Barátokat keresek! (beszélgetés)
23 éves lány vagyok, Bp-en lakom néhány hónapja és szeretnék barátkozni, ismerkedni. Nincsen túl sok ismerősöm sajnos itt.
Aki kedvet érez, írjon! :)
Szia!
Sajnos Pest megyében lakom, és Budapesten fordulok meg minden nap....
Sziasztok!
24 éves vagyok és barátnőket keresek :)
Sziasztok!
Barátnőt keresek Budapesten, én 26 éves budapesti 22. kerületi vagyok, párkapcsolatban élek. Jó lenne egy barátnő a közelben akivel bármit megbeszélhetünk elmehetünk moziba, sétálni stb:)
Szia!
Mónika vagyok Kalocsáról. Örültem a kiírásodnak, mivel én is társaságot keresek hasonló célból. Ha van kedved ismerkedni, én benne lennék :)
Szép napot!!
Sziasztok!
Én is barátokat, társaságot keresek, szintén a 30-as korosztályból, Gödöllő, Hatvan környékéről. Kimozdulni, beszélgetni...
Sziasztok!
Társaságot keresek a 30-as korosztályból Kalocsán és környékén, beülni beszélgetni valahova, elmenni bulizni. Nyugodtan írhat mindkét nem. Szép estét!
Szia !
Én is budapesti vagyok,hasonló korú,s ugyanúgy mint neked,kevés szabadidőm van,de örülnék egy jó barátságnak - hátha sikerül.
Halihó! Szegedre költöztem a barátomhoz és nem ismerek itt senkit. Szívesen
barátkoznék! Szeretek kirándulni,mozizni,nőcis programokkal elütni az
időt,grillezni-főzni-sütni,megbeszélni az élet nagy dolgait. Jó lenne összebarátkozni valakivel. 21 éves vagyok .Akár levelezésben is benne vagyok!Ha van kedvetek barátkozni,akkor írjatok a vivus1515@freemail.hu e-mail címre.:)
Sziasztok!
34 éves vagyok ,Tatán lakom, boldog házasságban élek, van egy 8 éves lányunk is. Sokat vagyok egyedül és jó volna valakivel néha találkozni, jót beszélgetni, színesebbé tenni a szürke hétköznapokat. Ismerőseim, barátok messzebb laknak, távolság és munkájuk miatt a találkozások ritkán megoldhatóak. Bárkivel szívesen ismerkednék, beszélgetnék, aki szintén hasonló helyzetben van. Állatbarát vagyok, érdekelnek az ezoterikus, spirituális dolgok, szeretem a természetet, de bármiről szívesen beszélgetek.
Sziasztok :)
Én is barátnőt keresnék :) 24 éves nő vagyok Monoron lakom de sokat vagyok Pesten mert ott dolgozom. Van párom 1,5 éve .Szeretnék találni egy barátnőt akivel lehet ide oda mászkálni programokat kitalálni ,bulizni ,jókat beszélgetni stb. Remélem itt majd sikerül találni egyet :)
Sziasztok
Mozi, séta , jó beszélgetés, vagy esetleg egy buli?? valaki Komárom-Esztergom megyéből?? :)
Sziasztok!
32 éves lány vagyok. Komoly kapcsolatban élek a párommal Budapesten, a 18. kerületben. Nagyon szeretnék egy olyan barátnőt, lehetőleg a közelben, akivel mindent meg tudnánk beszélni, összeülni kávézni, néha csavarogni, mozizni. Sajnos a munkámból adódóan nincs sok szabadidőm, de úgy gondolom ha kialakul egy jó barátság, ez nem lehet akadály!!!!
Szia Caty40,
én 32 éves ugyancsak Budapesten élő lány vagyok, ha még mindig keresel barátnőt, akkor jó lenne felvenni a kapcsolatot. Én alapvetően nem vagyok bulizós típus, inkább más jellegű programokat szeretek.
Üdvözlettel, Bernadette
Sziasztok :)
22 éves lány vagyok. Barátokat keresek Szolnok és környékéről elsősorban lány személyében, akivel lehet jókat beszélgetni, akár egy séta vagy esetleg együtt beülni valahova:) Remélem sikerrel járunk :)
Sziasztok!
Dunakanyarban keresek 25-30 év körüli egyéneket, beszélgetésre, kirándulásra stb.
Írjatok, biztos megtaláljuk a közös hangot! :)
Sziasztok!
Győrben keresek barátokat a 30-40-es korosztályból. Lehetsz fiatalabb vagy öregebb is, nyitott vagyok rá, ha te is bevállalod a korosztályi különbségeket. A csajos bulikban alapvetően nem hiszek, és talán jobban is vonz a fiútársaság, ezért mindkét nem részéről szívesen fogadok érdeklődést. A lényeg a jó hangulatú együttlétek, legyen ez egy tartalmas beszélgetés, ha épp erre vágysz, vagy csak együtt eltölteni a szabadidőnket, amikor nem akarsz egyedül punnyadni otthon, egy sörözés/borozás/bográcsozás, netán egy buli. Ha gyerekkel vagy, az is szuper (nekem is van, kisiskolás), de alapvetően nem gyereknevelési problémákat vitatnék meg veled (bocs, nem én vagyok a nagybetűs anyuka). Egyszóval, ha nálad is van némi hiány emberi kapcsolatokban, de azért még nem mondtál le róla, hogy tartalmasan éljed az életed, itt megtalálsz: gyoribaratok@freemail.hu.
Szia!
Szívesen megismernélek, ha nem zavar, hogy egy picivel idősebb vagyok (47), de szintén fiatalos.
Szeretem a humort a nevetést és tartalmas beszélgetéseket, sétákat a természetbe, de a mozi/színház, sport is nagyon érdekel.
Ha gondolod, hogy elképzelésedbe belefér a személyem kérlek írj a hajni460@gmail.com
Üdv.:
Hajni
Szia Maraja!
Írtam neked privátba,remélem megkapod.Hasonló koru vagyok én is Budapesten élek.
Sziasztok.
Székesfehérváron keresek barátokat! Fiúkat, lányokat egyaránt! 27 éves vagyok, szeretek sportolni, bulizni, összejárni! Ha van kedved írj(-B
Rita