Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
sziasztok
Én nem megyek az expóra valszeg
mostanában mindig mentem és sosem vettem semmit sem.
Használt ruhák nem igazán vannak vagy ha mégis akad akkor majdnem olyan drágák mint az újak
az újak ott viszont nagypn drágák
Sziasztok!
A ruhák kb 90%-át már elvitettem adományba, mert már nem tudtam hol tárolni. Már csak 2 szekrény átnézendő ruha van, de abból szerintem már nem sok kinőtt van. Muszáj volt elvitetni, mert már nem fértem tőlük egyáltalán, mert megint kaptunk ruhákat. Nekem ezzel hatalmas mázlim van, hogy 1 db ruhát sem kell vegyek a gyerekeknek legalább 5 évig, de, ha minden marad így akkor meg még tovább. Úgyhogy engem az expo már nem érdekel, de régebben még a ruhák előtt én is rendszeresen jártam. Kicsit hiányzik is :-(
a centerrel szembeni boltot mondod?
azt nagyon drága és annyira nem is csúcs a minősége szerintem
a brendonban vásárolt rucikban még nem csalódtam, pedig vettem onnan jópárat
és a zsiráfboltban is kiváló minőségű ruhák vannak, bár a választék nagyon picit
viszont scamp márkát árulnak és Én meg azt veszem meg ha találok olyan ruhaneműt
pl bodyk 90% scamp
viszont pulcsikat még nem láttam Náluk
Én a zsiráf bababoltba és a brendonba szoktam vásárolni
a zsiráf viszonylag olcsó és a brendonba is vannak jó akciók
ja és a kik-ben is vannak jó kis babacuccok
szia
jaj nem:( nem bőjtak ki de ott a dudor még mindig
jelenleg jól van semmi baja de bármikor kezdődhet megint
Minden rendben egyébként
Én is ruhavásárlás előtt állok. Most a 80-as rucikat hordjuk, de még venni akarok 1-2 db-ot télire.
Már vettem 86-os téli overált, nagyon cuki. Kellene valami cipő is majd, bár még nem is járunk:)
de gondolom hamarosan az is elkezdődik. Télen legalább is el kellene kezdenie járni.
Én jól vagyok, Oli is :)
Nálatok mi újság? Kende fogzása hogy áll? Kibújtak a fogacskák?
sziasztok csajok
hogy vagytok?
Sziasztok!
Nekünk zsúfolt volt a tegnapunk. Először ki anyuhoz a fiúkért, aztán át Gyulára anyósékhoz, aztán vissza anyuhoz, majd mentünk vonatot nézni az állomásra végül elmentünk megnézni a tűzijátékot a polgármesteri elé. A tűzijáték nagyon tetszett a gyerekeknek, de mire hazaértünk totál fáradtak voltak. Nem kellett altatni őket és éjszaka se jöttek át. :-) Tegnap anyunál, ma itthon válogatom a ruhákat. Rengeteg van és már nem férek a sok kinőtt cucctól. A nagy részét már elvitte sógornőm, de még azért van bőven.
:)
én már elfelejtettem mindent az eü oktatásról :)
Sziasztok!
Túl vagyok az első eü előadáson. Nagyon jó volt :-) Gyakoroltuk az újraélesztést és a vérzéscsillapítást. 31-én már vizsgázni kell menni.
Sziasztok :)!
Itt is jó az idő, jövőhét közepére jön megint a 38 fok...
Sajnálom Ági, hogy nehezen tudtad megoldani a felügyeletét a srácoknak, át tudom érezni, mert nekem abszolút senkim nincs itt Csabán, akire rá tudnám bízni a kisfiam. Anyukám szoktam berendelni, ő is dolgozik, vagy a férjem jön haza hamarabb a melóból, elég nagy szervezéssel jár, ha el akarok menni.
Mit csináltok a hosszú hétvégén?
hahó Lányok
hogy vagytok? mizujs? felétek is jó az idő?:)
Kár. Mindjárt péntek!:)
Nekem is mehetnékem van :).
Sziasztok!
Ma telefonáltak, hogy csak pénteken tudják az első órát megtartani :-( Pedig már olyan mehetnékem van.
Szép álmokat!
azt hiszem, hogy az universal áruház játékosztálya mögött van egy ilyen baba-mama foglalkozás
meg a centerbe
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?