Barátokat keresek! (beszélgetés)
Sziasztok.
28 éves budapesti lány vagyok keresek uj ismerősöket barátokat bulizáshoz,közös dumalasokhoz, csajos programokhoz. Ha szeretsz eljárni bulizgatni mindenképp előny de nagyon szeretek setálni beülni ide-oda stb.Ha van kedved ismerkedni egy életvidám mosolygós kedves budapesti lánnyal akkor írj bátran.Várom Leveled vagy üzeneted.
Sok puszi
greendiamonds87@gmail.com
Szia,
én egy kicsit idősebb vagyok Nálad (egész pontosan 49 éves), de szívesen részt vennék az általad említett progranokban. Érdekelnek a tartalmas beszélgetések. Ha érdekel a dolog, írj légyszíves a laszlovarga540@gmail.com e-mail címre. Szia!
Udv!
32 eves vagyok, egyedulallo ferfi. Keresnek egy olyan igazi baratot. van egy-ket lany baratom akik nagyon fontosak szamomra de neha hianyzik a ferfi tarsasag. Ami erdekel, kozos programok pl. Bicikliturak, akar egy jo uszas, neha egy jot enni, inni, vagy mozi, ertelmes beszelgetesek.
Bp es godollo kozt lakok szoval kornyekbeli vagy bp-i.
Szerintem kb. egykoruak ertik meg egymast a legjobban tehat ilyen korosztalyunak orulnek.
Ha erdekel valakit irjon. Udv!
Sziasztok.
19 éves kecskeméti lány vagyok.
Kecskeméti és környéki barátokat keresek 18-40 kor között.
Szeretem a rockot, animét, szeretek olvasni, érdekel az angol és a francia nyelv.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor a dw.dalek@freemail.hu címre írj.
Szép napot :)
Sziasztok 27 éves debreceni lány vagyok és barátnőt keresek
Szia! :)
Szabolcsnak pontosan melyik részén laksz,ha megkérdezhetem? :))
Szia!
Keresel még barátnőket? Én szívesen barátkoznék veled. Írtam privát üzit is, nézd meg.
Sziasztok!
26 éves budapesti srác vagyok. Az egyetem végeztével nehezebb a barátokkal programokat összeegyeztetni, ezért szívesen megismerkednék valakivel, akinek lenne kedve az alábbi programokhoz. Kirándulás (akár Buda környékén, akár távolabb), séta, városnézés (akár csak itt Budapesten is), geocaching, futás (pl. Margit-sziget, de más helyszínre is nyitott vagyok, ha nincs túl messze), beszélgetés, vagy ami ezekkel összeegyeztethető (pl. séta fotózással stb). Hirtelen ezek jutottak eszembe, de mástól sem feltétlenül zárkózok el, konkrét felvetésre tudok igent/nemet mondani.
Nő/férfi/lány/fiú, írhat bárki, a korosztályt sem húznám meg szigorúan.
e-mail:
leisure015@gmail.com
Sziasztok!
Igaz most regisztráltam az oldalra,de nagyon elszánt ötletem van na szóval szeretném, ha többen találkoznánk egyszerre, minél többen vagyunk annál jobban sülhet el a találkozó!
Kinek lenne hozzá kedve? :) Várom a leveleket!
27 Éves vagyok,kedves,pozitív, barátságos, rossz szokásom is van,de kinek ne lenne! Budapesti vagyok.
Vikcsu
Sziasztok!
Barátnőket keresek Budapesten!:) Sajnos a baráti köröm megkopott, a meglévő barátnőkkel pedig az eltérő munkarend miatt nagyon nehezen tudunk közös programot csinálni.
Én 25 éves vagyok, a vőlegényemmel élek, hétköznap dolgozom, és délutánonként/esténként néha jól esne valamilyen csajos program:) A bulizásból már úgy érzem, hogy kinőttem, viszont egy jó koncert, mozi, színház, kiállítás, kirándulás, kávé, süti, egy pohár bor, valami finom vacsi, egész estés lélekemelő beszélgetések bármikor jöhetnek! Sportolni is szívesen járnék társaságban.
nonc0390@gmail.com
Sziasztok! Székesfehérváron élő nőként szeretnék új baráti kapcsolatokat kialakítani. Az előttem szólókhoz hasonlóan, sajnos az én barátnőim is szétszéledtek a nagyvilágban. Elsősorban olyan barátokat keresek, akiknek még nincs saját családjuk, mert még én sem értem el az életem azon szakaszába, bár már 28 éves vagyok. Szeretek énekelni, színházba járni, kirándulni, biciklizni, szeretem a népi zenét, szeretem a gyerekeket, a természetet. Inkább nyugodt, introvertáltabb személyiség vagyok. A nyüzsgés, pörgés, bulizás nem az én világom.
Szeretettel várom azok jelentkezését, akik szívesen beszélgetnének velem.
Sziasztok!
Mindenféle csajos programhoz keresek barátnőket, Budapesten elsősorban. 24 éves vagyok.
Szia!
Én sajnos még mindig szabolcsi vagyok, nem bp-i... :)
A többi viszont hasonló. :D
Szia!
Rendben, privát üziben megírom az e-mail címem.
Szépn napot! :)
Szia Jucus, ha még keresel baràtnőket, akkor én szívesen jelentkezem rà:-)Szfv -től 20 percre lakom.
üdv.Hajnalka
Szia !
Én is szabolcsi lány vagyok,Budapesten élek,itt lakom,itt dolgozom,meg tanulok is munka mellett.Én 34 éves vagyok,csak úgy mint Te, kedves,barátságos.Látom, vagyunk itt szabolcsiak - Ti is barátokat kerestek,találkozzunk,fogjunk össze mi szabolcsiak.Mit szóltok hozzá?
Szia! Én is szabolcsi lány vagyok. :)
Budapesten lakom és dolgozom, 36 éves vagyok, vidám, kedves, barátságos. :)
Ha gondolod, barátkozhatunk! :)