerintem.
Jövő héten itthon lesz a férjem, már alig vártam, jön anyukám, hogy vigyázzon a babára, amíg mi kicsit elmegyünk kettesben, erre pont hűvös lesz az előrejelzés szerint, én meg strandra akartam menni Gyulára, mivel jobb ötletem nem volt. Most meg tanácstalan vagyok.
és ma mizu?
hogy vagytok?
jobban vagytok már?
én picit igen
Én meg olyan ideges vagyok, olyan fura mert semmi okom rá de érzem, hogy remeg a gyomrom is az idegtől.
pffff
sziasztok Lányok
hogy vagytok ma?
Ancsa, akkor vasárnap tali az usziban?
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?