Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Mi se próbáljuk ki úgy tűnik :). Majd talán a következő gyereknél :D.
A gyereke már biztos izgulnak, ugye?
De jó :).
Nekünk sajna nincsenek rokonaink, akikhez mehetnénk, a hegyekben lennének Pécsen és környékén, de babával hegyet mászni nincs kedvünk. Ismerősök Horvátba mennek ilyen kicsi babával, azért nem gondoltam, hogy nagy gond lehet az utazás. Persze tartottunk volna szüneteket, hisz szopizni úgyis kell, meg kicsit kivenni a hordozóból, nehogy megmacskásodjon :). Hétvégenként mindig hazamegyünk, az egy órás út, így hozzá van szokva valamennyire a kocsikázáshoz.
Hova mentek? Mesélj!! Jujj, valaki irigy lett :D.
Képzeljétek, úgy volt múlthéten, hogy mi is elugrunk a Velencei-tóhoz 3 napra. De sajna nem tudtunk foglalni a nekünk tetsző hotelbe, aminek az ára sem volt horror. (Már oda kell figyelni, hogy bababarát is legyen a hely.. Meg egy csomó más igényünk is támadt, szintén a baba miatt.) Tehát maradunk. Kicsit szomorú voltam miatta, de talán jobb is nem nekiindulni a kis 3 hónapos lurkóval. Talán szeptemberben visszatérünk a témához :).
Sziasztok!
A tali részemről is oké, ha kicsit hűvösebb lesz. Képzeljétek 21-én megyünk nyaralni :-)
És a Te keresztneved?
tuti írtad már de az Én agyam jelenleg szita
hihihi
nem, Angi
de majdnem
Oksi :).
Ági, ugye te is?
persze
mindenképp:)
meg most vasárnap is az uszin:)
Megvagy :). Azért nem láttam, mert elég halványan vannak a számok a tigrisen :). Nincs rajtam a szemüvegem, de lehet, hogy azzal se láttam volna :D.
És asszem emlékszem is rád kicsit :).
Szépek vagytok a képen, az ilyen képek mindig meghatnak.
a 3. oldalon van kép rólunk
bár az szülés után készült
Mizujs ma? Holnap lejjebb megy pár fokkal a levegő. Még lehet, hogy sétálni is megyünk :).
Mit főztök?
Én voltam egyedül, apa nélkül.
Más mindenki párba volt, csak Én voltam most egyedül. Szegény apának most rengeteg munkája volt és nem tudott jönni. De eddig sosem hagyta ki.
barna hajjal rendelkezem
de majd valamelyik alkalommal beszélhetünk
csak most nem akartalak benneteket zavarni
meg mi is nagy melóba voltunk
sokat merültünk
jaj értem
akkor jó volt és az a lényeg:)
Láttam, hogy élveztétek:)
1 hét
majd amikor már többször mentek akkor már nem lesz ennyire izgalmas:)
Miért mentetek el olyan hamar?
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?