Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem így van, Lacinak sértette a büszkeségét, hogy más fizeti helyette a bulit. És nem Miki finanszírozta, hanem Tóni.
Én azt nem értettem, hogy Tóni miért akadt ki Mikire.
Laci most azon akadt ki, hogy Miki (őhelyette) Tónit pénzeli, meg a bulit is finanszirozza. Orsi meg a "háta mögött" kéreget pénzt, Klautól. Laci érthető, mivel elkeseredett, mások meg közben mulatnak, ez senkinek sem esik jól :(( De hát, mint tudjuk, az élet megy tovább...
Egyébként a Laci-ügy is olyan, mint a tinik szerelmi bánata szokott lenni: nem adnak neki időt, hogy keseregjen, életbe lép ilyenkor a "szedje össze magát" projekt. Mondjuk én se tudom, hogy szedhetné össze magát 20 millió nélkül, és azért ez kölcsönre is túl nagy összeg.
Hát ez már tényleg nem. :((( Nálatok is ilyen szörnyű?
Mi itt ülünk egész nap a gyerekekkel a lakásban, lehúzott redőnyök mögött, így van 31-31 fok bent. És csak délután 5 után merjük kidugni az orrunkat.
Félelmetes.
Zsolt elmondta Gézának és Vilinek, hogy hol van Magdi! Géza utána ment kocsival és haza hozta. De mire megérkeztek már minden vendég elment. Felették az összes szendvicset, megitták a pezsgőt és nem vártak max 1 órát, hanem leléptek.
Kinga értesült róla, hogy Zsófi tudott Magdi távozásáról, felment hozzá él jól leordította. Zsófi erre mit mondott? Bocsánat! (elképesztő)
Vanda jövedelem igazolást kért Klautól, mert a másik munkahely már úgy sem ad Julinak. Orsi pénzt kért Klautól, amit ő nem adott. Ezen Laci ismét kiakadt. Arra is rájött, hogy Tóni rendezett Noéminek szülinapi bulit, amin megint kiakadt.
Sziasztok!
Olvasom a hozzászólásokat, de látom, ma nem kért még senki "műelemzést". Lemaradtam a mai részekről, ezért ha valaki leírná a lényegesebb történéseket, azt megköszönném. Pl. hogy hogy kerüt elő Magdi néni? Meg mit libáskodott Kinga? A hozzászólások alapján eléggé kiakasztó lehetett a kisasszony...
Köszi előre is. :)
Ez a rész tiszta káosz volt. Klaunak szólt a nővér, hogy lejár a látogatási idő (ami a legtöbb kórházban nincs is, másrészt olyan nővérkék sem, akik leállnak azon filozofálni, hogy milyen jó a betegnek, ha látogatják:P), aztán mikor Vandával egyezkedtek, már öreg este volt, és Vanda utána indult a kórházba Julihoz.
Tóninak most mi baja van már megint Mikivel? Nekem nem tűnt fel, hogy bármi olyat mondott volna, amin így felhúzhatta volna magát Tóni. Mindenesetre remélem, beváltja a fenyegetését, és lelép a Mátyás térről örökre.
Laci kritkián aluli! Nehogy már ezen kiakadjon, hogy Noéminek bulit rendeztek! Kivételesen ebben Tóninak adtam igazat. Azért szemét gazember, mert kifizette a bulit a szerencsétlen, csődbe ment, önsajnáló Laci helyett? Ha neki szar, akkor másnak is legyen az? Orsi helyében most hagynám ott.
Kinga azt hittem, most magába száll, de még mindig nem esett le neki, hogy ő tehet arról, hogy Magdus eltűnt, mert nem volt hajlandó végighallgatni Zsófit. Jó volt az a beszólás, hogy érthetetlen, miért nem fogadja el Magdus, mikor tökéletesen beleillik a családba.:P
Egyetértek. Már többször írtam, hogy Kinga viselkedése kritikán aluli. Eleinte az a mindenen kiakadó, állandó önbizalomhiánnyal küszködő, nyafogós, hazudós liba volt. Most meg (mióta kibékültek Gejzánkkal) szinte elviselhetetlen.
Zsolt helyében nemcsak a lakásból, hanem az állásából is kirúgnám.....de akkor most erről nem beszélgethetnénk. :)
Kinga már az első akciójánál megérdemelt volna egy taslit, amikor letámadta Zsófit, hogy miért akarja elvenni tőle a buliszervezés ötletét, holott Zsófi tényleg nem tudta, hogy Kinga mire készül. Tipikus: aminek nem kéne, az mindig kiderül, ilyenkor meg nagy kuss van.
Ez az egész bunyózás is csak arra jó, hogy valamivel kitöltsék a részt, két kiskakas hepciáskodása. Én remélem, hogy Boti elveri Eriket :-)
Vili bácsiék jelenete tényleg megható volt. Aranyosak voltak.
Én azt hittem tényleg lesz egy maflás, de nem. Pedig lehet észhez térítette volna Kingácskát. :P
Úgy utálom, hogy megint minden olyan kiszámítható. Most mindeki Eriket favorizálja, ami után az lesz, hogy Botond biztos agyonveri. Kiderül, hogy nagy kid-boxos, vagy valami ilyesmi és mindenki ledöbben. :/// Nem akarom! :P
Engem nagyon meghatott Vili bácsiék jelenete. Ahogy Vili bá'-nak könnybe lábadt a szeme, úgy nekem is. :P :)
Sziasztok!
Mióta megszűnt A FÓRUM, én sem írtam... de ma annyira felhúzott Kinga viselkedése, hogy gondoltam, hangot adok a véleményemnek :-)
Én Zsófi helyében szájonvágtam volna Kingát. Minimum.
Már többször csodálkoztam azon, hogy Kristóf mennyire beengedi az életébe a médiát.
Az esküvőjét is nézhettük, meg a babavárás részleteit.
Sőt, már vannak címlapok, ahol csak a Niki szerepel. Aki egy számunkra ismeretlen debreceni lány, még az orvosi egyetemen is halaszt és címlapos lány lett. Túl sokat szerepel!!!!!
én is remélem h botond nyer erik egy nagyarcu .....na de összeillenek az emmával....nagyon idegsitö aza csaj.....fuuuu:@:D:D
na a másik szerencsétlen a kinga....nem oda valo sztem....