Barátokat keresek! (beszélgetés)
Sziasztok !
44/49 éves Budapesttől nem messze családi házban lakó pár vagyunk,ha van hasonló korú pár aki barátkozna szivesen megismerkednénk velük.Mozi ,grill néha egy sörözés,wellnes vagy bármilyen szabadidős programra vevők vagyunk.
email:fzsolt41@gmail.com
üdv Zsolt/Kata
Sziasztok !
44/49 éves Budapesttől nem messze családi házban lakó pár vagyunk,ha van hasonló korú pár aki barátkozna szivesen megismerkednénk velük.Mozi ,grill néha egy sörözés,wellnes vagy bármilyen szabadidős programra vevők vagyünk.
üdv Zsolt/Kata
Sziasztok!
29 éves vagyok, Budapesten élek. Társaságomat keresem, sajnos nagyon egyedül maradtam, és így nem érzem jól magam. Nem vagyok nagyon társasági, nem járok bulizni, alkoholt is minimálisan iszok. Szeretek csavarogni, sétálni, beszélgetni az Élet nagy dolgairól. :)
70 év körüliekkel ismerkednék Debrecenben.
Egy 73 éves nő
Üdv!
18 éves lány vagyok és barátokat keresek akkikel lehet beszélgetni és szórakozni
Én is barátokat de legalább egy baratosnőt keresek. Vecsés, Üllő, Pest.
38 éves kisgyerekes anyuka vagyok
38 éves férfi vagyok. Pánikbeteg lettem, ami miatt beszűkült az életem. Barátaim nincsenek, ezért szeretnék valakivel rendszeresen eldumálni. Olyan hölggyel telefonálgatnék, aki hasonló cipőben jár. Talán tudunk egymásnak segíteni.
Az e-mail címem: cs.lajos@gmail.hu
Sziasztok!
Párom és én (41, Laci; 32, Móni) megismerkednénk fiatal párokkal, akik szívesen kirándulnak, járnak mozizni, esetenként vacsira, iszogatni ide-oda beülnek, ha idejük engedi.
Mindketten nagyon sokat dolgozunk, ezért sok barátunk elmaradt mellőlünk, viszont kettesben sokszor magányosak vagyunk. Gyerekünk, kutyánk-cicánk egyelőre nincs, de mindkettőt, azaz mindhármat nagyon szeretjük, szóval egyikőjük sem lehet akadálya az ismerkedésnek. :) Budapestiek vagyunk Zuglóban lakunk. Még egyikünk sem regisztrált hasonló "társ, barát és egyéb kereső helyen", de reméljük már ez az első próbánk is sikerrel jár!
E-mail: laciesmoni@hotmail.com
Üdv,
Laci & Móni
Üdv!
18 éves lány vagyok és barátokat keresek akkikel lehet beszélgetni és szóraközni
Évi vagyok. 23 éves, Debrecen mellett lakom. Szeretek sportolni (már alig várom a jobb időt hogy a szabadba lehessen bringázni,ja és ebből következik hogy nem
szeretem a hideget), rajzolni, kreatívkodni, zenét hallgatni, filmeket nézni, nevetni (azt mondják, hogy nem
nehéz megnevettetni), a humorom is a helyén van...szerintem.
Sziasztok!
Párom és én (41, Laci; 32, Móni) megismerkednénk fiatal párokkal, akik szívesen kirándulnak, járnak mozizni, esetenként vacsira, iszogatni ide-oda beülnek, ha idejük engedi.
Mindketten nagyon sokat dolgozunk, ezért sok barátunk elmaradt mellőlünk, viszont kettesben sokszor magányosak vagyunk. Gyerekünk, kutyánk-cicánk egyelőre nincs, de mindkettőt, azaz mindhármat nagyon szeretjük, szóval egyikőjük sem lehet akadálya az ismerkedésnek. :) Budapestiek vagyunk Zuglóban lakunk. Még egyikünk sem regisztrált hasonló "társ, barát és egyéb kereső helyen", de reméljük már ez az első próbánk is sikerrel jár!
E-mail: laciesmoni@hotmail.com
Üdv,
Móni&Laci
Sziasztok! Vannak itt szolnokiak?
Vidám, fiatalos, de mostanában kissé magányos, szolnoki nő vagyok, idén lépek be a negyedik X.-be. :) Szeretek kimozdulni itthonról, eljárni rendezvényekre, koncertekre, kirándulni, csavarogni a városban a Tisza parton pl., vagy csak egyszerűen beülni valahová beszélgetni, bármit! Bármilyen érdekes, közös programra nyitott vagyok. ;) Társat egyelőre nem keresek, csak barátokat, akikkel együtt kellemesen eltölthetjük a szabadidőt. (és nem is levelezőtársat keresek - ugyanis hiszem, hogy az élet nem a monitor mögött zajlik, hanem a "való életben") TErmészetesen jó ha levelezgetéssel indul az ismeretségünk hogy minél többet megtudjunk egymásról, de ne rekedjen meg ezen a szinten! ;) Akinek felkeltettem az érdeklődését, dobjon egy üzit itt privátban, vagy a kriszta0509@gmail.com címre! Kriszta :)