Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Megjöttem :).
Elmentünk kirándulni. Jól éreztük magunkat és Oli is jól viselte az utazást. Kár, hogy csak 2 éjszaka volt, de sajnos haza kellett jönnünk. Tegnap húzós nap volt, mert hazaértünk, kipakoltunk, mentünk baba angol próba órára. Hááát asszem most ezt kihagyjuk, mert nem láttam túl sok értelmét ebben a korban :D. Aztán meg rohantam "anya angolra", mert elkezdődött a tanfolyamom. Végre értelmes tanfolyamra sikerült beiratkoznom, úgy érzem ez majd segít átlendíteni magam a 60%-on :).
Jövőhéten kedden házassági évfordulónk lesz, meg akarom lepni valamivel a férjem, de nincs ötletem. És aznap lesz Oli feledik szülinapja is :).
Sziasztok.
Táskát keresek.
ha netalántán valakinek van egy plussz vagy megunta sajátját.
Gondoljon rám:):):)
Szívesen átvenném.
Merre vagytok elveszve?
Én ma is voltam vezetni meg holnap is megyek, nagyon élvezem bár nem megy olyan jól mint reméltem.
Sziasztok!
Mi jót csináltok? Én holnap sütök csokis tetejű mákost. Meg valamit amihez kell legalább 1 kiló szőlő.
csak a tenyésztett és nem friss hal olyan szagú
Én ettem olyan fogast amit a szemem láttára fogtak ki....hát....a legfinomabb a világon
Én nagyon halas vagyok és nagyon rossz, hogy nem lehet frisset kapni sehol
Ti tudtok valahol friss halat venni?
nem pontyot
Én nem csinálok semmit, előregyártott fasírtot sütök és krumplit csinálok ebédre, mert nincs fokhagyma itthon, Babuci meg alszik, így nem tudunk boltba menni.
Így csak vacsira csinálok párolt halat..
Ma mit csináltok?
Én csomagolok a férjuramnak, mert délután megy Montenegróba. És mi nem mehetünk vele :-( Oda lesz egy hétig.
ez nem marcipán, hanem nyújtható cukormáz, ezt is lehet színezni, azt olvastam
hol lehet kapni, nem tudom, mert csak itt láttam a neten :) de gondolom a teszkóban lehet találni
mert még személy szerint nem ettem :), a férjem azt mondta nagyon fini :)
a recept egyszerű, nagyszerű :) talán nem rontanám el, nem kel vacakolni a szétvágással, nincs rizikó, hogy elcseszem a krémet :D
első tortának igen kényelmes :)
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?