Barátokat keresek! (beszélgetés)
Kedves Fórumozók!
15 éves asperger-szindrómás fiamnak szeretnék hasonló problémákkal küzdő barátokat találni. Számomra nagyon fájó, hogy nincsenek barátai. Ezért gondoltam, hogy itt próbálkozom! :)
aspergerbarat@gmail.com
Sziasztok!
Székesfehérváron ismerkednék velem egykorú fiúkkal, lányokkal, akikkel hétvégente közös programokat tudunk szervezni. Én 27 éves vagyok. Ha te is gyakran unatkozol, írj bátran!
Sziasztok!
Barátot ( páromat ) keresek, Győr közelében!
23-éves vagyok, mindenkivel szívesen beszélgetek :) Írj rá bátran :)
Sziasztok,
Csatlakozom sok előttem szólóhoz: korombeli új ismerősöket keresek hétvégi progikhoz, bulizáshoz, fesztiválokhoz, egy kis nyüzsgéshez. 27 éves vagyok, Bp-ről.
Ha te sem szereted, ha az utolsó pillanatban lemondják a szombati esti progid, vagy ha 2 hétre előre le kell szervezned a baráti találkozókat, ahhoz hogy meg is valósuljanak, akkor írj: nozsemmy@freemail.hu
Sziasztok! :D
Hétvégi bulizáshoz keresek partnereket!
27 éves vagyok, aki szeretne szórakozóhelyre menni,de nincs sokszor kivel írjon nekem én is írni fogok nektek privit! :)
Jó lenne, ha egy kisebb társaság összeszokna!
Sziasztok!
40 éve vagyok, és olyan társaságot keresek Budapesten, akikkel akár spontán, akár szervezetten is találkozhatnék egy-egy kávéra, ebédre, mozira, szórakozásra.
Szisztok!
23 éves lány vagyok, Budapesten élek, általános munkarendben dolgozom, és barátokat keresek. Vidékről költöztem fel 10 éve, az ottani baráti köröm megkopott, ittenivel ugyan neten még beszélgetek, de nagyon hiányolom a személyes találkozókat, amiket már 5 éve folyamatosan halogatnak.
Elég zárkózott vagyok, de egy jó társaságban könnyen feloldódok. Szeretek írni, olvasni, filmeket nézni, sétálgatni, táncolni, hosszan beszélgetni az élet dolgairól. Hétvégenkénti közös mozizáshoz, kulturális rendezvények látogatásához (pl. színház, kiállítások), városnézéshez, kiránduláshoz, bulizáshoz/táncoláshoz, teázáshoz/kávézgatáshoz, sétákhoz és lányos csevejekhez keresek társaságot, akik között remélhetőleg jó barátokra találhatok.
Sziasztok
30 éves pörgős vidám mosolygós nő vagyok. Szeretek kimozdulni csajos programokat szervezni. Kv , borozgatas, beszélgetések, mozi stb
Sajnos barátikorom megkopott vagy szétszéledtek a nagyvilágba.
Ha lenne kedved barátkozni velem írj privát üzenetet. 😊
szia Zsuzsi
Hány éves vagy, dolgozol már, vagy tanulsz még?
Én 29 éves budapesti lány vok, barátnőket keresek csajos programokhoz, mozi, buli stb
Üdv
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz.
Pár éve költöztem Dél - Pest közelébe. Sajnos a barátaim megkoptak, mindenkinek kicsit megváltozott az élete a munka és a párkapcsolatok területén, így a távolság és az idő miatt nem tudunk találkozni.
Szeretnék ismerkedni Budapesten vagy a környékén élő hölgyekkel barátság céljából.
Szeretek nagyokat sétálni, beszélgetni, mozizni, színházba járni, és olykor beülni egy kávéra, pohár borra, akár csak a többi nőtársam. :)
Elérhetőségem: rozinanagy@yahoo.com
Szép estét,
Rozinana
kedves tagok remélem nem veszitek tolakodásnak és remélem nem rossz helyre irok :)
24 éves fiatal komoly gondolkodásu lányzo vagyok
igazábol abbol a célbol regisztráltam és merészkedem ide irni mert barátokat keresek szeretnék ismerkedni természetesen nem párkapcsolatot keresek :)
sajnos elég zárkozott tipus vagyok és nincsenek barátaim amit eddig ugy gondoltam hogy ez igazábol nem is olyan nagy probléma ......
de mostanába kezdem magam egyre magányosabban érezni senkivel nem tudok beszélgetni vagy akivel esetleg eljárhatnék valahova
persze van párkapcsolatom de az nem olyan mint egy barátnö
szoval olyan barátokat keresek akiknek nem csak a felszinesség számit és vannak értékrendjeik és persze szivesen barátkoznának velem
röviden csak ennyit szerettem volna köszönöm hogy végig olvastad további szép napot kivánok mindenkinek
bizom benne hogy nem volt tul röhelyes :))
Szia!
Tegnap regisztraltam,én is baratokat keresek,akivel a rövid szabadidőmet kellemesen eltölthessem.
Zsuzsi vagyok,Budapestről.
Ha ugy gondolod irj!
Szia!Szép napot!
Szia!
Én is hasonló paraméterekkel keresnék barátnőt, barátnőket... :)
Sziasztok!
Elmúltam 40 éves és barátnőket keresek Budapesten és környékén. Csajos beszélgetések, koncertek, közös programok.
Sziasztok!
28 éves győri lány vagyok és megbízható, kedves lányt keresek barátnőnek, akivel lehet jókat beszélgetni, közös programokat szervezni. :)
Sziasztok:)
Mi 40 éves aranyos pár vagyunk és azért jöttünk ide hogy barátokat szerezünk.Mire? beszélgetni kirándulni szórakozni:) ha szeretnél meg ismerni minket írj nem harapunk:) csak van itt olyan aki szintén keres hátha mi leszünk az:) Miskolc közelében lakunk ezt vedd figyelembe.Sziasztok. :)
puma393@freemail.hu
Sziasztok:)
Mi 40 éves aranyos pár vagyunk azért jöttünk ide hogy barátokat szerezünk mire ? beszélgetni kirándulni szórakozni :) ha szeretnél meg ismerni minket írj nem harapunk:) csak lesz olyan aki szintén keres barátokat hát ha mi leszünk az :)
Mi miskolc közekében lakunk ezt vedd figyelembe :) Sziasztok:)