Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Ági, egyszer beszéltünk róla a tortadíszítéssel kapcsolatban, hogy lehet kapni bevonót (ami nem csoki) azt hiszem dr oetkeres-et, amit ki kell nyújtani, és rátenni a tortára. Ez alá kell valami krém? Még nem vettem ilyet.
Répatortát fogok sütni a hétvégén anyukámnak. És valami cuki díszítést akarok csinálni. Apró marcipán vagy marcipánszerű figurákat hol lehet kapni?
Nem akarok vajkrémes díszítést.
Szupi :). Teszt pályán voltatok? vagy hogy megy manapság?
Mondjuk az én időmben nem lehetett forgalomba menni rutin vizsga előtt, mégis állandóan városban vezettem.
Sziasztok!
Túl vagyok az első vezetés órámon és nagyon jó volt, már alig várom a következőt ami jövő hét szerdán lesz :-)
én is imádok gesztenyét gyűjteni :)
bár most a férjem azt mondta, hogy most ne csináljak állatokat, mert a baba megeszi, úgyse értékelné, majd jövőre, ha nagyobb lesz, már alig várom :)
Sziasztok!
Most értünk haza a sétából és szedtünk egy csomó gesztenyét. Nándi úgy élvezte, hogy a szél fújja le a fáról :-)
Én most azt fogom csinálni, hogy veszek zöldséget a piacon, megmosom és lefagyasztom, mert sajnos nem tartanak sokáig a hazai zöldséget és a tecóból nem akarok venni
bár tisztában vagyok azzal, hogy a fagyasztás majd a melegítés során sok jó dolog vész kárba de még mindig jobb mint a hórta permetezett cucc
Nem csak Olinak tudsz venni kajának valót hanem magatoknak is
vannak házi sajtok, sütemények, szappanok, lekvárok meg minden ínyencség
Köszi a biopiac ötletet, szombaton megnézem, vagy jövő szombaton, akkor kapja majd az első falatot :).
Merre jártál, régen jártál felénk?
A teszkóban én is jópárszor ráfáztam már a zöldség/gyümire. De vettem már kéteszer idén finom sárgadinnyét is, ami spanyol volt. A mézdinnye borzalmas ízetlen.
Amit anyáék termelnek zöldségeket, az is más ízű. Én a paradicsomnál éreztem a rettenetes különbséget. Kár, hogy vége a nyárnak ebből a szempontból, meg mondjuk más szempontokból is.
Kende meggyógyult?
Én jobban vagyok :).
Azt az egyet nem értem, hogy néztem a tecóba a gyümiket, mondom barack idény van, biztos vagy magyar barack, hát a lofa...t volt. Valahonnan spanyolból hozták be, de miért?
Én a barackkal vagyok így mit Te a tökkel, hogy vettem már boltban barackot, ehető volt meg minden,d e amit a szomszéd bácsitól kaptunk, az valami iszonyú finom volt, szóval szerintem nem képzelődsz. Már Én is várom, hogy legyen sütni való tök a kertbe.
Most 1x vettem a tecóból sütőtököt de már rég meg is bántam.
Nemhiába, valahogy mindig csalódok ha ott veszek ilyesmit. Persze csak magunknak(azt is csak ha nagyon muszáj)
Egyébként a piacon(rendes piacon) is a kőpadokon árusítanak őstermelők, ott is lehet venni friss bio zöldségeket és gyümiket.
Nekem van 1-2 biztos forrásom, tudom, hogy nem permetez és nem műtrágyáz.
sziasztok
szerintem a bio zölsdégek és gyümik nem a baktériumok hanem a vegyszerek miatt fontosak. Főleg a nitráz miatt ami veszélyes egy csecsemőre nézve, ha a zöldség esetlegesen túl sokat tartalmaz belőle.
Sajnos a tecóba meg egyéb bevásárló helyeken nem bevizsgált zöldségeket árunlnak, így egy icipici babának inkább valami kistermelőtől, vagy biopiacról vásárolt ételt lenne érdemes adni. Csabán a Széchenyi ligetben van biopiac minden szombaton.
vannak zöldségek, gyümit, sajtok, szappanok és miegyebek. Csak kis mennyiségben hisz ezeket kistermelők termesztik és Ők is árulják.
A nitritet egyébként 7 hós koruk után tudják csak lebonta a babák, addig érdemes bio ételeket készíteni.
Persze ez csak az Én véleményem, Én így csináltam eddig is, bár Én még most is saját magam által termesztett vagy biopiacon vásárolt élelmiszert adok Kendémnek.
még nem is figyeltem, mik vannak a sparban :), majd ha megyek megnézem :)
csak a bébi miatt gondoltam, hogy az első pár alkalommal mindenképp jobb lenne bio cuccal tömni a bendőjét
Nekem nincs sok tervem mára, meg kellene mosni a hajam és elmegyünk majd sétálni egy fél órára délután.
remélem nem kínoz meg nagyon a fogdoki
Sziasztok csajszik!
Mi a tervetek mára?
Én visszapakolok a konyhába, 10-re megyek fogdokihoz, aztán folytatom a pakolást. Fárasztó viszont sokkal jobb érzés már visszafele pakolni :-)
tényleg? ezt nem is tudtam
próbálkozok pozitívan hozzáállni a betegséghez :)
De, ha folyton arra gondolsz, hogy beteg vagy akkor az is leszel. Inkább arra koncentrálj, hogy egészséges vagy.
A rutin most már egybe van a forgalmival.
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?