Barátokat keresek! (beszélgetés)
Sziasztok!
Kecskemétre költöztem,nem ismerek itt senkit.
Andi (25 éves)
Sziasztok!
Győri, 21 éves nő vagyok és barátokat keresek
Szia!
28 éves vagyok, barátokat, szabadidőtársakat keresek.
Szeretek utazni, kirándulni, sétálni.
Budapesten lakom, és vasútnál dolgozom.
Alkoholt nem fogyasztok, nem dohányzom.
Üdvözlettel:
Peti
Üdv Mindenkinek!
31 éves fiatal pesti srác vagyok.
Bárkivel szívesen ismerkednék,barátkoznék. A vegyes tapasztalataim ellenére is, megmaradt bennem a pozitív hozzáállás, illetve én hiszek nő és férfi közötti barátságban!
Sziasztok!
33 éves budapesti (Kispesti)lány vagyok. Férjem, manóm még nincs, ezért rengeteg szabadidővel rendelkezem. Új ismerősöket, barátnőket keresek, elsősorban nagy sétákhoz, szabadtéri laza sportoláshoz.
Ha van kedved velem lógni, kérlek Írj a hirdethet111@gmail.com-ra.
Barátokat keresek Budapesten! 30 éves vagyok, nemrég költöztem haza külföldről immár véglegesen.
Minden program szóba jöhet ami az ésszerűség keretein belül található. Pl: mozi, buli, séta, hajókázás...
Kritériumokat nem támasztanék, mert nem az életkoron és a diplomák számán múlik ki mennyire intelligens...
Bátran írjatok!
Sziasztok!
Én egy 20 éves lány vagyok. A főiskola miatt költöztem fel Budapestre, pénzügy-számvitelt tanulok. Nem alakult ki olyan jó baráti társaságom, ezért szeretnék új emberekkel megismerkedni és barátságot kötni. :)
Nem vagyok az az otthon ülős típus, szívesen megyek el sétálni, beülni valahova, szórakozni, bármi jó programot csinálni.
Amiket szeretek még: sütés, fotózás, olvasás.
Ha szeretnél megismerni, írj nyugodtan itt, vagy az email címemre : ginikee@gmail.com
Én is keresek egy barátnőt akivel lehetne csavarogni, moziba, táncolni, vagy fürdeni járni. 43 éves nő vagyok. Vannak barátnőim, de mindegyiknek családja van és nem érnek soha rá.
Nagyon magányosnak érzem magam hétvégéken itthon ülök :(
Budapesti vagyok.
Sziasztok!
Szentendre környékén élek, 25 éves vagyok, szívesen ismerkednék elsősorban hasonló korú emberkével, akivel néha össze tudnánk jönni egy-egy főzőcskére, kávéra, kirándulni, vagy akár bulizni egyet. :)
Sziasztok!
25 éves vagyok, Budapesten élek. :)
Szeretnék ismerkedni, barátkozni, mert sajnos vidékről származom, így nem ismerek itt szinte senkit. :(
Minden érdekel, sőt, nagyon szeretnék új dolgokat megismerni, szóval szívesen tanulok, tapasztalok új dolgokat, legyen az sport, kultúra, vagy akármilyen hobbi. :) Szívesen elmegyek buliba is, de sétálni is a parkba. :)
Szia!
Valami hasonlóra vágyom én is,úgy érzem.
Kevés ma már az önzetlen barátság, csak érdekből alakul ki sajnos. Nekem is van egy igazi barátnőm, de Ő vidéken él, így napi szinten nem tudunk értekezni. Szeretnék egy mindentől független ismeretséget ami később nem lenne nagy hiba, ha barátságba menne át. A korom 1 híján 50 éves vagyok és Bp.-en élek. Ha gondolod találkozhatnánk. Minden jót: Etus
Sziasztok,
Barátnőket keresek Budapesten különféle programokhoz, akivel idővel barátság is kialakulhatna. 36 éves vagyok, de nagyon fiatalos :) Akinek van kedve ismerkedni, várom levelét.
Sziasztok!
25 éves lány vagyok. Jelenleg tanulok. Barátokat keresek közös programokhoz, Budapestről leginkább.
Szeretnék megismerni új embereket (fiúkat és lányokat egyaránt) akikkel ki lehet mozdulni valahova vagy csak egyszerűen egy jót beszélgetni.
marton.nikola@hotmail.com
Szia Judit!
Én is barátokat keresek 36 éves vagyok és Budapesten élek, ha keresel még barátot irj, ez az email cimem: liviasz@freemail.hu
Szia
28 éves lány vagyok, nekem sincs barátnőm. Pest megyében lakom. Gondolod írj.
Sziasztok!
29 éves lány vagyok és Megyét változtattam a párom miatt!De viszont nincsenek barátaim:(
Most Pest megyében lakom szeretnék barátnőt akivel beszélgethetek csajos dolgokról,összeülhetünk,mozizhatunk,nevethetünk vagy együtt sírhatunk:)
Mert mindíg kell egy Barát:-)Egy olyan igazi :)
Sziasztok,
26 éves vagyok, van egy 4,5 éves kiasfiam. Székesfehérváron lakunk, és szeretnék hasonló korúakkal megismerkedni, akikkel el lehetne néha járni szórakozni vagy csak összejönni. Ha valaki szeretne megismerni itt az email címem: varga.rita62@gmail.com.
Sziasztok!
Én egy 25éves anyuka vagyok,a kisfiam 1éves!Szívesen ismerkednék hasonló korú anyukákkal,jó lenne valakivel beszélgetni,aki hasonló cipőben jár,és a kicsinek egy kis barát,járhatnánk közösen játszóházba,foglalkozásokra!:)Van valakinek kedve?