Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Még korai a nevetgélés
Kende is csak 5 hónaposan kezdte el élvezni a fürdést, előtte csak úgy elvolt, de Ő sem sírt.
Úgy kell hozzáállni, hogy szeretni fogja.
Neked sem szabad félni, hogy mi lesz ha nem szereti. Megérzik a babék ezt is simán szerintem.
Ez 2 esélyes szokott lenni ahogy eddig láttam
Van 1 kisfiú aki az első alkalomtól kezdve nem szeret ott lenni, ha meríteni akarják akkor sír
és ott az Én foam, aki végig vigyorog és fel sem veszi ha merítjük
biztos, hogy szeretni fogja ha otthon is szeret fürcsizni
Csak azért kérdeztem, mert a múltkor mondtad, hogy csak egyedül voltatok.
Már nagyon várom a holnap reggelt, kicsit azért izgulok, hogy mit fog hozzá szólni :).
Valamit még akartam tudni, de elfelejtettem :). Ha eszembe jut, majd beírom :D.
gyerekekkel együtt?
15 de voltunk már kevesebben is
felhívtam, a reggelire megyünk mi is, győzött a hosszabb táv :)
remélem sikerül összekapni magunkat :)
ki van rakva papírra nyillal, hogy merre kell menni
de a kapu mindig nyitva van
elég negyed 9-re odaérni, nyugodtan átöltöztök és fél 9-re kész is vagytok az úszásra
Még nem, mert még nem döntöttük el, hogy melyikre menjünk. A 8 óra talán túl korán van, hogy összeszedjük magunkat, a 10 meg kicsit késő :). Mindjárt jön a férjem és megbeszéljük. Ez egy hosszútávú döntés, nem kapkodhatjuk el :).
Mennyivel előtte kell/érdemes odaérni, hogy felkészüljünk az uszira? És hol kell bemenni az oviba? Én még csak a doki rendelőjében voltam a szigligeti utcán.
Gömbi
hívtad az oktatót?
Mi az a csikung golyó?
Munkaügyibe nem voltam, mert csak délig volt és már nem volt időm. Kicsit összekaptam a lakást, ha már egyedül voltam.
Szerintem egy pár kisebb álomcsapdát is tarthatsz, a gyertyákhoz tartókat, az olajokhoz párologtatókat lehetne :). Bár lehet, hogy ezt alapból kigondoltad. Szerintem egyik sem felesleges, de azért túl nagy készletet sem halmoznék fel.
Ilyen ördögűzős, vagy gonosz dolog űzős cuccok is kelendőek lehetnek, ennek utána kellene nézni. Meg ilyen jing-jangos bigyók :). Nem vagyok otthon a témában :D.
Meg csikung golyót is tarts, hogy legközelebb tudjunk venni :).
Sziasztok!
Szerintetek miket áruljak a boltomba? Amikre én gondoltam: Jós könyvek, kártyák, egyéb ezoterikus könyvek (pl horoszkóp), pszichológia témájú könyvek, füstölők, illatgyertyák, illóolajok, ingák. Esetleg lenne még valamire kereslet vagy felesleges valamelyik?
Nem, ugyan azokat csinálom amiket a többiek csak amikor nagyon ugrálni kell akkor piciket ugrok csak.
Szóval bárhová is mész zumbázni, nem fog gondot okozni.
voltam
már voltam párszor
nem, nincs izomlázam, nagyon jól esik mozogni és főleg a felnőtt társaság esik jól
Én sem vagyok odáig a füstölőért, nekem is fáj tőle a fejem. Így inkább a párologtatás megy. Az nem erős, inkább kellemes.
És a nagyobb üzlet tényleg nem árt, hiszen ott még csak szét nézni sem lehetett, de mivel nem volt a városban másik, a célnak megfelelt.
Voltál tegnap? Milyen volt? Van izomlázad?
Én csak bevásárlást csinálok egyedül. De nemsoká én is csatlakozom valamilyen csoporthoz, ahol j alapos mozgást lehet végezni :).
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?