Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Tényleg, a kristályboltos nő világosított fel minket is, hogy nincs ilyen bolt itt. :)
Drukkolok, hogy sikerüljön összehozni. Majd írj részleteket, hogy hogy áll a dolog :).
Nekem sincs tapasztalatom a boltnyitásban. Én is agyaltam már rajta, hogy milyen boltot lenne érdemes nyitni, de semmi se jutott eszembe :). Ez az ezoretikus bolt jól hangzik. Honnan tudod, hogy volna rá kereslet? Mondjuk nemrég mi is kerestünk egy ilyet, de nem találtunk, és kicsit mérges voltam miatta :). Valami kínai golyó kellett volna ajándékba. Én is gondolkodok valami vállalkozásban, a bútor állna közel hozzánk, de ahhoz nagy hely kellene, és jó helyen, ami baromi drága, már egyszer nézegettünk árakat. Meg kellene egy boltos tanfolyam is :).
Visszatérve a boltodra, gondolkodtál már rajta, hogy hol lenne?
Az jutott az eszembe, hogy menj be a munkaügyi kp-ba, ott szokták támogatni a vállalkozás létesítést, ami jól jön mindig :) és el is tudják mondani, hogy mit hogy kell.
jaj a belvárba
az is nagyon jó ovi
Mi az orosházi útiba fogunk járni
de ha esetleg nem jön a kistesó addig akkor ahova majd felvesznek és majd jön velem Kende is
Én nem vagyok ebben jártas
és mégis pontosan miket szeretnél árulni?
melyik oviba jártok?
Én az orosháziban voltam gyakorlaton
hahó
vagyok csak elvagyok havazva
reggeltől estig csak főzök az Én fiamnak
akkora étvágya van
Oli baba még csak szopizik ugye?
Az nem jó :(.
Épp ma volt a tv-ben, (vagy tegnap?), hogy milyen rossz, hogy van oviszünet. Itt nincs olyan, hogy egy másik oviba be lehet adni?
Már megijedtem, hogy egyedül maradtam. De így már jobban érzem magam. :) Nálunk nincs semmi új.
Várom a hétvégét, mert ünnepeljük a szülinapom, meg a névnapom, nagy mennyiségű torta bevitelre számítok, a jövőhét vasárnapot meg a babaúszás miatt.
Veletek mi újság?
Zebra, te hová voltál elveszve?
Ági, jársz még zumbázni? Képzeld, letöltöttem egy dvd-t és naponta csinálgatok 10 perceket belőle. Tök jó érzés. Így izomlázam sincs és még tej is van.
Hahó
hogy vagytok?
mizujs?
Gondolom akkor ezerrel megy a munkakeresés. Nincs valami igényelhető start kártya az apehnál, amivel vonzóbbá tudod tenni magad? vagy már beszüntették?
Biztos ismered ezt az oldalt, de azért beírom, itt szoktak sok óvónőt, dajkát meg tanárt keresni, főleg így nyáron: [link]
Remélem hamar sikerül találni valamit!
Én is nehezen viselem, egész nap tompa fejfájással küzdök :(.
Hogy-hogy szeptembertől bölcsis lesz Levi? Mész dolgozni?
És Levike nincs ott Nándival? Vagy ő még kicsi a pancsizáshoz?
Sziasztok!
Én ki vagyok halva teljesen, nagyon rosszul viselem ezt a hőséget, meg Levike is. Nándi egész jól bírja, kint van anyunál tud pancsizni az udvaron. Levike szeptembertől bölcsis lesz, 12-én megyünk szülőire :-)
Hogy vagytok ebben a nagy melegben?
Én nem vittem ki tegnap a babát, kitaláltam, hogy inkább reggel kellene elvinni, míg hűvös van, de megint eltolódott a szopi, és mire összeszedtük volna magunkat 9-10 tájt, már rohadt meleg volt. Remélem hétvégén frankó lesz a lehülés :).
hát igen, a férjem is ezt kérdezte :)
elfelejtettem megkérdezni :(
ti mennyiért jártok most?
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?