Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Gratulálok! Ügyes voltál :)! Tudtam én, hogy sikerülni fog! Mikor kezded a rutint?
Hörgőgyulladás vagy mi a szösz. Asszem sose fogok meggyógyulni :(.
Mi a baj? Biztos hamar meggyógyulsz, ha erre koncentrálsz :-)
Sikerült a mai vizsgám :-D 75-ből 72 pontot értem el és éppen most szerelik be az új konyhabútort. Csütörtökön kezdek is vezetni.
Amúgy beteg vagyok :(.
na, Ági, pihentél egy keveset?
Zebra, te meg hová tűntél?!
Sziasztok csajok!
Hogy telt a hétvége?
Én kivittem a gyerekeket szombaton anyuhoz és ma reggel mentünk értük. Pénteken volt a villanyszerelő, megcsinálta a konnektorokat, most itt van a festő, ha végzett feltakarítok utána. Holnap jönnek beszerelni az új bútort és ráadásul a vizsgám is holnap lesz. Drukkoltok nekem 9-től? Nagyon ideges vagyok.
Voltam baba-mama klubban a lencsón. Két hetente, havonta lesznek foglalkozások. Nektek nincs kedvetek jönni? Vagy Levike már rendszeresen jár a bölcsibe?
Ott hallottam egy csajszitól, hogy a másik babaúszáson hogy mennek a dolgok. Van bemelegítés, közös foglalkozás, utána szabad foglalkozás. Mondókázás, játékok. olyan jól hangzott.. Kedvem lenne átmenni oda, na nem mintha ezzel nem lennék elégedett.
Sziasztok!
Ti fogtok adni valami plusz vitamint a gyerekeknek? Én eddig nem voltam nagy híve, de most, hogy Levi is elkezdte a bölcsit, én is elkezdtem nekik adni a marslakócskákat. Levikének szirupba, Nándinak tablettába. Nagyon ízlik nekik. Remélem tényleg benne vannak a dobozon feltüntetett vitaminok.
nekem kellene kérni másik időpontot, mert nem tudok majd elmenni akkor, amikor kellene, de valahogy nincs kedvem felhívni, mert az a megérzésem, minél később telefonálok, annál messzebbi időpontot fogok kapni :)
a tömés az nem fáj :)
vagy gyökérkezelésről van szó?
:(
nem félj, ne lesz semmi baj! nem fog fájni!
na most mondja a gyógyszerész bnőm, hogy az egész városban ilyen vírus járvány van:(
sőt az egész országban
szuper
:( szegényke
Jobbulást neki!
vagy úgy lesz, hogy oda megyünk, megnézzük a vizet és ha hideg akkor be sem megyünk a gyerekkel
valszeg most vasárnap se megyünk, hisz 39 fok felett lett a láza annyira megfázott:(
láttam, hogy már hártomnegyed 9-kor kimentetek
tényleg hideg volt a víz
tisztább a belvárosi és abba nem járnak ovis gyereker úszni
nem hordják oda a sők bacit, elméletileg
A belvárosiban melegebb van? Oli is vacogott, ki is jöttünk hamar. Féltem, hogy ő is megfázik, mert még én is fáztam a vízben. Máskor nem volt ennyire hideg, azzal magyarázták, hogy kint hidegebb van és csak úgy érezzük. Nem is láttalak amúgy.
Kérdeztem Erzsikét, hogy mikor megyünk a belvárba, de nem tudott konkrétan semmit mondani.
Én úgy határoztam, a héten főzőcskézek, mert pénteken elfelejtettem rendelni. (Bár lehetne pótrendelni, de ha már így alakult, próbálkozok.)
Voltunk ma baba-mama tornán a lencsón, csütörtökön baba-mama klub is lesz. Oda is elnézünk.
sziaztok
hozzánk jön az ebéd de már nem tudom mi lesz
Én mosz Kendémnek főzök karfiollevest:)
Képzeld Ancsa, annyira hideg volt a víz az usziba, hogy Kendém meg is fázott.
Lehet már bújkált benne valami de ott telt be Neki a pohár.
Nagyon gondolkodom, hogy nem megyünk amíg a belvárosiba nem megyünk át
vagy csak ritkábban addig
Sziasztok!
Nálunk ma lasagne (fogalmam sincs hogy kell írni) lesz az ebéd. Persze nem én állítom össze, a lidl-be szoktuk venni készen, nekem már csak meg kell sütnöm.
Mizu Csajok?
Mit főztök?
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?