Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátokat keresek! fórum

Barátokat keresek! (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1115. devil666 (válaszként erre: 1111. - Samecli)
2022. ápr. 29. 07:34

Szia 🙂🙃!

Én szívesen beszélek veled minden témában csak 28 eves vagyok!

1114. Makula (válaszként erre: 1091. - Dudu4)
2022. ápr. 28. 14:35

Szia!

Ismerkedhetünk, barátkozhatunk?

Budapesti 46/47 éves Pár vagyunk.

Szia

Tomi és Zsu

Email: ttbudapest@gmail.com

1113. Dóra2017
2022. márc. 29. 22:20
Sziasztok! Budapesten keresek értelmes, jófej barátnőt, akivel jó beszélgetni, kimozdulni, kirándulni, programokat csinálni, hétvégeken Balcsin strandolni :) 35-48 év között. Én a Corvin plazanal lakom, multinál dolgozom, de otthonról, ami nagyon unalmas már, van egy cuki pici kutyusom, akit mindenki imád :) Néha tanítok németet is munka után. Ha úgy gondolod, jól kijönnénk, jelentkezz! Az email címem: m.doranew@gmail.com
1112. Kajati
2022. márc. 14. 10:37

Editke065,tud valaki róla valamit?

Lassan 1 hónapja nem jeletkezik.

1111. samecli
2022. febr. 27. 20:54

Sziasztok!

Én egy 37 éves nős férfi vagyok, van egy 6 éves kislányom.

Már nagyon régóta szeretnék egy lány barátot, akivel el tudnék mindenféle témában beszélgetni (gasztronómia, aktuális hírek, művészetek, filmek, szóval szinte bármi). Van 1-2 férfi haverom is, akikkel jól elvagyok, de ők is nagyon elfoglaltak, alig érnek rám, és ezen felül nekem hiányik egy női szem, egy női vélemény is, akivel el tudok menni néha egy kávéra és sütire, aki tud ajándék tippeket adni mit vegyek feleségemnek, vagy akár segít shoppingolni, vagy dumálgatni néha.

Nagyon fontos kiemelnem, hogy én egy boldog házasságban élek, soha nem csalnám meg a feleségem, kizárólag barátság céljából keresek valakit!

Budapesten dolgozom, agglomerációban élek.

Ha magadra ismertél, kérlek irj!

Tomi

tamas.spm@gmail.com vagy írj itt.

1110. Agneska
2022. febr. 21. 08:52
Sziasztok. 52 éves vagyok. Olyan baratot barátnőt keresek aki sofőröm is lehetne egyben. Ha ő is szeret utazni és kikapcsolódni. Van eggy beteg lanyom. szertnek vele utazgatni. De sajnos nincs hozzá.varom a valaszod. Köszönöm. ide irj. agneslengyel69@gmail.com
2022. jan. 3. 05:56

Sziasztok

22 éves lány vagyok Komárom Esztergom megyéből és olyan barátokat keresek akikkel ki lehet mozdulni esetleg együtt játszani

Szeretek rajzolni

Ha esetleg tudtok valami rajzos közösséget az is érdekel

email címem : emesewera142@gmail.com

1108. alvingirl
2021. dec. 13. 15:56

sziasztok!

Szeretnék ismerkedni, barátokat szerezni. Sajnos a korona vírus miatti "maradjunk otthon" miatt az ismerőseim/barátaim nagy része szinte minden programra, találkozóra nemet mond azóta is, én pedig kicsit elfáradtam ebben :D. 33 éves nő vagyok, Budapesten élek egyedül (egy ideje már túl egy fájdalmas és hosszú kapcsolaton). Nagyon szeretek fotózni, csak úgy sétálni és a természetben lenni, túrázni, de szeretek moziba menni, kiállításra, szeretek a városban sétálni, meginni egy jó kávét, vagy kipróbálni valami új éttermet, sörözőt. Szívesen megyek veled shoppingolni is. Szeretek főzni, sütni (és tudok is :D). Alapvetően csendes, kicsit introvertált vagyok, de emiatt nagyon jó hallgatóságnak tartom magam, velem lehet lelkizni is, alapvetően nagyon kíváncsi vagyok az emberekre, a történeteikre. De persze tudok beszélni is, ha arról van szó, de sokszor először hagyom a másikat kibontakozni :).

Ha esetleg lenne itt valaki, aki szívesen megismerkedne velem, kortól, nemtől, és mindentől függetlenül, nagyon örülnék!

e-mail címem: alvingirl@vipmail.hu

(az e-mail cím pontosan 20 éve készült, amikor nagy Alvin és a mókusok rajongó voltam)

1107. erica8888
2021. dec. 10. 14:52

Sziasztok,

Holnap, 2021.12.11-én Budapesten a Corvinus Cafeban (Nyugati tér) találkozzunk 20:30kor. Ha van kedvetek gyertek el beszélgetni, ismerkedni. Mi a 30-as korosztályt képviseljük. Ha biztosan jönnél a krerika03@gmail.com emailre tudsz írni nekem vagy google chaten is.

2021. nov. 27. 14:04
Én is
1105. Yorkibaba (válaszként erre: 1091. - Dudu4)
2021. nov. 18. 11:39
Szia. Olvastam a posztodat ami megfogott szivesen ismerkednék,barátkoznék,ha még aktuális akkor irj várom egy 44 éves hölgy....
2021. nov. 9. 13:07
Hol a fórumnyitó, sikerült neki/nektek?
1103. Kerolin76 (válaszként erre: 1084. - Nonoka3)
2021. nov. 9. 13:06
Sziasztok! Mit edzetek?
1102. Kerolin76
2021. nov. 7. 08:31

Sziasztok! Kulfoldon elek, budapesti szuletesu vagyok. Sokat jarok haza! Szeretnem frisseteni barati koromot, uj embereket megismerni. Edzem heti 3x,imadok beszelgetni, bármilyen programban bennevagyok. A kapcsolat tartas barmely forumon manapsag egyszerubb, mert sokan csaladi problemakra, munkara stb...-re hivatkozva ki sem nozdulnak.

45 eves vagyok, de joval fiatalabbnak latszom es barkivel el tudok beszelgetni.

Szeretek szorakozni, kavezni, setalni, mozizni, koktelozni! Nyitot vagyok mindenre.

Kerolhungary1976@yahoo.com

Irj ram, beszeljunk!🙂

1101. wdori (válaszként erre: 1100. - Reno70)
2021. okt. 29. 11:34
Szia. Megadom az elérhetőségemet privátba. Ha gondolja a fiad, nyugodtan írjon rám messengeren. Általába gyorsan válaszolok :)
1100. Reno70 (válaszként erre: 1090. - Wdori)
2021. okt. 28. 20:24

Kedves Dóri!

Fiamnak (19) szeretnék segíteni lány barátot találni. Vannak laza barátai, fiúk/lányok, de ez fekületes. Mondtuk neki, hogy próbálkozzon ismeretlenül is csak úgy szóba elegyedni olyan fiatalokkal, lányokkal, akik szimpatikusak számára.

Fiam szenvedélye az utazás. Sokat utazik vonaton bel- és külföldön. Szeret fényképezni is. Jólelkű, 175 cm magas, barna hajú.A BAH csomópont közelében lakunk.

Nem vagyok ebben jó. Egyelőre ennyit tudok írni.

Üdv

Ferenc

1099. Lali1979
2021. okt. 28. 14:55
41 éves, budapesti férfi vagyok. Évek óta szorongással küzdök, szociális fóbiám van. Gyógyszert nem szedek, mert én azoktól csak rosszabbul lettem. Szorongva nehéz megnyílni. A barátaimat elvesztettem, és még az sincs, akivel beszélhetnék az ilyen jellegű gondjaimról. Nem barátnőt keresek, hanem női barátot. Olyat, aki hasonlókkal küzd és szívesen telefonálgatna, hogy gyakorolhassuk az oldódást. Lehet, hogy hülye ötlet, de szerintem működne. E-mail címem: cs.lajos@gmai.hu (tehát .hu és nem .com!)
1098. Lili9876
2021. okt. 15. 02:50
*Fejér megyében.
1097. Lili9876
2021. okt. 15. 02:46

Sziasztok!

Lili vagyok 41 éves. Koról és nemtől függetlenül egy igaz, őszinte ember barátságára vágyok.

Én fejér megyében élek, gyermektelen, de élettársi kapcsolatban. Hirtelen nem is tudom mit írjak ide.

Ha te is hasonló helyzetben vagy, akkor írj nekem nyugodtan, ismerkedjünk meg.

katonalili000@gmail.com

2021. szept. 26. 10:32
Sziasztok Barátokat keresek Budapestről
1095. Dodi7447 (válaszként erre: 1092. - Fenyev)
2021. szept. 22. 17:55
Szia Fenyev, csak a kiskutya és a futás nem közös bennünk, a többi egyezik:-) Felnőttként kerültem Szegedről Budapestre és a távolság miatt nehéz a barátnőimmel a találkozás és nagyon hiányoznak a “csajos” programok. A 3 fiam (férj szintén beleértve) ezt nem tudja pótolni, így kötöttem ki én is ezen a fórumon.
1094. fenyev (válaszként erre: 1093. - 5d8fd6c5cb)
2021. szept. 20. 19:58
Pedig nem is egy van :)
1093. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 1092. - Fenyev)
2021. szept. 20. 11:35

"Pest megye legszebb városában élek,"

két napja töröm a fejem, hogy melyik lehet Pest megye legszebb városa?

Üdv: egy másik Pest megyei...

1092. fenyev
2021. szept. 18. 14:18
Sziasztok, 44 éves vagyok Pest megye legszebb városában élek, 3 fiammal(ebben a férjem is benne van) és kiskutyámmal.Futok mindennap ha tehetem.Szeretek csajos napokat tartani.Koncertre menni, színház, vagy mozi. Ha van kivel. Szivesen ismerkednék velem egy korúakkal, levelezni is szeretek.
1091. Dudu4
2021. szept. 11. 09:44

Sziasztok!

Olyan párokkal szeretnék ismerkedni,akiknek fontos egy jó baráti társaság.

34 éves anyuka vagyok,akinek van egy 11 éves lánya.

1090. wdori
2021. szept. 10. 19:03

Sziasztok. :)

Dóri vagyok (18). Budapest mellett lakom, viszont bent tanulok a városban.

Szeretek, kimozdulni itthonról, kirándulni, sétálni, beszélgetni. Szinte bármilyen programra kapható vagyok. Sokat olvasok, érdekel a történelem, a pedagógia, imádom a gyerekeket. Hamar megtalálom másokkal a közös hangot. Szeretek minél több időt másokkal tölteni. Nálam inkább jó pár évvel idősebb barátaim vannak, de velem egy korúakkal is nagyon szívesen ismerkedem :)

1089. Barbó
2021. szept. 2. 15:26

Sziasztok!

Sose gondoltam hogy majd egyszer én is "megszólalok" itt, dehát mindent ki kell próbálni. 😊

A nevem Barbi. 20 éves vagyok, Budapesten élek. Jelenleg barátokat keresek mert ilyen és olyan okok miatt de végül eltűntek az életemből. Nagyon közvetlen és barátságos, zene- és művészet kedvelő ember vagyok. Imádom a rock-ot, a koncerteket, nagyon szeretek bulizni, táncolni vagy csak sétálni, leülni és beszélgetni amíg jól esik. 😊

Nem is tudom hogy jó ötlet e leírnom a horoszkópomat, mert sokan elítélik de remélem ti nem borító alapján fogtok ítélni 😊

Ikrek vagyok.

Szeretem a nyarat, a meleg őszt, szeretem a természetet és igen, hihetetlenül jól tud esni leülni egy parkban. 😊

Nagyon szeretek írni (történeteket és többségében romantikusokat), olvasni, rajzolni, beszélgetni, zenét hallgatni, filmet nézni és kibeszélni azt másokkal.

Igazság szerint még nyitogatom a szárnyaimat és kíváncsi vagyok az életre.

Ha úgy érzed hogy tudsz azonosulni velem vagy tetszik a személyiségem írj bátran. 😊

2021. aug. 13. 10:37

KERESEK EGY KEDVES FATAL FIÙT

Aki szivesem meg ismerekedni vellem

Nemetben elek

engem nem érdekel Gazdas vagy vagy szegeny

Részemre fontos ne legy Lányos ,

Legy Kedves és legyen célod

Nem vàgyom én egy hercegre millio aranyal kezébe, feher ló val, meg elégszem en egy vitézel ló nélkül.

A szived legyen arany

Ha magadra ismersz irj ,❤❤❤❤

2021. aug. 4. 09:45

KERESEK EGY KEDVES FATAL FIÙT

Aki szivesem meg ismerekedni vellem

Nemetben elek

engem nem érdekel Gazdas vagy vagy szegeny

Részemre fontos ne legy Lányos ,

Legy Kedves és legyen célod

Nem vàgyom én egy hercegre millio aranyal kezébe, feher ló val, meg elégszem en egy vitézel ló nélkül.

A szived legyen arany

Ha magadra ismersz irj ,❤❤❤❤

1086. József (Sheriff) (válaszként erre: 1059. - Simpleyred)
2021. júl. 1. 20:36

Szia.

Okozna neked problémát ha egy 60-as férfi szeretne veled baráti kapcsolatot kezdeményezni?

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook