Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
amúgy azt hiszem nem is két napig nem lesz gáz, hanem csak kb fél napig, megtaláltunk egy táblázatot az egaz-degaz oldalán, ahol látszik, mikor hol csinálják..
Veszprém környékére megyünk, 2 éjszaka, már lefoglaltuk a szállást a Balaton partján, találtunk egy nagyon kedvező csomagajánlatot, 50%-os áron :).
mizu Csajok?
Ági, kész már a konyha?
jaj tudod hol ettem finomat egyszer? abba a Szkaliczki étterembe
na az nagyon jó
Milyen Laci bácsi?
Én annyira nem szeretem azt az éttermet, egyszer rántott sajtot rendeltem és üres panírkockákat hoztak ki:(
Mondjuk itt Csabán egyiktől sem vagyok elájulva
Mi innen a Vincéből hordatjuk...hát elmegy. Csak most a héten nem rendeltem semmit mert elég gáz volt a menü a héten:S
Most zöldséges borsólevest egy kis tejbegrízzel
Én semmit, Laci bácsi küldött a főztjéből, vacsira még van a tegnapi kacsából, ahhoz csinálok valami köretet.
Holnap megint lesz rendelt kaja, a vacsi kérdéses, nehéz ügy kitalálni mindig mi legyen a kaja, már egy csomószor megfogadtam, hogy mindig kitalálom egy hétre előre, egyszer már működött ez a dolog, de mostanában nem megy. 2-3 nap szoktam ebédet rendelni, de már azon filózok, hogy lehet, hogy inkább innen, helyből kellene és egész hétre. Sajnos a férjem nem eszik meg mindent, amit én szeretek, magamra meg ha főzök, akkor általában jó pár napig azt eszem, mert nem megy a kis adagos főzés. Kaját kidobálni meg utálok (mondjuk leginkább begyűjtöm a heti maradványokat és hazaviszem az állatoknak, de akkor is).
Szombaton el szoktunk menni a halászba (ha nem olyan a menü, amit nem szeretünk), ami az árpád fürdőnél van, vagy elhozzuk a kaját, elég jól főznek és nem is drága.
volt már rá példa, hogy szeptember végén fűteni kellett
mondjuk van vegyes kazánunk, csak hát azért azt befőteni....na mindegy.
Jókor csinálják egyem meg a szivüket
szerintem fűteni még nem fog kelleni
nekem csak a vízmelegítéssel van bajom, mert nem lesz melegvizünk a gázbojler miatt
mosogatni el tud a mosogatógép, de a fürdés!! az egyetlen dolog, amit kényelmesen, egyedül csinálhatok, két napig szünetel majd :(
nem hát
és miért?
az szuper lesz, főleg ha rossz idő lesz és főteni kell:S
meg főzni
Én csak a fürdés miatt vagyok kiakadva, kaját szerzek, ahogy szoktam. Nem tudom még, hogy mikróban, vagy vízforralóval fogunk melegíteni a fürdéshez.. Egyéb ötletem nincs.
Kávéra van megoldás: 3 az 1-ben :).
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?