Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
már napok óta nem tudott aludni
most is többször felébredt sírva és adtam neki nurofent és utána aludt 8 órát egyhuzamban, nem ébredt 1x sem
nem minden babát visel meg ennyire, van aki jobban viseli jóval
sajna nekünk ez jutott
de azért reménykedem, hogy csak az első lesz ennyire nagyon fájdalmas, a többi meg picit simábban fog menni
tegnap hideg is volt, fél óra után kijöttünk a vízből mert vacogott Oli, én is féltem, hogy megfázik
mi vár ránk ezzel a fogzással :(
aranyos vagy
ezen sajna túl kell esnünk, nincs mit tenni
igazság szerint az egyik oka, hogy nem mentünk úszni, hogy ilyenkor legyengülnek picit és fogékonyabbak a betegségre és kockáztatni sem mertem
így is szorcsög néha
nem akarom megbetegíteni
majd megyünk ha túl leszünk ezen és kijön ez a foga
már minden ilyenen túl vagyunk
már a dentinoxot is próbáltuk és nem hat csak pár percre amíg le nem nyalja az ínyéről a kencét
itt csak az idő segíthet
meg a nurofen
azt adtam este és mintha elvágták volna a fájdalmát
bár hiába lesz valami ha nem tudunk elmenni sehova
annyira kínozza a foga, hogy az hihetetlen
bárcsak vége lenne a fogzásos időszaknak
lesz a like feszt pusztaottlakán (15-étől 20-ig), lehet rá szerezni ingyen beugrót a fészbukkon
mi talán elnézünk, ha lesz a gasztro nap
bizti itt is lesz valami, meg Gyulán is a hosszú hétvége miatt, holnap nyomozgatok :)
Sziasztok, nagyon nem rendeztük, mert a hétvége mászkálós vendégfogadós volt. Remélem holnap minden ok lesz, ha nem, akkor összeszorítom a fogam és kicsit keményebb leszek. Van egy módszer, ami bejön, de szívszaggató.
Kár, hogy rosszul sült el a romantikus estétek, sajnos a magassarkúkkal megesik az ilyesmi, meg a ritkán hordott cipőkkel :s.
Angi, nem voltatok babauszin? Vagy annyira béna vagyok, hogy nem vettelek észre?? Ha nem voltatok, akkor lehet, hogy nem tudod, hogy jövőhéten nem lesz uszi, az oktató fia nősül szombaton.
Sziasztok csajok!
Anna rendeződött a napirend? Többiek?
Mi tegnap lepasszoltuk a fiúkat a mamához, mi meg elmentünk pizzázni. Én felvettem a ritkán hordott tű sarkúmat, naná, hogy még odafele véresre törte a lábam. Aztán visszafele nem elég, hogy lábujjhegyen kellett jönnöm, de még bőrig is áztunk. Aztán mikor hazaértünk átöltöztem, lefeküdtem és onnantól se kép se hang.
szia Ancsa
Nagyon jó volt, új dolgot tanult Kenyusom, de nagyon élvezte.
Ti, jól vagytok?
Mizujs Csajok?
Angi, milyen volt az uszi vasárnap?
Ági, gyerekek? Bolt?
Fogyózásban én sem tudok segíteni :(.
Hízásban jó vagyok! Segíthetek ebben valakinek? :)
Szia!
Nekem bevált a 90 napos diéta sok tornázással.Én 60 napig csináltam és 13 kiló ment le. Vissza meg csak akkor jött mikor újból terhes lettem és a rosszullét miatt nagyon sokat nasiztam.
szia Anita
hát, fogyásban nem szeretnék tippet adni mert Én is szeretnék fogyni de nem megy:(
Amíg szoptatok, nem is fog menni. Jó, hogy erre néztél, tedd ezt máskor is
Sziasztok.
Jesszusom, de régen voltam már fennt itt, de jó látni hogy nem mindenki hagyagolta el mint én:(
Segítsetek lányok.
Tudnátok tippeket adni hogyan fogyjak le 8kg-ot?
Bármilyen ötletet szívesen fogadok,.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Szép estét mindenkinek.
Anita:)
Hát biztos, hogy lesz még ilyen, hogy nem fogtok tudni menni ezalatt a pár év alatt:)
De az a fontos, hogy jártok és ha 1-1 alkalom kimarad, hát Istenem.
örülök, hogy jól látsz
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?