Barátokat keresek! (beszélgetés)
Szia majuka01!
Én 30 éves vagyok, van egy tündéri 7,5 hónapos kislányunk. Két éve élünk Solymáron, de szinte még minden új még - szívesen ismerkednék és beszélgetnék, ha van kedved :)
Sziasztok!
33/43 éves, budapesti pár vagyunk és barátokat keresünk aranyos pár vagy lány személyében. Email: hajnibabareka@gmail.com
Sziasztok, én 30-40es korosztályból keresek barátokat/partnereket aktív programokhoz, mint fedett kalandpark :) kirándulás, biliárd, bowling, vagy akár társasjátékozás, múzeum, mozi, stb... Nem lelki társat keresek, a barátság a közösen töltött idő alatt alakul ki, nem döntés kérdése, ha jól kijövünk, úgyis barátok leszünk... ;)
Más ötletekre is nyitott vagyok :)
ezekazoka@gmail.com
Helló ^^
18 éves lány vagyok és barátokat keresek.Szeretek rajzolni és történeteket irni de sajnos nagyon egyedül vagyok családomon kivül :(
Sziasztok! Én is hasonló helyzetben vagyok mint itt sokan mások, barátokat keresek, elsősorban lányokat. 24 éves vagyok, Heves megyében élek, de a szüleim Pesten laknak, így ott is gyakran megfordulok. Elsősorban fővárosi programokhoz keresek társaságot, szívesen mennék kávézni, vásárolgatni, nézelődni, de leginkább bulizni. Ha szívesen beszélgetnél, írj nyugodtan! :)
24/l
Sziasztok! Én 36 éves vagyok és barátokat keresek, lehetőleg Tolna-megyéből vagy környékéről. :)
juditjaksa1981@gmail.com
Szia!
Vagyok! :-)
Sziasztok!
Hasonló korú Barátot keresek Szolnokon.Valaki? 38/F
Sziasztok!
Van valaki Budapestről aki barátságot keres?
33/L
Szia Bee
Olvastam amit írtál
27 éves vagyok én is ,olvastam kalandos életed ,hogy haza érkeztél.
Egy jó társaság épp kéznél van ha aktuális még a hirdetésed jelentkez
Sziasztok!
18 éves lány vagyok és barátokat keresek.
Írjatok bátran :)
Sziasztok!
Barátokat keresek Bpen a 30-40-es korosztályból.
(bpcity2015@gmail.com)
Sziasztok
Olvastam a blogokat,és látom sokan járnak hasonló cipőben mint én
29 éves családanya vagyok,szivesen találkoznék olyan családdal akikkel közös programokat csinálhatunk,de egy jó beszélgetés is lélek emelő lehet.
Szia!
Házaspár barátságát keresed?
Üdv.
Kriszti és Laci
Sziasztok!
Barátnőket keresek akikkel ellehetne járni bulizni,szórakozni,beszélgetni.33 éves vagyok.
Sziasztok
Debreceni 28 éves nő vagyok. Barátkoznék Debreceniekkel :) (a párom 38 éves , ha pár keres baráti párt )
Sziasztok!
Budapesten élő házaspár vagyunk.
Pár, házaspár barátságát keressük, közös programokhoz, kiránduláshoz, baráti estékhez, beszélgetésekhez.
Sziasztok!
Kerepesen élek férjemmel és lányommal,44 éves nő vagyok.
Egy jó beszélgetésre sportoláshoz keresek a környéken barátnőt.
Sziasztok!
Óbudán élek,52 éves nő vagyok.
Keresem olyan emberek társaságát akinek szintén nagyon elfoglalt férje van. Egy jó beszélgetés , nagy sétálás és közös program.
Szia Pillangó_88!
A tavalyi hozzászólásod ellenére aktuális még a barátkeresésed? Mert ha igen, én jelentkeznék! :D