Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátokat keresek! fórum

Barátokat keresek! (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1085. Máté91
2021. jún. 23. 13:35

Sziasztok!

30 éves sokat dolgozó, irreális ambíciókkal eláttot budapesti férfi vagyok. Párommal élek Kelenföldön, Budán.

Elsősorban én keresek barátokat, de akár közösen is lehet programunk. Sok társasjátékunk van, szóval ha valaki szereti azt, akkor bőven el lehet szórakozni velük. Most is várok még külföldről kettő nagy dobozt.:)

Pár hete hétvégén voltunk Velencei tó körtúrán biciklivel, szóval akár ilyen biciklis túrákban is benne vagyunk. Annyit tudni kell, hogy a 19 óta tartó home office kicsit meglátszik, szóval türelem kell egy ilyen túrához és hozáznk is.:D

Ha a társas, biciklizés, társalgás, pubozás vagy szabadulószobázás nem a Te kosarad akkor videojáték még az amivel szolgálni tudunk. Én elég sok mindennel le tudok ülni játszani, párom kevésbé nyitott bizonyos típusú játékokra, de szerintem rávehető társaságban.:)

Én egyébként rendszergazda vagyok egy ismertebb magyar/nemzetközi szoftverfejlesztő cégnél, illetve itthon hobbiból programozok. (egyébként mindketten járunk egy szoftverfejlesztő képzésre)

Játékfejlesztés sem egy utolsó cél nálam, szóval erről biztos tudok dumálni.

Nem szempont a nemed, korod, etnikumod, vagy bármi más ami felsorolható még ide. Tudd magad elengedni és beszélgetni, az sem baj, ha csak idővel.

Ami fontos:

Se én, sem párom nem keresünk romantikus kapcsolatot semmilyen formában.

Nagyobb társaságokat nem szeretnénk.

Ha érdekel akkor keress nyugodtan, de akkor is ha csak beszélgetni szeretnél: tygra1991@gmail.com

Máté

1084. Nonoka3
2021. jún. 11. 18:03

Sziasztok!

30-as pár vagyunk Budapest és vonzáskörzetében keresünk hasonló korú párokat közös kirándulás,biliard,vagy csak úgy ismerkedni barátkozás céljából .

Sajnos az élet úgy hozta,hogy megfogyatkoztak a barátaink 😬

Szeretünk edzeni ,jókat kávézni ,borozni,utazgatni.

Köszönjük 😌🙂🙃

1083. Metzgera
2021. máj. 31. 20:55

Sziasztok,

angolul beszélő, 17-23 éves budapesti lányt keresek egy amerikai fiúval való barátkozáshoz a nyáron. A fiú látogatóba fog jönni kb. 10 napra, és jó lenne ha lenne egy kis társasága. Nagyon okos (matek, informatika szakos) most érettségizett srácról van szó, aki szeptembertől egyetemre megy. Ha valaki szeretné gyakorolni az amerikai angolt, akkor remek alkalom. :)

Elérhetőségem: andrea.metzger2@gmail.com

Köszönöm, Andi

1082. erica8888
2021. márc. 20. 17:34

Sziasztok! 🙋🏼‍♀️

30-as éveim elején járok, Budapesten lakom. Kerékpár túrákhoz, kirándulásokhoz, pár napos utazásokhoz (belföld) keresek barátokat. Ha szereted a mozgást és gyakran van kedved kimozdulni akkor várom üzeneted itt vagy emailben (krerika03@gmail.com).

1081. Mr.Right
2021. márc. 14. 22:23

Sziasztok!

Egy 24 éves férfi vagyok Budapestről, és új barátokat szeretnék találni! :) Bizonyos okokból kifolyólag az életem az elmúlt egy hónapban kicsit...fenekestől felfordult, ami azt is magával hozta, hogy a baráti köröm jelentős részét elvesztettem. Azért szeretnék új embereket megismerni, hogy egymást feltölthessük pozitív energiákkal, és értékes emberi kapcsolatot teremtsünk. Mert minden új értékes ember megismerése - akár csak minden elolvasott könyv - Hozzánk ad valami pluszt. Imádok kirándulni és utazni, az egyetemi tanulmányaim legvégén vagyok, ezért próbálom magamat minden nap motiválni, több-kevesebb sikerrel. Szeretek sportolni, és igyekszem figyelni arra, hogy minden káros szenvedélytől mentesen, egészségesen, nyitottan, pozitívan éljek. Ez mind nem kis feladat, de a barátok arra vannak, hogy egymást mindezekben kölcsönösen támogassák. Nagyon szeretek érdekes és izgalmas, magas érzelmi intelligenciájú emberekkel beszélgetni, mert akkor közösen szárnyalunk és egy pillanatra elfelejtjük a gondokat. Zenei ízlésemet tekintve nem vagyok válogatós, talán a heavy metal az, ami távol áll tőlem. Szeretek tanulni, (kivéve vizsgákra :D) és új dolgokat felfedezni. Az állatokat nagyon szeretem, kutyusom mindig is volt, és mindig is lesz, nagyon szeretem őket.

Ha felkeltettem az érdeklődésed,

a következő e-mail címen megtalász:

probayx@freemail.hu

Szép reggelt/napot/estét Mindenkinek! :)

1080. Donna14
2021. márc. 14. 10:19

Sziasztok! 24 éves lány vagyok pécsi lakos és barátnőket keresek akivel/akikkel lehet jókat beszélgetni,kávézni,borozgatni, akinek kiönthetném a lelkemet és aki nekem is kiöntheti a lelkét ha arról van szó.

A régi barátaim mára csak ismerősök. Szóval elég magányosnak érzem magam nincs akivel bármit megtudnék beszélni.

Ha van kedved akkor írj a dorcsy96@gmail.com e-mail címre.

1079. aivilo
2021. febr. 27. 17:10
Sziasztok! 24 éves lány vagyok, szívesen beszélgetnék bárkivel kortól és nemtől függetlenül a jelenlegi helyzetre való tekintettel egyelőre online formában. Nagyon sok mindent szeretek ezért rengeteg dologról tudok beszélni és bármilyen témára nyitott vagyok. Szeretek zenét hallgatni, lényegében bármilyen műfajban. Szeretek olvasni, sportolni, szabadban lenni, sétálni, szórakozni, főzni, filmezni. Nagyon érdekel a spiritualitás is. Ha “érdekellek” ezen az e-mail címen várom az üzeneted: muzlihercegno@gmail.com 😊
1078. Asavire
2021. jan. 15. 18:59

Sziasztok!

Életem egyik fordulópontját követően, most jutottam el odáig, hogy elfogadom, hogy nem mindig személyesen ismerkedik meg az ember a barátaival. Úgyhogy, úgy döntöttem, használom az online teret is, ismeretségek, főként barátságok kialakítása céljából.

40 éves egyedülálló, saját döntés értelmében gyermektelen, kimondottan fiatalos kinézetű és szemlélető nő vagyok. Szinte minden érdekel és bármi le tud kötni, ha jó hozzá a társaság, de némi támpont azért: filmek, zene, könyvek, túra, kirándulás, utazás, sörözegetés, lazítás. (Ennek megfelelően: mozi, koncert, bulik, kirándulások). Zenében elsősorban a jazz, az elektronikus és alternatív, valamint másodsorban az elektronikus pop/popzene áll hozzám a legközelebb. Szinte mindent képes vagyok meghallgatni, a mulatóst és a heavy metal-t kivéve. (Pedig már voltam heavy koncerten is, még azt is élveztem). Kimondottan nyitott vagyok a Világ dolgaira, magas érzelmi intelligenciával rendelkezem. Amit nem tolerálok, az az emberi rosszindulat, a "rögtönítélő bíróság", a hazudozás/mások megtévesztése, a kiismerhetetlen, túl zárkózott jellem, amivel nem lenne baj, de ha őszintétlen is, akkor nem egymás emberei vagyunk. Imádom az állatokat, nagyon ügyelek a környezetemre. Nagyjából ennyit szántam bemutatkozásként.

Hasonló szemléletű, akár nő, akár férfi barátságát keresem - semmiképp sem levelezőpartnert, hanem barátságot, amelyet személyesen is ápolunk majd.

Ide írhatsz, ha érdekellek: asavires@gmail.com

2021. jan. 4. 18:44

Sziasztok!

Egy ideig éltem Budapesten, de nemrég visszaköltöztem Borsodba. Sajnos Budapesten nem igazán találtam barátokat, az itteni barátok többsége meg sajnos már elkopott. Viszont nem tudom, hogy a későbbiekben hová vet a sors, nem tervezek sokáig itt maradni. Így elsősorban (a mostani helyzetre való tekintettel is) netes beszélgetésre keresek barátokat. Természetesen a későbbiekben benne vagyok találkozásban, közös programokban is, valamint szívesen utazok is. Számomra a nagy távolság nem akadály, ha barátságról van szó :)

Szeretek még olvasni, sorozatozni, filmezni, jókat beszélgetni, különféle programokra járni (mozi, színház, múzeum, interaktív programok, stb.). Kijárogatós fajta vagyok.

Hasonló beállítottságú barátokat keresek, nemtől függetlenül.

Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését, az írjon privátban, vagy mail-en: ranett90@gmail.com

Üdv:

Anett

1076. Depi (válaszként erre: 1070. - Monno)
2020. dec. 21. 14:34
Szia! Nem vagyok nagy bulizós, de a kirándulás és a lazulás érdekel. Ha még aktuális a keresésed.
2020. dec. 11. 16:41

Sziasztok.

Vidéki ámbár most budapesti(áprilisban költöztem fel) 28 éves srác vagyok. Szeretnék barátkozni,akár helyivel,akár interneten kortól és nemtől függetlenül.

Barátságos,kedves,megértő,őszinte(ami a szívemen az a számon) tulajdonságaim vannak. Imádok túrázni,nagyon érdekel és szeretem a természetet,nagy utazó vagyok,imádok fényképezni(második elgnagyobb hobbim) íjászkodtam,szeretem az autósportokat,és könnyen nyitok mindenre. Szeretek leülni lelkzni,meginni egy üveg bort,vagy sörözgetni,max csak becsiccsenésig!!

Van egy párom,akit nagyon szeretek így ha tudom minden szabad időmet vele töltöm,de hiányzik nekem egy barát az életemből,még igaz barátom se volt. Szóval várom a jelentkezőket,akik komolyan gondolják a barátkozást.

Email-cím: tothattila91.12@gmail.com

2020. nov. 22. 15:40
Sziasztok! Valaki esetleg Tolna-megyéből? :)
1073. ipaross
2020. nov. 13. 12:45

Párt házaspárt keresek barátkozáshoz.

Peti vagyok szabolcs megyéből való vagyok az ország bármely pontjáról irhatok

ipaross@citromail.hu

1072. 906bd42451 (válaszként erre: 1071. - 906bd42451)
2020. okt. 30. 16:42
A lényeg lemaradt, ezen a címen tudtok elérni: j.silverhand2077@gmail.com
2020. okt. 30. 16:41

Sziasztok!

Én egy lassan 30 éves, már jó ideje Budapesten élő srác vagyok és hasonló cipőben járok. Nem hittem volna, hogy egy ilyen fórumon fogok majd nézelődni, de sosem lehet tudni hol lehet új barátokra lelni.

Korban nagyjából hozzám közelállókat keresek nemtől függetlenül barátkozás és közös programok (beszélgetni, iszogatni, kirándulni, közös sportolás...) céljából.

Introvertként sosem ment túl könnyedén az ismerkedés, akár barát akár társkeresés terén. A gimiben és egyetemen megismert barátok szépen lassan elkoptak, és munka mellett nem lett könnyebb új kapcsolatokat építeni.

Remélem a következő évet sikerül több baráttal és kevesebb Coviddal tölteni.

Aki szeretne ismerkedni, írjon :)

1070. monno
2020. okt. 28. 09:35
Sziasztok!Én 45 budapesti nő vagyok ,nagyon szeretnek barátnőt akivel jókat lehet beszélgetni ,kirándulni,bulizni😃vagy csak lazulni.
1069. Meanett
2020. okt. 27. 18:29
Sziasztok.Barátnőt keresek.34 éves nő vagyok 3 gyerekkel.7 eves fiam hiperaktív figyelemzavaros ez miatt nem igazán áll velem szóba senki.Dunaújváros környékén keresnék barátokat akik tolerálják ezt a helyzetet.Eléggé szókimondó vagyok bár eleinte inkább vissza húzódó.14 éve nem igazán mozdultam ki ezért már jó lenne valakivel egy kis kikapcs.Hiába próbáltam ismerkedni nem jártam sok sikerrel ezért gondoltam hátha itt.email címem: mezofiani@gmail.com
2020. okt. 20. 22:15

Sziasztok.

Vidéki ámbár most budapesti(áprilisban költöztem fel) 28 éves srác vagyok. Szeretnék barátkozni,akár helyivel,akár interneten kortól és nemtől függetlenül.

Barátságos,kedves,megértő,őszinte(ami a szívemen az a számon) tulajdonságaim vannak. Imádok túrázni,nagyon érdekel és szeretem a természetet,nagy utazó vagyok,imádok fényképezni(második elgnagyobb hobbim) íjászkodtam,szeretem az autósportokat,és könnyen nyitok mindenre. Szeretek leülni lelkzni,meginni egy üveg bort,vagy sörözgetni,max csak becsiccsenésig!!

Van egy párom,akit nagyon szeretek így ha tudom minden szabad időmet vele töltöm,de hiányzik nekem egy barát az életemből,még igaz barátom se volt. Szóval várom a jelentkezőket,akik komolyan gondolják a barátkozást.

2020. aug. 31. 23:00

Sziasztok!

Budapesti lányként szívesen ismerkednék korombeli (20-25 év) lányokkal.

Kulcsszavak: személyiségfejlődés, elfogadás, természetvédelem, természet, egészség, béke, pozitivitás, optimizmus, tanulás.

Szép napot kívánok!

2020. júl. 11. 13:02

Sziasztok! :)

Barátokat keresek Budapesten! Pár éve költöztem ide Debrecenbenből, de sajnos az összes rokonom és barátom ott maradt vagy teljesen máshová sodorta az élet. :( Jó lenne, ha lenne valaki, akivel időnként ki lehet mozdulni. :)

Röviden rólam: Egy 30 éves, társaságkedvelő, őszinte, megbízható lány vagyok. A vőlegényemmel együtt élek (aki miatt nem hanyagolom a barátaimat :P), lassan esküvőt is tervezgetünk, de gyereket nem szeretnénk. (Nem, nem azért, mert utáljuk őket, csak egyszerűen nem vágyunk rá, más elképzeléseink vannak a jövőt illetően.) A szabadidőmet leginkább ilyen kocka dolgokkal szeretem tölteni (társas-, kártya-, videójátékok), de imádom például a kerti partikat, a filmnézős estéket, a vásárlást (kivéve, ha ruhát kell venni :D), meg még sok más dolgot is. Főként a rock és metal zenéket szeretem, de azért mást is meghallgatok. Na jó... Kivéve a mulatóst. :D Imádom az állatokat, főként a kutyákat. ^^

Ha úgy gondolod, hogy szimpatikus voltam, örülnék, ha megkeresnél! :) Email-címem: salemiboszi@gmail.com

2020. júl. 10. 22:59

Sziasztok!

27 éves nő vagyok, Budapesten élek, dolgozok, tanulok (több-kevesebb lelkesedéssel és sikerrel), összességében még keresem a helyem a világban.

Abban a helyzetben vagyok, hogy a barátaimnak jelenleg a párkapcsolat és családalapítás mellett már nem sok ideje jut közös programokra. Nagyon szeretek beszélgetni, kirándulni, jókat enni-inni, szeretem a sportosabb programokat is és néha szívesen belevetem magam az éjszakába is, szeretek bulizni, koncertekre menni. És persze az új dolgokra is nyitott vagyok. Nekem a tartalmas, mély beszélgetések és a közös szórakozás is fontos.

Nagyon fontos, hogy nem csak online kapcsolattartásra keresek új barátokat, hanem valódi közös élményekben szeretnék osztozni Veled. Olyan barátot keresek, akivel részese lehetünk egymás mindennapjainak.

Kérlek akkor írj, ha

- van saját személyiséged, gondolataid, véleményed és szívesen el is mondod, de nem akarod rákényszeríteni másokra. Nagyon szeretek beszélgetni, akkor is ha nem egyezik a véleményünk.

- nem csak addig szeretnél baráti kapcsolatot fenntartani amíg éppen szingli napjaidat éled és amint belovagol a herceg(nő) az életedbe már el is felejtesz mindenki mást.

- te is őszinte barátságra vágysz, együtt örülhetünk egymás boldogságának és a bajban is mindig számíthatunk a másikra.

Szívesen ismerkednék új emberekkel, korra és nemre való tekintet nélkül, de fontos, hogy ”csak” baráti kapcsolatot keresek. A páromat már megtaláltam.

Ha ez alapján a rövid bemutatkozás alapján szimpatikusnak találsz és úgy érzed van „közös jövőnk” akkor írj a dori.ahnbf@gmail.com címre. Alig várom, hogy megismejelek ;)

2020. júl. 9. 12:30
sziasztok, úgy döntöttem új életet kezdek! Köszönöm
1063. Tünci3 (válaszként erre: 1055. - Monamano)
2020. júl. 9. 12:29
Szia Moncsi! Írok az email-címedre. :) Üdv:Tünde
1062. Huncut0
2020. júl. 9. 12:15

Sziasztok!Barátokat keresek!Tudom,hogy ma már ez nem divat,de hátha..Az ideális az lenne,ha találnék valakit,aki valóban barátokat keres,erre ideje is van,nem csak levelezni szeretne,érdeklődik a másik iránt,és nem csak évente,szeretne közös programokat is szervezni,amire azért el is jön.A lényeg,hogy legyen helyem az életében.Magamról annyit,hogy Budapesten élek,41 éves,nagyon fiatalos nő vagyok,úgyhogy bárki írhat nekem,csak nő legyen.Imádom a zenét, (táncolni is rá),az állatokat,szeretek kirándulni,vagy csak beszélgetni,és élvezni a másik társaságát.Ha esetleg lenne kedved ismerkedni:

domino2xy@gmail.com

2020. jún. 29. 10:16

ziasztok! 🙂

Debrecenből/Nyíregyházáról keresek velem egykorú barátnőt (30).

Szabadidőmben szeretek sétálni, zenét hallgatni, lelkizni,-dumàlni, vásárolni, sportolni... Az állatok nagy "szerelmeim" 😀

Írj, ha felkeltettem az érdeklődésedet 😊

1060. 10b4cf009b (válaszként erre: 1059. - Simpleyred)
2020. jún. 28. 15:35

Szia !

Pilisvörösváron élek,55 éves vagyok szívesen ismerkednék.

Szép napot!

2020. jún. 24. 11:16

Sziasztok,

Barátokat keresek 48 éves vagyok, 2 nagy gyerekkel.

Pesten élek, szívesen barátkozom, nincs kor megkötés.

Szeretek, olvasni, sétálni, beszélgetni. Megértő vagyok.

Írj bátran. :)

1058. delimano30 (válaszként erre: 1056. - Kisnapleány)
2020. jún. 22. 19:47
Szia :) nekem is van egy kislányom :) szívesen ismerkednék :) Pesten élek :)
1057. vpdori
2020. jún. 10. 21:15

Szép estét, sziasztok!

Dóri vagyok 27 éves (egy Veszprém megyei kis városban élek) és teljesen egyedül...

Őszintén szólva már próbálkoztam itt is egyszer és különféle fórumokon is, egy alkalommal írt rám egy közeli városban élő lány, akivel pár levelezésnél tovább nem jutottunk, ugyanis ő közben megtalálta "élete párját" és innentől kezdve már nem tartotta fontosnak hogy találkozzon velem..

Úgy döntöttem még egy esélyt adok magamnak és talán Neked/Nektek...!?

No röviden tömören, de hol is kezdjem el, csak hogy értsétek kit / kiket keresek és miről is "beszélek" vagy miért is vagyok itt..?!

Egyszer élünk,és az én életem igencsak nem mondható egyszerűnek...viszont teljesen úgy érzem, tegnap még 20 voltam most pedig mindjárt 30...és? És mindennap ugyanaz a mókuskerék, szinte reggeltől estig dolgozom, majd hazajövök és itthon ülök...Na ezt azért kifejtem..szociális szférában dolgozom, szinte belemenekülve az sem zavart ha napi 12 órákat dolgoztam ugyanannyi pénzért..csak ne gondolkodjak..itthon "ülök"..egyedül újítom fel a lakást, festek, glettelek, füvet nyírok, vakolok, takarítok, és az életem értelmével vagyok foglalkozom ő pedig egy 12 éves szoba kutyus...aki sajnos már nem a legegészségesebb! :( nekem csak ő van!

Barátnőt keresek! Barátokat keresek!

El akarok kezdeni élni! Nem hiszem, hogy minden 28 éves lánynak már az a törvényszerű ha van 2-3 gyereke, esetleg férje vagy nem egy partnere akiket hetente cserélget!

Szórakozni akarok, kikapcsolódni, bulizni! Hiszen rohan az idő nem fogjuk tudni visszahozni ezeket az éveket...De bővebben erről, magamról és magadról majd privátba folytatjuk! :) Ezt a nyarat szeretném élménydússá tenni, a különféle programokra , rendezvényekre bulikra ellátogatni, hiszen egy köpés a balaton...! Tudom itt a 90 % Budapest és környéke, de ki tudja! És ha messze is vagy de "egymásnak lettünk teremtve, vagyis lehet hogy Te vagy a másik felem" akkor nincs távolság! :)

Milyen embert keresek? Ami a legfontosabb, egy olyan embert, akinek jelent még valamit a szó: bizalom! Aki nem kihasznál és eldob! Nagyon nehezen nyílok meg, nehezen szeretek meg embereket de ha igen azt nagyon! Skorpió a horoszkópom, ezzel sokat elmondtam, van aki tud azonosulni és el tudja fogadni van aki nem. Tudomásul veszem. Viszont annyiszor csalódtam már, hogy megszámolni se tudom! Remélem itt vagy és megtaláljuk egymást!

puszi Nektek: Dóri

e-mail cím: doriveszpremmegye@gmail.com

2020. jún. 10. 20:58
Sziasztok! Barátnőt keresek többnyire online kapcsolattartással pici baba miatt. 28 éves vagyok, Budapesten lakom, van egy csodás férjem, két gyermekem. Szeretem a romantikus filmeket, az önfejlesztő és spirituális olvasmányokat és előadásokat, de bármiről szívesen elbeszélgetek :)
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook