Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
bölcsibe érdemes már jó előre tájékozódni
itt van felénk a miva bölcsi, jókat mondanak róla
bemész a kiszemelt bölcsibe, viszed a picit magaddal és megkérdezed őket, hogy mikor kell jelentkezni
az biztos, hogy a belvár uszi nem annyira szép de szerintem semmi baj nincs vele
ott is jó az ovi is meg a suli is
Én gyakorló óvónőként belepillantottam pár oviba és szerintem első a mackó kuckó jaminában, aztán a belvár(bár erről is hallottam már rosszat) ás a szlovák ovi sem rossz egyáltalán
gömbi, nemsoká megyünk vissza a belvárba úszni
szerintem a mackó kuckó a legjobb ovi csabán
Én a szigligetibe akarom oviba járatni Olit. Igaz nem láttam másikat, de hogy odajárunk uszizni, tetszik. Az is, hogy ott alkalma lenne menni még a vízbe.
Melyik a legjobb bölcsi és ovi itt Csabán?
A rossz hangulat nálam is játszik. Egész nap nyűgös voltam. Reggel voltunk kontrollon a kórházban, nekem nyűg egyedül menni ilyen helyre. Aztán bedöglött a számítógép, én meg függő vagyok, de nem nyúlhattam hozzá. Remélem holnap nem lesz vele baj. Én is vártam a hüsit.
Meg tudom érteni, hogy várod, hogy menjenek oviba/bölcsibe, valószínűleg én is várni fogom, hisz már most is vannak napok, amikor belefásultnak érzem magam ebbe a szerepbe.
Ráadásul Oli fogai is beindultak, remélem nem jönnek ki, volt hőemelkedés, nyűg, ááá, már 2. napja tart.
Remélem szeptembertől találok magunknak közös programot és ha elkezdek járni tornázni, hátha jobb lenne minden.
Zebra, nem voltatok megint babauszin. Baj volt?
Az az gazság, hogy Mi az első pár hónapban 1 kg-ot híztunk havonta aztán az 5. hónap után csak fél kg-ot most meg már csak 2-300g-ot és ez fog még csökkenni.
De Mi már közelítünk a 9,5 kg felé.
Most abc design 3 tec kocsink van. Igazából jó kis kocsi. Majd ha már ülni tud, akkor veszünk esernyőset szerintem.
Igen, a peg perego tatamia a 80 ezres álomszék :D, persze ennyire mélyre nem akarunk nyúlni, mert bár nem tudom, mikor lesz 9 kg, úgy kalkuláltunk, hogy kb akkor veszünk majd autósülést is, ami igazán benyúlós lesz :). Most 7 kg, mondjuk egy hónap alatt nem hiszem, hogy felszed annyit, mert a havi 5-600g a gyarapodás.
Egy hónap és kap valami kajcsit :). Úgy várom már :)).
Levi bölcsis lesz szeptembertől? Nándika ovis?
Kende hány kg? Mindent szeret, amit adsz neki?
Sziasztok!
Etetőszékből nekem a átalakítható tetszett meg nagyon a praktikussága miatt. Olyat is vettem kettőt és egy pillanatra se bántam meg. Most az egyik már bekerült a gyerekszobába, mint kis asztal és szék. A többit túl nagynak és haszontalannak találtam, mert max 1 évig használhatók. Utána kivágyik belőle a gyerkőc. Levinek meg 5 hónaposan vettünk esernyőkocsit, Pierre cardint. Én teljesen jól tudtam vele közlekedni télen is. Nem annyira picik a kerekei, van hozzá lábzsák és esővédő is. És mi beletettük még a biztonsági gyerekülés szűkítőjét is télire. Mivel szinte teljesen vízszintesre dönthető kényelmesen tud benne aludni is. Idén télen viszont már nem szeretném használni. A bölcsi itt van mellettünk, oda nem kell, máshova meg nem megyünk ahova még esetleg kéne.
most milyen kocsitok van egyébként?
Én is esernyőre csukhatót akartam de nem tetszik a háttámlája soknak és a pici kerék
kertesházban lakunk és borzasztó nehéz a pici kerékkel közlekednem:(
a mostani kocsink is elég nagy, van vagy 18-20 kg
a buzz pedig 11-12kg
Nem is kell elkapkodni semmit, számomra az etetőszék is nagyon fontos dolog, Mi rengeteget használjuk és eleinte amíg nem tudott ülni addig inkább a pihiszékbe etettem, pedig az etetpszéket is lehet döbteni.
Nem a peg péregót mondod? abból is van egy nagyon állat, az ott körül van, olyan 80?
Én annyit nem szántam rá. Most egy Quinny buzz-t akarok venni, ha minden igaz akkor a 7végén meg is veszem.
Aztán kell az autós ülés, télire ruhák.
Akarok venni majd egy klassz kis szánkót, de persze ez még odébb van.
Jaj és a cipő. Most lesz a deichmanba babacipő akció.elephantentalán jól írtam) cipő 7-8000ft
kell majd valami benti cipő télire
de mamuszt nem akarok mert abba nem fog tudni még járni
Még nem, vacilálok, milyen legyen, még egy hónapunk van az etetés megkezdéséig, próbálom nem elkapkodni :), jól megnézem, milyenek vannak a piacon, nehogy megbánjam majd. A kedvencem egy 80 ezres darab :D, persze azért nem akarok ennyire zsebbenyúlósat választani.
Valamelyik nap sport kocsit akartam venni, amit esernyőre csukhatok, mert elegem lett abból, ami van, dög nehéz, ráadásul én is körülményes vagyok. Szerencsére a férjem meggyőzött, hogy várhatunk még az új babakocsival, mivel úgyse akarok sűrűn menni kocsival, amibe elég nehéz belevarázsolnom egyedül a babakocsit. Addig ilyen esetekben használom a kengurut. Egyszerűbb is. Annyi volt a gondom, hogy a sport kocsit nem lehet szemben velem tolni, kicsik a kerekei, télre meg jobban jön az erősebb kocsink :). És ráadásul a sport részét szemben is fel lehet tenni.
az ember mindig akar venni valami csecsebecsét:))))))))
Mindig csak vásárolnék de muszáj visszafognom magam mert más 4 zsák kisruhánk van a padláson, vagyis már lent van mert oda adom valakinek, vagyis kölcsön
de egyébként Én is imádok vásárolni Kendémnek:)
Most valami frankó kis babakocsit akarok venni
valami joggert
tényleg, vettél etetőszéket?
:) nem lehet nem menni az expora :D
reggel 26-27 fok van, elviselhető :)
Mi meg este járunk sétálni:)
Tegnap is fél 9-kor jöttünk haza:)
melegünk van borzasztóan
voltunk ma gyógytornán és mire hazaértünk tiszta izzadt volt a háta
úgy néz ki, hogy megyek az expóra
már évek óta megyek mindig de nem szoktam vásárolni:(
de csak megyek megint, hátha
Igen, itt is, emiatt korán járunk sétálni, ami a korai keléssel jár, így sokkal hosszabbnak is tűnnek a nappalok. Babóca egyre többet is van fent, több gondot kell fordítani a lefoglalására, ami a meleg miatti tompaságom miatt kicsit nehezemre is esik. Nincs kedvem semmihez hangulatom van.
Nálatok mizu?
sziasztok Csajok
felétek is meleg van?
Kitaláltam, hogy hétköznap nem eszünk édességet, de mindig majd a jövőhéttől kezdjük :). Mindig van itthon valami finomság.
Sajna nem megy mindig, hogy itthon tornázzak, mert Oli nem alszik mindig annyit, hogy végig csináljak egy-egy videót. Mostanában csak a 20 perces expresszel próbálkozok. Emiatt is akarok most már tényleg elmenni :). (Meg azért, hogy emberek vegyenek körül, mégha nem is szólnak hozzám :)). Kitűzve a dátum, csak tartanom kell magam hozzá :).
azért néha Én is bűnözök de szerencsére sikerül megállnom
picit néha megengedek egy kis nasit de tényleg csak picit
Sziasztok!
Én nem járok most sehova zumbázni, pedig nagyon kéne. Én ebbe a nagy hőségbe majdhogy nem az evésről is leszoktam. Pedig én aztán tudtam jókat enni. Töltött káposztából pl 3 volt az induló adag. Tavaly télen se írtam már 1-nél többet megenni. Az édességgel meg úgy vagyok, ha látom eszem, ha nem látom eszembe se jut.
persze
de most szünetel pár hétre mert elment az oktató szabira:(((((
így itthon fogok zumbázni addig
igen, nem hízok tovább, sőt már fogytam is 4 kg-ot de ez a 'diétámnak is köszönhető'.
nem eszem édességet
Angi, mizu a Zumbával? Jársz? Megálltak a kilók? Esetleg centikben van különbség?
Eldöntöttem, szeptembertől tényleg megyek én is :).
Ági, te is jártál, azóta nem voltál?
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?