Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
jaj az még messze van:(
úgy csinálom, hogy hajnalban és reggel szopi, aztán tízórioa szopi majd gyümi desszert és utána ebéd és szopi és utána délután végig szopi
végül is 1x eszik teljesen a szopi helyett
de van, hogy reggel szopi után még éhes marad és akkor kap egy kis tejpépet
szopizunk még vagy 8 alkalommal
igen még szoptatok
remélemmég 1-2 évig fogok is
:)
én inkább nyár párti vagyok, de ez már tényleg sok
Zebra, te szoptatsz még?
Ági, nem keresel másik helyet?
Én már nem járok zumbázni :-( Nagyon fárasztó ebbe a hőségbe és a csaj aki tartotta már nem a966d, i
tt Csabán órákat.
Hali csajok
Kendém meg már fáradt és aludna de még próbálom ébrentartani mert 5-re megyek zumbázni és apa fog rá vigyázni és szeretném ha akkor Kendém aludna.
Persze sosem jött ez még be de most hátha:)
Milyen térképre gondolsz?
Hú, hát sokmindent megeszik már Kendém, még húst nem kóstoltunk de már azt is lassan bevesszük a repertoárba
eszi már az almát, barackot, banánt, szilvát, meggyet, gesztenyét, répát, krumplit, borsót, sütőtököt, cukkinit, céklát meg még egy pár dolgot amit elfelejtettem
nagyon jól eszik szerencsémre
semmi gond nincs a kajálással egyenlőre
remélem nem is lesz
Mi is csak döglődünk ebben a nagy melegben. Ma voltunk a kórházban csípőszűrésen, nagy kaland volt, mindig össze-vissza megyek és alig találok oda, ahová kell mennünk. Még várni is kellett fél órát a bejelentkezési időpontunkhoz képest, úgyhogy mérges is voltam, mert tele volt emberekkel a váró. Ilyenkor mindig aggódok, hogy valamit összeszed a gyerek :(.
Ha folytatódna a babauszi, amire ti jártok, lehet, hogy mi is akkor mennénk, mert az korábban van és így még haza tudnánk menni anyuékhoz is utána. 10 óra már elég későn van ebből a szempontból. Megadnád a számát az oktatónak, hogy tudjak neki szólni, hogy mi is mennénk. (bár már lehet, hogy megadtad, csak körül kell néznem...) Nem akarok csak úgy odaállítani, (meg egy térképre is szükségem lesz, hogy ne csináljak magamból mindig hülyét :))).
Nem mesélted el, hogy miket főzögetsz a Kismanódnak. Hogy alakul a hozzátáplálás? Jól elfogadja a papit?
Ági, nektek milyen volt a strand?
sziasztok
hogy vagytok ebbe a melegbe?
Én nehezebben viselem mint Kendém
Úgy néz ki, hogy folytatódik a babauszi, így nem megyünk másik oktatóhoz mert nagyon elégedettek vagyunk a jelenlegivel
szeptembertől meg úgy is a belvárba megyünk vissza
Sziasztok!
Én nem igazán tudom, hogy a baba angol miről szól, Tudom, hogy minél kisebb a gyerek annál fogékonyabb, de szerintem ráér a suliba idegen nyelvet tanulni. Mi van, ha nem is az angol hanem valamilyen más nyelv fogja érdekelni. Amit egyébként nem is bánnék, mert már tele a hócipőm, hogy csak az angolt nyomatják, mintha más nyelvvel nem is lehetne boldogulni. Én pl spanyolul fogok megtanulni, hogy megkaphassam a diplomámat. Az angol szerintem ronda, nehéz és mivel mindenki ezt a nyelvet tanulja már nem is ér annyit.
Egyébként mit csináltok ebbe a hőségbe? Nándi anyunál van mi meg itthon döglődünk hármacskán. De délután kimegyünk a strandra :-D
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?